cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: online kupovina

clock-img

24.05.2020, 12:14

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Hvala vam.Na slikama im sve izgleda lepo i moderno.Mada mi bilo sumnjivo..Jer su cene skroz ok i non stop izlazi reklama.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.05.2020, 00:08

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Sada sam gledala taj sajt Ivet.. neke espadrile 840din. Pre nekih mozda nedelju dana neki ljubicas_ti japut 960din.. Znaci nisu pouzdani?Jel to loseg kvaliteta ili stize nesto sasvim drugo?

clock-img

27.05.2020, 05:56

clock-img

gocic

pencil-img

886

IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo

Nikako.Ivet prodaje stvari sa Alija,zato su onakve cene a s druge strane,nema veze slika sa onim sto stigne.

pa verovatno.

clock-img

27.05.2020, 09:55

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Moja drugarica je trebala ovih dana da naruci. ne znam da li je stiglo. Pitacu je. Ali neverovatno cime se sve ljudi bave.

clock-img

29.05.2020, 15:35

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

IZVORNA PORUKA: gocic

IZVORNA PORUKA: MamaNecaVo

Nikako.Ivet prodaje stvari sa Alija,zato su onakve cene a s druge strane,nema veze slika sa onim sto stigne.

pa verovatno.

Stigao mi je paket pa zato kazem. 🤣

clock-img

29.05.2020, 15:39

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mame, kako da dodjem do ljudi koji prodaju garderobu iz Primarka? Konkretno, carape me intetesuju.

clock-img

29.05.2020, 15:46

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Na IG ih ima dosta...

Samo kucaj primark i tome slicno, trendilend tako nesto se zovu je jedan od profila... 

clock-img

08.06.2020, 23:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Mene zvali iz Mende posle 2-3 meseca, vezano za neku narudžbu koju sam tada, davno napravila, i poslaće sada, po tim starim cenama.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

09.06.2020, 00:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pisala sam da mi je stigla kozmetika iz UK za koju su mi još krajem marta vratili novac jer nije mogla da se dostavi u Srbiju. Čim mi je stiglo poslala sam im mail, pitala kako da platim. Rekli su mi da paket zadržim kao poklon user posted image baš lepo od njih.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.06.2020, 00:20

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Vau Ana. Bravo za tebe. I lepo od njih.

Da li je neko narucivao preko ShipGratis.rs?

clock-img

09.06.2020, 06:03

clock-img

remix

pencil-img

140

Nisam. Bas lep poklon.

clock-img

10.06.2020, 16:49

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Imate li preporuku za bodice na kratak rukav? Neka FB grupa, domaci proizvodjac ili neki uvoz? Otpada Menda, Aksa, Dexy co, Extreme Intimo... Tu sam zavrsila vec. 

clock-img

10.06.2020, 21:51

clock-img

Tiziana

pencil-img

2640

Ja narucivala dan za danom nesto iz Nexta. Prva narudzbina mi stigla za 2 dana, druga 10 dana nikako da stigne. To mi se bas nikad nije desilo. . Ja posaljem mail, oni odgovore da se izvinjavaju, posiljka se izgubila i da ce mi vratiti novac. Posle 2 dana vidim ja novac vracen na karticu. 

clock-img

16.07.2020, 17:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Kupinovo vino iz Manastira Žiča je nešto najbolje što sam u životu pila.
Moraću još da naručim, i liker od kajsije smo razdužili, imam još od ruže malo.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

16.07.2020, 17:37

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Dunja, kako ti stigne ambalaza, kako se ne polupa?

,,Carpe diem"

clock-img

16.07.2020, 17:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Dostavili su mi lično na adresu, ali je sve bilo upakovano lepo, u one folije sa rupicama. Šalju oni i poštom, ali lepu zapakuju, pa verujem da ni tako nije problem.
Ali povremeno i lično dostavljaju pa se trudim da tako dogovorim.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

16.07.2020, 17:47

clock-img

physio70

pencil-img

2389

Da li moze da se otvori posebna tema o narucivanju domacih proizvoda online?

clock-img

16.07.2020, 17:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Reče mi drugarica da je naručila neki dan Next, i ujutru joj već stigao. Kako uspeju tako brzo da dostave, svaka im čast.
Ja neke poslovne pošijlke u Srbiji čekam po 2 meseca ...

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Ja narucivala dan za danom nesto iz Nexta. Prva narudzbina mi stigla za 2 dana, druga 10 dana nikako da stigne. To mi se bas nikad nije desilo. . Ja posaljem mail, oni odgovore da se izvinjavaju, posiljka se izgubila i da ce mi vratiti novac. Posle 2 dana vidim ja novac vracen na karticu. 

< Poruku je uredio dunja RR -- 16.7.2020 17:51:34 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

16.07.2020, 18:15

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Savrsen je liker od kajsije. Kad su me posluzili prvo sam pomislila da je sok od kajsije, a kasnije je pocelo da grize.😁 Nikako da porucim jedan. 
Savršeni su mlecni proizvodi iz manastira Sukovo. Profesionalno upakovano, vakumirano. Pise gramaza koju sam trazila i cena. Sestra Marta iz manastira koja sve organizuje je jedna preslatkoca. Skoro nisam cula tako mio glas. Redovno narucujem jer mi je bitno da deca jedu provereno i da nije industrijsko. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

16.07.2020, 18:38

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Slažem se, sve je savršeno iz manastira Sukovo, moji favoriti su sir sa orasima, urda, i topljeni kačkavalj, a nikako đubek da probam, jer ga ne vade svaki dan. Ali ugrabiću nadam se uskoro, mislim da je perfektan.
I oni dostavljaju preko svog čoveka povremeno, mada je meni poštom stiglo za dan, divna sestra Marta poslala ekspresno ♥.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

16.07.2020, 18:43

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ja sam naručila bila zuzu med, divan je...direktno su mi isporučili. Med sa borovnicama je njam

sitnice i emocije čine život...

clock-img

16.07.2020, 18:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Ja sam danas naručila par tegli džema od kajsija bez šećera, da imam za klince na jesen. Mi ne pravimo, ove godine, ne stižem, dobiću možda i od ujne, ali mi to tamanimo, sa palačinkama, krofnicama, a nađoh na FB ženu koja pravi bez šećera, pa bi da probam. I po teglu od kupina i borovnice uzeh. Sutra će mi doneti ja mislim.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

17.07.2020, 15:14

clock-img

pari

pencil-img

6778

Javi kakvi su i gde si uzela ako budeš zadovoljna

sitnice i emocije čine život...

clock-img

17.07.2020, 15:17

clock-img

dunja RR

pencil-img

30417

Odlični su, jutros mi doneli muž i žena do zgrade, ali mislim da još vrlo malo imaju, jer su ljudi razgrabili. Kvalitetno, bez šećera i lepo pakovanje, nije skupo, ja sam naručila preko FB, a žena je pisala u grumi Mali proizvođači, ovo je njen nalog KLIK

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

18.07.2020, 23:08

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sanjica , gde si narucila liker od kajsija, javi mi privatno, volela bih tako nesto egzoticno da imam kuci, da posluzim drugarice kada dodju.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!