cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

[Obrisana poruka]

clock-img

01.05.2012, 09:11

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.05.2012, 16:12

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Nije nazalost samo sex problem vec su svi problemi uzrokovali da vise ne zelim sex ali ne zelim ni razvod jer se nadam da ce biti bolje mozda jednog dana.Najveci problem je sto je on privatnik ali zajedno sa svojima pa oni uticu na njegove odluke .On se ne trudi da promeni stanje u koj smo zaglibili-rec je o tekstilu gde danas nema nikakve koristi ali oni to ne vide.On ne pokusava da treazi posao ni za sebe ni za tu firmu koju drzi a para nema ni za racune .Bar da ima za pola pevala bih.Pa treba jesti obuci decu i sve ostalo.I vec mi je dosadilo da kao papagaj stalno zapitkujem "sta cemo sad jel mislis nesto da radis..."pa naravno ukidam sex jer mi je do toga sad najmanje stalo.Jako sam razocarana kad znam kakve je sve planove imao a sad nema ni za osnovno sto treba a ne trudi se da promeni nista.Svaki dan kad nesto spomenem on pocne"eto kriza je ,nikad nije bilo ovako ,valda ce biti bolje ,nemoze ovo uvek biti tako lose, mora nesto da krene,...."i tako iz dana u dan para sve manje ,truda sve manje ,pa i ljubavi i postovanja i naravno truda sa moje strane sve manjeuser posted image Zao mi je u jednu ruku st je tako jadan da kazem jer ne vidi nikakve druge mogucnosti oko sebe kao da je postigao svoj maximum i da dalje nemoze da se trudi a da ga ja sad teram kod psihologa ne zelim i necu znam da sam u pravu i nemoze da mu psiholog promeni misljenje koje mu njegovi 35 godina usadjuju u glavu .Sve sto on govori su ustvari njihove reciuser posted image i sto vise ga gledam i slusam sve vise uvidjam da je isti kao oni.Jedina razlika je sto oni imaju penziju i to dobru a on nema ni platu a pomirio se sa time jer je toboze takvo vreme doslouser posted image

E sad me bacite u top ali imam ja jedno pitanje. Ne znam kolika su ti deca ali recimo pod pretpostavkom da mogu u vrtic. Zasto ti ne pokusas da se zaposlis i pomognes sa otplacivanjem druge polovine racuna? Zasto sve ocekujes od njega? Ili si se zaljubila u taj njegov biznismenski deo njega kad je mozda islo bolje, ili nisi videla realno kako mu biznis ide? Ja licno mislim - i u dobru i u zlu, ili samo vazi za ono u dobru? Naime, moj otac je bio "privatnik" - proizvodnja masina i aluminijumske lamperije je bila u pitanju. Upadao je non stop u finansijske rizike i cesto bio bez para da bi otplacivao plate radnicima. Normalna stvar u Balkanskom biznisu. Ali nismo bili goli i bosi jer je mama imala stabilan i siguran posao. Nadam se da razumes sta hocu da kazem bez uvrede, ne razumem se potpuno u vasu situaciju na osnovu par ovih postova.

clock-img

01.05.2012, 16:14

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ja imam nešto drugačiji problem. Kad sam ostala trudna moj muž nije hteo ni blizu da mi priđe, sve ga je nešto bilo strah, pa kao stalno mu je u svesti beba u mom stomaku i tako prođe 7 meseci bez sexa. Onda posle porođaja dva meseca nismo ni razmatrali tu temu, a kada sam pokrenula priču u fazonu "sećaš li se šta je sex?", dobila samm niz izgovora kao "umoran sam, sutra ćemo, nešto ne mogu večeras, mrzi me da se tuširam itd"

Sigurno nema drugu, sigurno nije gej, sigurno nije impotentan, ne znam šta se dešava i toliko sam očajna zbog svega. Nismo imali sex godinu i po dana, a što je najgore ni meni više nije do toga sa njim kada se više ne osećam ni lepo ni poželjno. Mislim da ovo može da dovede do razlaza, iako drugih problema nemamo. Šta mislite?

Zvuci kao cimer a ne muz...Ma napadni ga direktno sta se femkas i to vise puta pa ako nece iz vise pokusaja, pitaj ga direktno jel ti imas svalerku ili nesto drugo sto treba ja da znam?

clock-img

01.05.2012, 22:30

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

brate skini se gola i pocni da ga spopadas, ako sigurno nije gay i impotentan i nema svalerku, i normalan je, garant te nece odbiti

don't shit where you eat :))

clock-img

02.05.2012, 09:17

clock-img

Anoniman

Vuko nije problem kod mene sto se tice zaposlenja sad radim u restoranu kao zamena par dana nedeljno jer nema(citaj nece) ko da cuva decu tj cerku.Podnela sam zahtev za vrtic i prosle godine ali posto nisam zaposlena redovno odbili me.Sad cekam da li ce je primiti ako ne trazicu neku vaspitacicu da je primi samo da mogu raditi.Sin krece u skolu.Imala sam stalan posao ali je svekar napravio problem kao oni crkavaju od posla i sa mojom decom .Posla inace nema nista vec je on ili oni su mrcine koji bi samo lezali pred tv-om i nesto politizirali  pa ne mogu dda se oslonim na to.A sto se tice mojih dobro ih poznaju i nece da pomazu sa cuvanjem dece da bi oni lezali-mama radi kuci sije i basta i ostali poslovi tata radi na poslu imaju dve njive ...Nemogu da ih teram kad znam kako se muce i oni a opet mi je krivo sto se sve meni slama preko ledja.I tako ,znam da mi ne mozete pomoci ali eto bar olaksah dusuuser posted image

clock-img

02.05.2012, 09:34

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Anonimna 1 nek si olaksala dusu normalno da je lakse. Cuvaj svoje zivce i ne sekiraj se. Izvagaj sve i pronadji najbolje rjesenje za sebe.

clock-img

02.05.2012, 10:31

clock-img

Anoniman

Hvala vam svimauser posted image

clock-img

02.05.2012, 18:05

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Joj uzas. Najgore je kad imas mrcine oko sebe... Kome bi bilo do seksa na tvom mestu. Pogotovu sto postoji opcija da se stvar zakomplikuje jos vise ako ponovo zatrudnis... Ili sam samo ja koja vezuje seks sa pravljenjem dece.... Pa ga i ja cesto izbegavam pogotovu kad znam da su mi plodni dani (odkad znam za sebe)...

clock-img

03.05.2012, 16:44

clock-img

Anoniman

Kaze moja tetka da je najbolja kontracepcija-nemoj se i ne boj seuser posted image .Inace ja sam po tom pitanju donekle baksuz-kad sam htela zatrudneti uspevalo je iz prvog pokusaja pa se zato jako bojim da se ne zalomi sad kad sam sa radjanjem zavrsila.A kako bih podnela jos jedno dete -tj odgajanje i sta sve treba detetu obezbediti  nesmem ni da mislim.Ovi nasi politicari samo pametuju da radjamo i dele neku sicu u ratama koja nije ni za pelene dovoljna a kamoli za hranu.Da je drugacije tj. da se mi slazemo ne bih sigurno ovako mislila ali sta je tu je.A da su mrcine mrcine su rade samo sta je njima bitno a sta je vazno da deca imaju to je sporedna stvar.Vazno da im je sin jeo plazmu i mleko do 25 a mi nemoramo nasima to da obezbedimo.Fuj mrzim ih sve na gomiliuser posted image .Vec sam presla na negativnu temu dosta je za danas pljuvanja.

clock-img

09.05.2012, 19:34

clock-img

Anoniman

Pozdrav svima. Moram s nekim da podijelim jednu stvar, za mene pomalo delikatnu... jer zaista ne znam kome da se obratim u ovoj fazi.
Radi se o tome da je muz prestao da me ljubi. Cmoknemo se mi tu i tamo, kad dodjemo kuci, idemo negdje, pred spavanje i sl., ali jednostavno je prestao da me ljubi strastveno, cak i za vrijeme odnosa. user posted image Zivimo zajedno 3 mjeseca, a nedavno smo se i vjencali, i ocekujemo bebu u julu. Ja sam uvijek zamisljala da ce moji prvi bracni koraci biti ispunjeni neobuzdanom strascu i svakodnevnim seksom. Toga sada nema, dijelom i zbog moje poodmakle trudnoce, a dijelom i zbog njega.
Pokusavala sam da razgovaram s njim, ali ne ide. Kaze mi da preuvelicavam, i slicno, ali ne dobijem konkretan odgovor. Inace je pomalo introvertan lik i u komunikaciji dosta tezak, ali uvijek nam je islo dobro.
E sad, ja stvarno ne znam sta ovo moze da znaci. Da li je moguce da je za njega ljubljenje bilo rezervisano za period zabavljanja?! Da li je neko od vas imao takve periode, i jesu li to samo periodi? Kad se stariji bracni parovi prestanu ljubiti, ako ikad prestanu? Oni koji su duze vremena u braku, kako kod njih funkcionise ljubljenje?
Ja nekako ne mogu zamisliti ostatak svog intimnog zivota ovako. Inace, on ima 40, a ja 32 godine.
Znam da vam ovo moje moze zvucati sasavo, ili postoji mogucnost da sam promasila temu... ali valjda smo tu jedne za druge, zar ne?

clock-img

09.05.2012, 19:36

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

I pihtije idu sa godinama... Pa gde nadje 8 godina starijeg? 40 je jedna prelomna tacka za muskarce nisu isti posle... Sve ce redje i redje

clock-img

09.05.2012, 19:46

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Mm kad mi vidi ova usta kao klauna nece me nikad vise ljubiti :( Ja recimo dok sam pusila i kad me muz poljubi on mi kaze joj kako smrdi a i ja sam izbjegavala da se ljubimo po danu dok ne operem fino zube navece. A nisam mogla prati zube poslije svake vigare. Normalno po danu je cmokic ali nije bilo ljubljenja. Mozda je je faza pricaj jos sa njim insistiraj da ti to treba da te nalozi. Ja imam u okolini dosta drugarica koje se zale na to a muzevi su im bas fini i vidi se da se vole samo se ne ljube.

clock-img

09.05.2012, 20:06

clock-img

Anoniman

Da budem iskrena,i ja i muž se retko ljubimo,ni sex nije baš tako čest,ali ja zato imam ljubavnika sa kojim mi je sve extra...Znam da ćete me osuditi,ali šta ću jedan je život...user posted image

clock-img

09.05.2012, 20:21

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Pa nece te svi osuditi evo ja te ne osudjujem :) Ako ti je dobro samo nastavi :)

clock-img

09.05.2012, 20:22

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ma neka je tebi fino ,pa neka ide yivot . user posted image

Vuko ,kakve veye ima sto je stariji 8 godina sa time sto nece da se ljubi? user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

09.05.2012, 20:29

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Ma neka je tebi fino ,pa neka ide yivot . user posted image

Vuko ,kakve veye ima sto je stariji 8 godina sa time sto nece da se ljubi? user posted image

Pa meni se cini da svaki kad predje 40-tu banku nije vise onaj isti. Cast izuzecima. Ali nije isto muskarac od 32 ni onaj od 40. Obicno sto su mladji to im je jaca potencija.

Ja imam 37 i neko ko bi me bio stariji 8 ima 45 a to je 1965 godiste. Nikad u zivotu ih nisam gledala ni kao pribliznu generaciju, za mene su bili matori odkad znam za sebe. Opet ukusi su razliciti i o njima ne treba raspravljati. Ali vreme je vreme i muskarac koji ima preko 40 ne moze biti isti kao onaj u trideset_im i dvadeset_im, nema leba.

< Poruku je uredio vukosava -- 9.5.2012 20:32:20 >

clock-img

09.05.2012, 20:30

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Da budem iskrena,i ja i muž se retko ljubimo,ni sex nije baš tako čest,ali ja zato imam ljubavnika sa kojim mi je sve extra...Znam da ćete me osuditi,ali šta ću jedan je život...user posted image

Tvoja stvar. Da dobijas sve u braku, ne bi trebalo nesto sa strane.

clock-img

09.05.2012, 20:46

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ne mislim da je stvar u tome,mislim da zenama sa jace izrazenom seksualnoscu vremenom vodjenje ljubavi sa jednom istom osobom dosadi...i toga prvo muz treba da bude svestan pa da uvodi neke novotarije ako ne zeli da mu zena pobegne...imam dosta drugarica neke varaju,neke ne,iz razgovora sa njima se namece gore navedeni zakljucak....ja sam jos uvek zadovoljna jer je moj mm shvatio da mora da bude stalno drugacije:D.....sad sam trudna pa jos imam neka krvarenja i ne smem da imam odnose evo vec neko vreme i hocu da crknem eto,a imam i drugarice koje vec dve ili cak i vise godina nemaju nikog i nista..,takve zene imaju slabo izrazeni seksuallnost i u sustini verovatno kad se udaju nikad nece ni prevariti muza jer im sex ne znaci puno....

clock-img

09.05.2012, 21:09

clock-img

Anoniman

Eeeee.... dok sam pusila i pila alkohol, i izlazila sa svojim momkom (svojim sadasnjim muzem) do sitnih sati, ljubili smo se itekako user posted image . A on zakleti nepusac. Problem je nastao prije nekoliko mjeseci...

clock-img

09.05.2012, 21:58

clock-img

Anoniman

Onda ponovo cigare i flajku pa da se ljubite do zore user posted image
nisam ni razmisljala o ovome , mi se ljubimo ponekad tokom odnosa i tako , uglavnom se cmacemo , meni nikad nije bilo zabavno ono beskonacno zvalavljenje

clock-img

10.05.2012, 13:05

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ne mislim da je stvar u tome,mislim da zenama sa jace izrazenom seksualnoscu vremenom vodjenje ljubavi sa jednom istom osobom dosadi...i toga prvo muz treba da bude svestan pa da uvodi neke novotarije ako ne zeli da mu zena pobegne...imam dosta drugarica neke varaju,neke ne,iz razgovora sa njima se namece gore navedeni zakljucak....ja sam jos uvek zadovoljna jer je moj mm shvatio da mora da bude stalno drugacije:D.....sad sam trudna pa jos imam neka krvarenja i ne smem da imam odnose evo vec neko vreme i hocu da crknem eto,a imam i drugarice koje vec dve ili cak i vise godina nemaju nikog i nista..,takve zene imaju slabo izrazeni seksuallnost i u sustini verovatno kad se udaju nikad nece ni prevariti muza jer im sex ne znaci puno....

Slazem se. Ja sam se sa muzem smuvala sa 27 a pre toga sam imala jednu vezu od godinu i po. Raskinula sam jer nisam vise mogla da postigem taj njegov tempo. A verovatno ima zena koje bi se odusevile da im minimum bude 3 x dnevno. Ne ja.

A ladno mogu da zivim ne dve godine, nego koliko hoces bez momka. Niti me tangira da li privlacim muzjake.

A tek sto ne volim te sto vole da se zvalave beskonacno, vilica mi otpadne. Ja sam ko ribizla za tako nesto pomalo.

clock-img

10.05.2012, 13:28

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

IZVORNA PORUKA: vukosava

A tek sto ne volim te sto vole da se zvalave beskonacno, vilica mi otpadne. Ja sam ko ribizla za tako nesto pomalo.

user posted image Dobra si. I slazem se sa onim sto si napisala.

Hm, ne znam sta se podrazumijeva po tom "zena sa izrazenom seksualnoscu"? Ja volim sex, bas ga volim. I ne mogu dugo bez njega a da budem mirna i da se osjecam ok. Ali to nikako ne znaci da moram da se seksam svaki dan ili vise puta dnevno. I jos manje znaci da mi pada na pamet da trazim nesto sa strane ako ne bude sexa nedelju dana. Daleko od toga. Dok sam bila trudna mjesecima nismo imali odnos pa smo prezivjeli i nikad nismo imali neke trzavice zbog toga. Nisam tip koji se voli opterecivati sa uvodjenjem novotarija, mene to smara. Volim opusten, spontan sex a ne mozgalicu i istrazivacke izume. Ne ocekujem ni od mm-a neke akrobacije niti da svaki put bude drugacije, Volim onako kako je do sada bilo. Odgovara i meni i njemu, u to sam sigurna jer da nije rekao bi, imamo takav odnos da otvoreno pricamo o svemu i ako nam nesto ne odgovara ne zavlacimo jedno drugo vec si trehnemo u oci. Dosta mi je sto moram da izlazim na kraj sa dnevnim obavezama, kuca, beba i sve ostalo, ne bih da mi i sex postane obaveza i da moram da odradjujem domaci zadatak pred svaki odnos tako sto cu izmisljati nove poze i cuda. Ne kazem da je super biti kao baba i uvijek furati na isti nacin, ali volim kad to dodje nekako samo od sebe, kao sto rekoh iznad, spontano.

Sto se ljubljenja tice, preko dana je vise cmokanje, a tokom odnosa se ljubimo ali ne cijelo vrijeme. Sto kaze Vuka, pa pootpadale bi nam vilice da se zvalimo cijelo vrijeme.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

10.05.2012, 14:03

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Hehe, pa upravo tako. A ze mene su te akrobacije cisto gubljenje vremena posto jedino mogu da dodjem do onog zbog cega to radim u onoj najklasicnijoj pozi. A kad obaveze zovu, efikasnost je bitna user posted image

clock-img

10.05.2012, 15:57

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.10.2012, 17:05

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Cini mi se da je ova tema prava za mene.
Problem imam,uzrok neznam,ali nekako ne osecam vise strast prema mm.
JA njega obozavam,ali sam u sexu ravna linija.Tako je odkad smo krenuli sa sexom posle porodjaja.
NAdam se da je faza user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!