cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka

clock-img

30.03.2012, 14:27

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

sve na poluklinici, dr Zeljka Vulin... 23.9mm user posted image

clock-img

03.04.2012, 12:24

clock-img

lenox

pencil-img

37

drage moje banjalucanke,
ima li jos neko da se u skorije vrijeme poradjao na paprikovcu???

izgleda da sam ja sljedeca,za sadauser posted image

clock-img

03.04.2012, 16:54

clock-img

komplikovana

pencil-img

12

cao drage user posted image ja sam se porodila prije 27 dana na paprikovcu pa ako koga sta zanima neka slobodno pita user posted image .

clock-img

03.04.2012, 16:57

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Dobrodosla sugradjanko ! user posted image
Cestitke !
Pisi nam o svemu , porodjaju,tretmanu ,smjestaju ..

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

03.04.2012, 17:53

clock-img

komplikovana

pencil-img

12

Hvala puno.
Porodila sam se 7.3 a na patalogiji sam primljena 5 dana ranije jer sam presla termin 10 dana. Trudnocu mi je vodila dr Draganovic koja je zaista divna. Na kraju ona me je porodila jer je taj dan bila dezurna. 6.3 mi je konstantovano puknuce vodenjaka ali su cekali bolove koje nisam imala. 7.3 na pregledu mi je ustanovljeno da grlica vise nemam i da sam otvorena 2 prsta i da je napokon dosao dan poroda. Tu su me klistirali brijali nisu jer nije bilo potrebe.
U radjaoni su mi odmah ukljucili drip bolovi su bili odmah na sedam min. a ubzo i na minut. Porodila sam se za tri ipo sata. Bolilo je ali nista strasno user posted image Moram da pohvalim svoju doktoricu koja je citavo vrijeme bila uz mene koja me je bodrila i poljevala vodom user posted image znala je sta mi treba. Babice mi se nisu svidjele, ali one mi nisu bile ni bitne.
. Poslije toga sam bila smjestena na 3 sprat. tu sam ostala 5 dana i bilo mi je grozno ali sve to prodje. Drage user posted image u glavi se pripremite da vas gore niko nece paziti i maziti ali zaista sve brzo prodje.

clock-img

04.04.2012, 10:08

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Komplikovana dobro doslauser posted image

Nikome gore nije lijepo,ali opet je najvaznije da sve dobro prodje.user posted image
Pridruzi nam se i na drugim temama!

clock-img

04.04.2012, 19:35

clock-img

Ljubicica225

pencil-img

23

Komplikovana,imamo slicno iskustvo :)! Ja sam rodila u petak, otisla na zakazan porod jer je moja dr bila dezurna! U 10:10 ukljucen drip,babice divne,radjaona bas prijatna,zamisljala sam prostoriju strave i uzasa. Dr Dunjic je ekstra! U 15:05 je stigla moja princeza! Porod nije strasan!!! Mene su svi plasili!

clock-img

04.04.2012, 22:41

clock-img

komplikovana

pencil-img

12

Ljubicice225 cestitam na djevojcici. I meni je bilo prijatno u radjaoni, vrijeme mi je proletilo user posted image .

clock-img

16.04.2012, 18:20

clock-img

nina1988

pencil-img

10

cao cure slucajno sam nasla temu a super je i mene to ceka sledeci mjesec 27 mi je termin. nadam se da necu imati problema privatno vodim trudnocu kod dok sanje sibincic jer sam imala problema oko zatrudnjivanja. nekako me nije starh i jedva cekam da vidim svoju bebu malu.

clock-img

16.04.2012, 21:23

clock-img

lenox

pencil-img

37

nina 1988 dobro nam doslauser posted image

clock-img

17.04.2012, 12:25

clock-img

lenox

pencil-img

37

drage moje vi koje ste se vec poradjale imam pitanje
sta se moze od licnih stvari ponijeti u radjaonu,
i sta je najneophodnije tada da imamo uz sebe?

nemam pojma trebala bih vec poceti spremati torbu,a ne zelim bezveze nosti neke bas nepotrebene stvari....
jedna drugarica kaze jedno,a opet druga drugo,i tako...

clock-img

17.04.2012, 12:54

clock-img

mama76

pencil-img

131

lenox,za pocetak spavacica,papuce ,peskir.To treba prije radjaone.U radjaoni ti ne treba nista,ali na vrh kese stavi uloske posto ce ti poslije poroda to prvo traziti.Ponesi sebi plazmu i vode za poslije i paracetamol a nisu visak ni ad uljane kapi za bradavice,A sta sam ja sve nosila na treci porod to bi bilo sramota i pisati user posted image Sretno!

< Poruku je uredio mama76 -- 17.4.2012 12:55:39 >

clock-img

17.04.2012, 16:36

clock-img

nina1988

pencil-img

10

treba li ponijeti odmah sa sobom kad krenomo u porodiliste pelene za bebu neko kaze da traze neko kaze da oni ne traze pelene.

clock-img

17.04.2012, 16:37

clock-img

nina1988

pencil-img

10

treba li ponijeti pelene za bebu kad krenemo u porodiliste neko kaze da traze neko kaze ne traze

clock-img

17.04.2012, 21:21

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ranije je trebalo nositi pelene. Ja sam nosila ali je to bilo prije 3,5 god. moyda se nesto promijenilo. user posted image
Javice se vec neko sa friskijim iskustvom . user posted image

clock-img

17.04.2012, 22:23

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Nina dobro dosla user posted image
Moje stvari su bile samnom u radjaoni, sestra je stalno vukla torbu za mnom i kada su me vodili u sobu poneli su mi i torbu. Kao sto ti je mama 76 rekla na vrh torbe stavi uloske, da ti sestre ne bi rovarile po torbi ali kupi uloske za porodilje, za svaki slucaj ponesi svoju spavacicu jer nekad oni nemaju dovoljno spavacica pa bi trebala imati svoju, bade mantil i papuce obavezno ( to nikada nemaju), dosta plazme user posted image , grudnjak za dojilje, bebi sapun, toalet papir.... ja sam nosila i domestos i rukavice cistacica mi nije nesto ulivala poverenje user posted image ali ti to ne treba ako ces biti 3 dana.
Pelene za bebu ti trebaju, dovoljno je 1 malo pakovanje jer ako ti ne doneses pelene svojoj bebi oni uzimaju od drugih beba.
Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj user posted image

clock-img

18.04.2012, 10:13

clock-img

mili moj

pencil-img

1

ja sam se porodila prije dva mjeseca,rodila sam svog majenog andjlka...porod nije bio strasan,jeste da jakooooo boli ali izdrzi se.babice u radjaoni sasvim ok,pomagale su mi,donosile gazu natopljenu vodom...za doktora pogotovo sve pohvale.lezela sam na trecem i mogu reci da su one sestre grozne,mislim ipak one rade sa bebama,pa bi mogle biti malo osjecajnije,ali...bila je jedna bas dobra i sve nam je fino objasnjavala,ostale samo donesu bebu i nestanuuu.jednom sam ih zvala 20 min,jer mi je beba plakala a njih nigdje.ali eto izdrzi se sve,prodje i to pa ides kuci sa svojom najvecom ljubavi,da uzivate :D

clock-img

19.04.2012, 11:49

clock-img

anaili

pencil-img

6

Pozdrav mame od buduće mame blizanaca.
Nisam bila na ovoj temi i mene zanima stanje u porodilištu u Banja Luci.
Da li neko od vas ima blizance i kako ste se porodile - prirodno ili CR?
Kako i kada su donosili bebe, to mi je baš frka user posted image pošto mi je ovo prva trudnoća i nemam iskustva.
Vidim da ima tema blizanačke trudnoće, i već sam čitala postove, ali nisam vidjela da je neko iz BL( uglavnom su zene iz Srbije)
Sada sam u 32.nedelji i do sada mi dr. nije rekao kako ću se porađati, s obzirom da je bila VTO i da su blizanci ja mislim da će se odlučiti za CR. Uputite me na nekog ko je dobio blizance vantjelesnom, da se malo informišem.
Hvala vam puno
pozzzz

clock-img

19.04.2012, 11:52

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Dobrodosla sugradjanko! user posted image
Imamo jednu buducu duplu mamu iz Laktasa , Anajid . Mozes joj pisati u temu ili na pp .
Pridruzi nam se i na ostalim temama . user posted image

edit: Previdjela sam ovo blizanci zaceti vto . Takvih za sada nemamo ali se nadam da ce uskoro biti jer se nekoliko zena sprema za postupak user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 19.4.2012 11:55:15 >

clock-img

19.04.2012, 12:00

clock-img

anaili

pencil-img

6

Hvala pno Nada RR
Pisacu Anajid, zanima me iskustvo blizanačkog porođaja u našoj bolnici.
Moram pregledati ostale teme, mene najviše zanimaju ove blizanačkeuser posted image , nadam se da će nas u BL biti sve više.
pozzzz

clock-img

27.04.2012, 16:11

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

Banjalucanke moje, ajde kazite mi ima li koja iskustva sa amniocentezom kod nas?? Malo su me ovi tekstovi o rizicima uplasili, ali sta cu kad kazu da bi trebala da uradim? Hvalaa

clock-img

29.04.2012, 13:49

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Mlada mama ja nemam iskustva,ali znam da je radila Vanesicak ovde kod nas na Paprikovcu.Radila je i moja prijateljica.Konsultuj se sa ljekarom ali bolje prvo odradi double,pa ces videti kakvi su ti rezultati.

clock-img

01.05.2012, 22:46

clock-img

Nova mamica

pencil-img

54

Drage mamice,i mene zanima sve vezano za taj dan D ! Prva mi je trudnoca i kako se blizi taj dan,sve vise razmisljam o tome. Naime,moj prag tolerancije prema bolu je jako mali,i to je ono sto mene jako plasi ! A,samo mesec dana me deli od toga user posted image
Sta je ono sto smatrate da treba da ponesem sa sobom,da imam spremno ? Sta za mene,a sta za bebu ? Moze li tata da prisustvuje porodu ?
HVALA VAAAAAAAAM ...

clock-img

01.05.2012, 23:14

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

Mislim da je to sa tatom nemoguca misija, ali ako hoces da isteras to svoje pravo, mislim da moras unapred to da prijavis i da iskukas od samog nacelnika neki papir s pecatom koji mu dozvoljava prisustvo, da bi kad dan D dodje pustili tatu unutra. Inace je problem zbog toga sto su u radjaoni tri stola i on ne moze da bude tu zbog drugih zena koje se mozda u isto vreme poradjaju, a to se nikad unapred ne zna. E sad, kako to ide s posebnim tretmanima, placenim carskim rezovima u spinalnoj anesteziji i to, nemam pojma, ja sam se porodila prirodno. A moje misljenje i iskustvo sam vec napisala na ovoj temi, da se sad ne ponavljam.. Nadam se da sam pomogla.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

02.05.2012, 10:56

clock-img

Nova mamica

pencil-img

54

Hvala Jelena.....u svakom slucaju. Negde sam nacula da to i kod nas moze,ali eto,dezinformacija je. Svaka zena prica za sebe,citala sam mnoga vasa iskustva(na cemu sam vam zahvalna) i shvatila da niti jednoj nije bilo isto ! Znaci mogu se samo pomoliti i krenuti u svoju misiju user posted image