cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: online kupovina bebi opreme

clock-img

31.12.2010, 00:04

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: mejvis

Sada vidim i Aksa je počela sa on line prodajom i koliko sam uporedjivala iste su cene kao i u njihovim prodavnicama....user posted image

Ja sam dva puta vec narucivala preko Akse i mogu reci da sam bas zadovoljna.
Danas mi je bas stigao paket a narucila sam ga u sredu.
Cene su super.Recimo Hipp kasicu sa lososom sam u Maxi-ju placala 262 a preko Akse je 222.
Narucujem i pelene preko njih posto u celom gradu ne mogu da nadjem Pampersove gacice.

Pored Akse najcesce narucujem stvari iz Just click-a.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

31.12.2010, 00:05

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

E Dunja, hvala ti puno!!! user posted image

clock-img

31.12.2010, 00:07

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

IZVORNA PORUKA: IVA 11

E Dunja, hvala ti puno!!! user posted image

user posted image user posted image

clock-img

04.01.2011, 11:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Da li znate kako se brise na sajty justclick ono sto si narucio? Ja sam narucila jednu stvarcicu i kaze da sam narucila dve. Ima kao neka opcija brisi, ali uopste to ne radi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.01.2011, 11:33

clock-img

maja19

pencil-img

657

Sanjice ako nece izadji skroz iz sajta posle ne zapamti nista,,ja sam bas prosle nedelje narucivala nesto preko sajta www.bambino.rs mnogo su povoljni pa pogledaj i uporedi cene...

clock-img

04.01.2011, 11:36

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

To sam Majo i uradila..i ista situacija.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

04.01.2011, 11:44

clock-img

maja19

pencil-img

657

Bas cudno na Aksi tako hoce...pregledaj onaj sajt mozda nadjes nesto....

clock-img

04.01.2011, 13:07

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Meni se ne isplati da kupujem tako.. u prodavnicama ovde je sve mnooogo jeftinije! 72.din je juvitanina kasica, a ja je ovde kupim za 64..
Pampers isto u Milupinu jeftiniji..
I tako....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

04.01.2011, 13:24

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Da li znate kako se brise na sajty justclick ono sto si narucio? Ja sam narucila jednu stvarcicu i kaze da sam narucila dve. Ima kao neka opcija brisi, ali uopste to ne radi.

Kad stikliras obrisi,klikno dole na "primeni"

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

04.01.2011, 13:25

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Uspela sam malo pre. Hvala gagana u svakom slucaju.

clock-img

06.01.2011, 14:04

clock-img

strahinja11

pencil-img

156

IZVORNA PORUKA: Shishica

Meni se ne isplati da kupujem tako.. u prodavnicama ovde je sve mnooogo jeftinije! 72.din je juvitanina kasica, a ja je ovde kupim za 64..
I tako....

A koji je sajt u pitanju?
Hvala unapred, sinisice...

clock-img

06.01.2011, 15:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

IZVORNA PORUKA: strahinja11

IZVORNA PORUKA: Shishica

I tako....

A koji je sajt u pitanju?
Hvala unapred, sinisice...

mislim da Shishi nije mislila na sajt nego na radnje.

clock-img

28.01.2011, 13:50

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

ja najcesce pazarim u AKSA online prodavnici, imam ustaljenu semu...posto je donji limit 2000 din, kad dodje vreme da kupim pelene koje su preko 1000 din, ja narucim preko njih, a pored toga uvek zatrebaju maramice, krema...kupka i sl... a za razliku koju ustedim pazareci kod njih nadjem jos po koju sitnicu do 2000 din, ako zafali...tako sam sinu uzela knjigu koju sad obozava i uci prve reci iz nje user posted image

clock-img

01.02.2011, 12:26

clock-img

gabrijelaaa

pencil-img

900

ONLINE KUPOVINA JE KOD NAS KUCI JAKO ZASTUPLJENA...NAJVISE GARDEROBICA ZA MALU...A BEZ AKSE I JOS NEKIH NE MOZEMO...user posted image SUPRUG DELOVE ZA KOLA NA LIMUNDU... I TAKO...IMAM JEDAN SAJT ZA BEBI KUPOVINU MISLIM DA JE BEBINO .RS...IMAJU I SUPER POPUSTE...A YA KUPOVINU PREKO ,VALJDA 15OOO DINARA,POSTARINA SE NE NAPLACUJE...:)

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

clock-img

13.02.2011, 11:17

clock-img

Anoniman

Nesto ne mogu na just click ..

clock-img

17.02.2011, 20:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Kakva je procedura sa carinom kada nešto naručujete preko neta? Jel neko ima iskustva?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.02.2011, 21:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Niko ne zna user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

19.02.2011, 21:15

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ne znam detalje, ali mi je mm rekao da se ne isplati, komplikovano i skupo izađe... Pitaću ga za detalje

clock-img

19.02.2011, 21:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hvala Jele user posted image

clock-img

24.02.2011, 16:10

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Da li neko kupuje online deciju garderobu, ali iz inostranstva? Odakle kupujete?

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

24.02.2011, 16:18

clock-img

marija32

pencil-img

1413

IZVORNA PORUKA: Ana RR

MM stalno narucuje preko Amazon.com, nista komplikovano, porucis, platis karticom, stigne ti na kucu brzom postom, placas carinu. On je skoro porucio 20 knjiga i carina je bila oko 1500 din. I on kaze da se isplatiuser posted image

< Poruku je uredio marija32 -- 24.2.2011 16:19:41 >

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

24.02.2011, 16:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hvala, Marija user posted image

clock-img

26.03.2011, 08:51

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mene zanima da li neko kupovao nesto na limundu? kako to ide? vidim da svi traze da im se uplati novac na racun,da li postoji mogucnost prevare? ja hocu da kupim spravu za vezbanje,videla sam da neki covek donosi iz nemacke nove sprave koje su troduplo jeftinije nego ovde pa bih preko njega uzela,ali ne znam proceduru user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

26.03.2011, 08:52

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

zna li neko koliko kosta carina i postarina iz amerike za ljuljasku za bebe,kosta oko 100 dolara tamo,znaci koliko bi me kostalo sa svim dazbinama?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

01.04.2011, 13:57

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ovih dana tražim poklon našem drugaru za prvi rodjendan pa sam naišla na puno sajtova za online kupovinu:
M-toys
Eurom Denis
Tako lako
Kika
Sve za kuću
Planeta shop

< Poruku je uredio Snelle -- 1.4.2011 13:58:34 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"