IZVORNA PORUKA: gaganele
pocela bih oviu temu jer je trazim po sajtu vec sat vremena i nista...zanima me da li razmisljate o online kupovini bebi opreme....iz razloga sto sam ja platila kolica chicco trio liveing pacific blue 75000 dinara a sada sam nasla sajt za online kupovinu iz leskovca gde su ta ista kolica 55000 sto nije mala usteda?
a ja sam nasla na nekom sajtu pre mesec-dva ta (cinimi se ista) kolica na nekom sajtu u engleskoj gde su davali sa popustom od 40%,tako da su taa kolica na kraju bila oko 280 funti (sa svom pratecom opremom),znam da sam bas trazila da uporedim sa nasim cenama i cena je bila oko 70.000 ovde.
kad smo kod internet kupovine,moj kolega dok je bio na brodu narucio je za malog stvari preko neta i doneo dva puna kofera odece za dete od 0-36m za nesto vise od 200$
naravno da preko ogrlice od cilibara kostaju 10 e,a ovde 50e
ja sam uzimala stvari za bebu preko neta,ali obicno mogu sve da nadjem `ispod zita` sto bi znacilo bez pdv-a,krupne stvari kao sto su recimo kolica,sam dobila od brata koje je kupio isto preko neta ali na malti (400e)
ali kad nesto kupujem bas pretazim iternet,mada slabo gde kod nas imaju istaknute cene i to me uzasno nervira,a ovi ostaji justclik,svezakuci idr su preprodavni ustvari koji uzimaju od firmi ili neko iz firme (iz nabavke) radi,pa zato svanjuju pdv i izgleda jeftinije