cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Porodilište Paprikovac -Banja Luka

clock-img

22.02.2012, 12:37

clock-img

izabella7

pencil-img

256

Svaki put se rastuzim kad dodjem na ovu temu,pa zar se na paprikovcu nikada stvari nece promjeniti?
Banjalucanka sam i prije pet godina sam odselila,prvo dijete sam rodila ovde a evo i drugo cu.Ali sve moje drugarice i sestre su se poradjale tu i uvijek ista prica.Uvijek ganjaj vezu,podplacuj sestre samo da ih zapamte i da bar malo obrate paznju.Ne znam zasto je to tako,druga odjeljenja funkcionisu bolje ali porodiliste uvijek ispada zadnje a trebalo bi da bude prvo.A zene ko zene,majke,heroine sve pregrme i uvijek samo kazu "ruzno je ali je proslo"i s osmjehom iznesu svoje bebice i samo da dodju kuci.Iskreno se nadam da ce se ipak nesto promjeniti u skorije vrijeme,ne treba puno, da se majkama i bebama olaksa tih par dana gore...

clock-img

22.02.2012, 13:27

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.03.2012, 15:30

clock-img

gagagaga

pencil-img

416

prvo da vas poz. naletih na ovu temu i citajuci vas a da vec nemam jedno dete gore rodjeno mislim da bi se porodila kod kuceuser posted image sve to je verovatno istina zavisi od zene do zene i to da se placa i to da neplacajuci prodje se bolje kao i gore ali jedino sto znam sigurno je to da kakvi god dasu beznjih nemozemo..nije ni njima divno raditi u takvim uslovima a ni nama radjati a osvrnite se malo oko sebe ,pa gde zivimo mi i kako je u bilo kojoj drugoj ustanovi..

clock-img

13.03.2012, 00:51

clock-img

Ljubicica225

pencil-img

23

Ma,dajte zene! Pa, ja treba svaki cas da idem tamo da se poradjam,ne pisite crnjake! Par drugarica mi se porodilo u zadnjih par dana i nijedna mi nije rekla da je strasno. Bolnica jeste zastarjela,ali nisu krivi doktori i sestre za to! Kao da oni ne bi voljeli raditi u novom! Mene je neki dan pregledala dr Ceric,mlada je i bas me odusevilo koliko je ljubazna. Mene zanima koliko je pametno ici na zakazan indukovan porodjaj? Otvorena sam 1,5 cm...

clock-img

13.03.2012, 09:03

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ljubicice , ne sikiraj se i ne nerviraj zbog prica.
Kako god da bude,gore si 3 dana i ides sa bebanom svojoj kucici!
Srecno! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.03.2012, 10:18

clock-img

mama76

pencil-img

131

Ljubicicw samo hrabrouser posted image ,ja sam se triput gore poradjala i bilo je ok,ne znam ja nisam ouno ocekivala pa mi je bilo ok,cak sam vidjela i poboljsanja na zadnjem porodu,u smislu da se vise posvecuje pacijentu,a kako citam i u drugim porodilistima sirom regiona nije bas nesto extra,ma kao sto rece Nada za tri dana bi izdrzala,a za indukovani porodjaj ne znam sta bi ti rekla,jel postoji medicinski razlog za to ili je to cisto posto je dezurstvo nekog dr.Zelim tu svu srecu i vidjeces da nije bas sve tako strasno ipak odozgo donosimo nesto najljepse a to su nase bebe

clock-img

13.03.2012, 10:18

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Ljubicice nije uopste toliko strasno, pogotovo sto je sada renovirano, neki delovi bolnice izgledaju jezivo ali ti tu neces ni uci ( pisala sam na prethodnoj strani).
Radjaona kakva god da je neces je ni videti jer oni pogase svetla i sto mjoja dr. kaze a sada malo romantike user posted image . Mene je porodila dr. Ines i bila je super prema meni, 100 puta je pokusavala da me opusti i razveseli, ali dr. draganovic je uzasna. Ne znam kaive su sestre na 4 - tom, ja sam bila na 3 spratu i nisu lose. Nijednu sestru nisam nikada pocastila, ali ih se hisam ni bojala kao sto se neke zene boje, vec sam uvek sa osmehom kroz salu dolazila do odgovora koji me zanimaju. To je moj receptuser posted image Samo budi hrabra i jaka i sve ce biti ok.
Pisala sam vec jednom, mozda sam dosadna, kada ti bude trebala pomoc oko grudi samo trazi sestru Bogdanu, zena je andjeo, ona je pravo osvezenje za GAK.
Zelim ti lak porodjaj i da sve prodje u najboljem redu. Srecno user posted image

clock-img

13.03.2012, 10:46

clock-img

gagagaga

pencil-img

416

tako je Nada,Ljubicice hrabra si bila 9 meseci pa mozes i ta 3 dana..zelim ti svu srecu i kao gore vislje reko neslusaj nikog,svaka zena je prica za sebeuser posted image

clock-img

20.03.2012, 14:36

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

Pozz svim trudnicama i svim mamama :) ja sam prvi put trudna i u 8 sam nedelji (po mojoj racunici), jer me doktorica narucila tek 17.aprila a zvala sam 03. marta da se narucim...nasi doktori i nase bolnice :( tako je kako je, sad sam nestrpljiva da saznam sve o bebi i trudnoci jer sam zeljela bebu, a kad odem na prvi pregled bicu 12 nedelja ...al ajde... uglavnom sve moje poznanice i rodbina imaju slicna iskustva sa paprikovcem, mada u zadnje vrijeme se kao nesto ,,poboljsalo,,. kazu da samo treba da slusas babice i da radis kako oni kazu, jer ipak im je to posao... i prodjes dobro...mada sve je individualno, ali mislim da se sve moze izdrzati jer znas zbog cega si gore...pozz

clock-img

20.03.2012, 15:54

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Mlada mama dobro dosla user posted image
Zelim ti lepu i laku user posted image
Ne znam da li sam te dobro razumela ti si sada 8 nedelja a prvi put ces na UZ tek u 12 nedelji?

clock-img

20.03.2012, 19:04

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

hvala dijana1 user posted image
da, ja sam trenutno 8 nedelja, a u 12-oj cu ici na prvi pregled, tj 17.aprila... u jednu ruku se bojim da je kasno, a opet svi mi kazu da je tako bolje...sad ne znam...

clock-img

20.03.2012, 19:21

clock-img

Ljubicica225

pencil-img

23

Dijana 1,ako si nestrpljiva mozes otici i privatno sad,pa na Paprikovac kada si narucena. Ja razmisljam da li da idem na ugovoren indukovani porod da bi moj doktor me porodio,to mi je dr predlozio. Otvorena sam 1,5 cm...

clock-img

20.03.2012, 19:22

clock-img

Ljubicica225

pencil-img

23

Pobrkala sam :),obracam se mlada mama :)

clock-img

20.03.2012, 22:17

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

Ma nisam se narucila na paprikovac vec na polukliniku kod dr. Zeljke Vulin...sacekacu, brzo ce proci jos 4 nedelje,a ne bih bas da sad idem na sto strana, tako da cu da sacekam 17-ti... a kad ti je termin?user posted image

clock-img

20.03.2012, 22:20

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Mlada mama mislim da ti je kasno da u 12 nedelji ides prvi put na pregled iz milijardu razloga, Otidji privatno, 8 nedelja je savrsena za pregled. Uradi krvnu sliku, urin, da cujes srce svoje bebice kako kucka user posted image . I najbitnije da znas da je sve ok. Pijes li folnu?

clock-img

20.03.2012, 22:26

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Mlada mama jesi li sigurna da si 8 nedelja, kada ti je bila poslednja user posted image
Malo mi je neverovatno da su te narucili za prvi pregled tek u 12 nedelji user posted image

clock-img

20.03.2012, 22:31

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

20.03.2012, 22:35

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

To i ja Gagi kazem, otici ce u 12 nedelji na prvi pregled, pa kada ce joj onda raditi dabl test user posted image
Nasi doktori stvarno nisu normalni, pa zamisli da ja sada nisam otisla u 7 nedelji sta bi bilo, u 12 bih saznala da mi je GM prazan i samo bi imala jos veci problem.

clock-img

20.03.2012, 22:35

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

E ovako, zadnja menstruacija 23.januar I dan... i 03.03 uradim test....iii II crtice iz prve se pokazu, odmah nazovem polukliniku i pitam da se narucim, prilicno ,,nadrndana,, osoba koja se javila mi kaze: ,,moze, 07.Maj...,, i ja onako u ludilu njoj objasnim da cu tad biti trudna sto se kaze uveliko, a ona meni ,,onda tek 17.04,,. i sta da radim, pristanem na 17.04... i jedna jako dobra prijateljica mojih roditelja, koja je btw jaka civija na poluklinici kaze da mi je i bolje da ne idem pre, da mi ne bi nesto ,,cackala,, pa se iskomlikovalo...nzm kome da verujem...

clock-img

20.03.2012, 22:36

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

pijem folnu na predlog kume koja se porodila pre mesec dana, kaze ne moze da skodi...

clock-img

20.03.2012, 22:38

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

20.03.2012, 22:40

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

Ma imam uslova da sutra odem privatniku, nije problem, a sto se poluklinike tice mogu sutra otici da me ta poznanica uvede kod Vulinke, nije to problem, nego svi kao :ajde to ti je taman vreme...

clock-img

20.03.2012, 22:43

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

20.03.2012, 22:45

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Mlada mama nazalost nase zdravstvo se raspada user posted image
Ti uopste ne moras nikako ici na pregled ni do porodjaja, pa i kuci se mozes sama poroditi, tako je nekada bilo. Ali zbog sebe, zbog bebe da znas da je sve uredu, da proveris krvnu sliku, urin, da utvrdis da nije van matericna, da nisu dvojke, trojke, mozda nosis nisko, mozda moras da mirujes, a mozda je sve i u recu. Ti si trebala u 7 nedelji otici na pregled i sve ove nedoumice resiti.
Ja sam otisla u 7 i utvrdili su mi da trudnoca nije dobra i da moram na kiretazu, a zamisli da sam cekala 12 nedelju sta bi bilo.
To ste u poluklinici nema slobodnog termina ti nije opravdanje da ne odes kod nekog ddrugog doktora.
Nemoj da se ljutis, samo ti zelim sve najbolje user posted image

clock-img

20.03.2012, 22:46

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

Razmisljam da sutra nazovem opet polu. i da kazem da necu da cekam, da sam vec 8 nedelja i da me prime, ova doktorica mi je super, i znam cura koje su imale super iskustvo, ne bih da je mjenjam... sutra ih zovem pa ce mo da vidimo ... nadam se najboljem...user posted image