IZVORNA PORUKA: vukosava
A tek sto ne volim te sto vole da se zvalave beskonacno, vilica mi otpadne. Ja sam ko ribizla za tako nesto pomalo.
Dobra si. I slazem se sa onim sto si napisala.
Hm, ne znam sta se podrazumijeva po tom "zena sa izrazenom seksualnoscu"? Ja volim sex, bas ga volim. I ne mogu dugo bez njega a da budem mirna i da se osjecam ok. Ali to nikako ne znaci da moram da se seksam svaki dan ili vise puta dnevno. I jos manje znaci da mi pada na pamet da trazim nesto sa strane ako ne bude sexa nedelju dana. Daleko od toga. Dok sam bila trudna mjesecima nismo imali odnos pa smo prezivjeli i nikad nismo imali neke trzavice zbog toga. Nisam tip koji se voli opterecivati sa uvodjenjem novotarija, mene to smara. Volim opusten, spontan sex a ne mozgalicu i istrazivacke izume. Ne ocekujem ni od mm-a neke akrobacije niti da svaki put bude drugacije, Volim onako kako je do sada bilo. Odgovara i meni i njemu, u to sam sigurna jer da nije rekao bi, imamo takav odnos da otvoreno pricamo o svemu i ako nam nesto ne odgovara ne zavlacimo jedno drugo vec si trehnemo u oci. Dosta mi je sto moram da izlazim na kraj sa dnevnim obavezama, kuca, beba i sve ostalo, ne bih da mi i sex postane obaveza i da moram da odradjujem domaci zadatak pred svaki odnos tako sto cu izmisljati nove poze i cuda. Ne kazem da je super biti kao baba i uvijek furati na isti nacin, ali volim kad to dodje nekako samo od sebe, kao sto rekoh iznad, spontano.
Sto se ljubljenja tice, preko dana je vise cmokanje, a tokom odnosa se ljubimo ali ne cijelo vrijeme. Sto kaze Vuka, pa pootpadale bi nam vilice da se zvalimo cijelo vrijeme.