cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: online kupovina

clock-img

19.07.2020, 07:15

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

Meni će mm u utorak da kupi kajsije i kuvaću dždm,na mom smederevcu,milina.Obožavamo ga.Volimo i sa palačinkama,a i dobro mi dođe kads postim.♥️

clock-img

20.07.2020, 20:51

clock-img

pari

pencil-img

6778

Je l naručujete preko Maxija, Univera ili ...? Kakvo je sad vreme isporuke? Ranije je bilo nemoguće naručiti

sitnice i emocije čine život...

clock-img

20.07.2020, 20:58

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Kad smo bili u NS ja sam narucivala preko Univera, lakolije sajt.
Tada je bilo moguce naruciti za sutradan, ono u martu nije biko sanse da se poruci, stalno je izbacivalo da nema slobodnih termina.
Ja sam pre jedno 15 dana narucila uvece, sutra ujutru mi stiglo. Zovu jedno pola sata pre nego sto dodju cisto da se najave ako nisi kod kuce pa da se vratis.
Ali, jedino sto me nervira, sto svaki put nesto fali. Bar jedan proizvod nemaju na stanju a to saznas tek kad ti dodje.

,,Carpe diem"

clock-img

20.07.2020, 21:00

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

I najcesce narucujem preko Univera jer je kod njih besplatna dostava za iznos preko 1000 ili 1500don.,sad se ne secam tacno.
U Maxiju je besplatna dostava za preko 3000 din.

,,Carpe diem"

clock-img

20.07.2020, 21:09

clock-img

pari

pencil-img

6778

Da da, i ja sam nekad ranije naručivala preko Univera...ali je u martu i aprilu bilo nemoguće.

Super ako je sad tako!

sitnice i emocije čine život...

clock-img

08.04.2021, 08:00

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Ne znam kad cu se opametiti da ne porucujem onilne. Porucila deci patike, velike obema, jedne moram da vracam.

Porucim sebi prsluk, lepo pitam da li ce moci da se zameni ako ne bude odgovarala velicina, lazu naravno i za velicinu i za drugi model. Juce stigne prsluk, velik mi je i ja pitam da zamenim, kazi nemaju manji???!!! Neki butik prestiz. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

08.04.2021, 08:01

clock-img

jess021

pencil-img

13382

*kazu naravno 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

08.04.2021, 09:14

clock-img

flamingos

pencil-img

25410

IZVORNA PORUKA: jess021

Ne znam kad cu se opametiti da ne porucujem onilne. Porucila deci patike, velike obema, jedne moram da vracam.

Porucim sebi prsluk, lepo pitam da li ce moci da se zameni ako ne bude odgovarala velicina, lazu naravno i za velicinu i za drugi model. Juce stigne prsluk, velik mi je i ja pitam da zamenim, kazi nemaju manji???!!! Neki butik prestiz. 

E zato Jess i ne poručujem.Ništa dok se ne ptoba,vidim odgovara li i kupim.Pogledaj u pp.Odgovori mi kad budeš mogla.❤

clock-img

08.04.2021, 09:18

clock-img

Duškić

pencil-img

9621

Meni juce stigao ves iz Jasmila, to mi je provereno i jos mm neke stvarcice. Mada sam uzimala i neke stvari od neke zene , ma bas dosta porucujem. Iz Bk sam promasila patofne 2 broja ..hahaa.

clock-img

08.04.2021, 09:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Ja bas dugo porucujem za sebe i nisam nikad omašila. Deci obucu nisam, ali sebi jesam. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.04.2021, 09:45

clock-img

mati

pencil-img

6667

Nemam lepa iskustva o kupovini online. Što se garderobe i obuće tice. Dok ne opipas i ne probaš, ništa...
Za manikir sada naručujem,i to je ok.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

08.04.2021, 09:58

clock-img

Leptirica92

pencil-img

253

IZVORNA PORUKA: jess021

I ja sam ista takva 🥴 muz porucuje na Amazonu i Otto i te su dvije stranice provjerene. I nikad nista tu nismo omasili. Ali je frajla prosle godine nasla neku jaknu, na nekoj lijevoj stranici 90 € plus postarina. Na glavu se nasadila da je narucim i na kraju muz popusti. Kad je dosla ono ni model nije kao na slici, a o velicini da ne pricam. Kad sam otisla da vratim 25 € postarina za nazad. I plus sto sam platila da meni dodje, mogla kupit jaknu u butiku. Tu sam se naucila i zavrsila.

clock-img

08.04.2021, 11:57

clock-img

mati

pencil-img

6667

Leptirice, skupo ti izašla ta jakna. Bas...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

09.01.2022, 15:23

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Neko da je skoro uzimao sa PatPat sajta?Jel vam uz robu stiglo I Pismo za porez? Jel moguce kao na aliju zamoliti da napisu manju vrednost. I''ma super garderobice za decu Ali isporuka je besplatna iznad 35e.

clock-img

09.01.2022, 15:56

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Sad videh ovo. Nato bas lepih stvari ima.
Mene interesuje da li su velicine realne, da li ako na sajtu pise da je za odredjenu visinu i odredjenu tezinu, zaista stigne odgovarajuca velicina. Ili treba uzeti veci broj kao na Aliju na primer.

clock-img

10.01.2022, 06:56

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Nema potrebe za svaki proizvod imas tezinu, visinu deteta, duzinu bluze I duzinu rukava.

clock-img

10.01.2022, 08:33

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Videla sam da to stoji, nego nisam znala koliko je realno.

clock-img

11.01.2022, 08:17

clock-img

nata11

pencil-img

9224

Ono sto sam dobila a kupljeno sa sajte je bilo verodostojno. To je ta velicina.

clock-img

12.01.2022, 10:07

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Porucih sada neke bluzice iz ps fashion-a

clock-img

13.02.2023, 12:02

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Kupila bih nesto sa sajta Reserved ali me interesuje koliko su realne velicine? Konkretno me interesuju decije velicine - da li su u rangu sa H&M ili Waikikijem? Posto 140 na primer nije kod svakog proizvodjaca ista, a ne bih da joj uzmem nesto preveliko, a ni previse malo

clock-img

13.02.2023, 13:26

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Zavisi da li je dete u broju ili je malo vece u odnosu na broj.
Meni se cini da su im brojevi malo manji. Mada i to zavisi od stvari do stvari. Tipa sve one uske pantalone su im premale. MOja cerka je 152, ne moze da udje u njihove 152 pantalone, navuce ih do pola nogu. E sad ona je krupnija, nije debela,sta vise, ali generalno je visa od dosta dece u njenom odeljenju, ali kazem ako uzimam po visini, malo joj je.

clock-img

13.02.2023, 17:03

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Hvala Tizi. Haljinicu gledam, i ako je tako, moracu da odustanem posto nema veci broj. Da ne rizikujem, ne volim da porucujem pa da vracam posle

clock-img

30.07.2023, 08:52

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Da li je neko kupovao sa sajta Shein? Kakva su iskustva? 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

03.08.2023, 09:43

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ja.user posted image

Prezadovoljna sam!
Vodi racuna o velicinama.

Porucivala sam haljine-kupace kostime,jos muza nisam.
Bukvalno.

Ako imas neko pitanje,pitaj..

clock-img

04.08.2023, 06:57

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Hvala Srecko. 
Znaci kvalitet je ok?
Da li si kupovala direktno sa njihovog sajta ili si mozda preko nekog ko radi usluznu kupovinu?  

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.