cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta nam nokti govore?

clock-img

14.01.2022, 14:03

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ja cekam da odem na neki manikir. Ne mogu svaki čas da se mackam. A možda se Voci prevari, pa dodje kod mene 🥰

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.01.2022, 18:26

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Sanjice, ako ti Voci radi nokte bices bas bas vrh ❤❤❤

clock-img

19.01.2022, 21:27

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Ja cekam da odem na neki manikir. Ne mogu svaki čas da se mackam. A možda se Voci prevari, pa dodje kod mene 🥰

Cekaj me cekaj, kada te sredim, bices mackica prava. Boga mi, zapostavila sam RR vidim da nisam moderator, nisam znala, ali sam navezbala noktice, samo tako. Moji nokti trenutno o meni govore da sam jedna tska seljanka, koja pod hitno mora sebi korekciju da napravi. A volim lep i uredan manikir, mnogoooo

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

19.01.2022, 23:04

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Voci,pratim noktice, bas je top. 

Radis bas pedantno i lepo.