cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečija garderoba

clock-img

02.10.2017, 15:27

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Malo stvari imamo iz OVS-a ali cene su im super.

clock-img

02.10.2017, 23:06

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Joj mk ne znam...znači svaka majica se nekako izvitoperi, šavovi se pomjere potpuno, helanke onako na koljenima se opuste...trenerke donnji djelovi isto. Ne znam...Kažem ti meni od njih odgovara teksas i jakne, naročito kad je sniženje user posted image Isto važi i za Blu kids, dobro ajde oni su možda mrvicu bolji.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.10.2017, 00:56

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Meni je OVS bezveze.
U smislu kvaliteta da se razumemo. Sve sto imamo od njih se rastrockalo i razvuklo po coskovima,pa majica izgleda kao da je bebac vukao non stop ka dole (slikovit opis).user posted image

clock-img

03.10.2017, 12:29

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

A sta je OVS? 😀

clock-img

03.10.2017, 12:33

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Marka odece😀

clock-img

03.10.2017, 12:39

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ovs je bas skup. Isla sam da trazim jakne, kod njih nisam nista nasla.

clock-img

03.10.2017, 12:45

clock-img

nekicamimi

pencil-img

78

I u smislu kvaliteta i cene, ne odgovarAju nikako.
Mnogo lepse i kvalitetnije odece za manje novca.

clock-img

03.10.2017, 16:03

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Ok su im cene u outletu.U Zemun parku je taj u koji ja najcesce idem,ali... retko kad sta uzmem posle xx kikseva sa odecom.
Mada,moram priznati da su im carapice i vise nego odlicne!

A za bebe devojcice ima divnih jaknica po 2000 din! Za decake,nista naravno...
Generalno ima lepih stavri ovaj put za devojcice..

clock-img

10.10.2017, 13:59

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Zna li neko gde moze da se kupi odeca Kiki Koko?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

12.10.2017, 13:56

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

To je engleska marka, ne verujem da ima kod nas ...
Mi veceras ili u subotu idemo da kupujemo neke poklone, za vise dece razlicitog uzrasta...
Sta vi kupujete recimo bratu/sestri slavljenika na ciji rodjendan idete? Jel to obavezno bude neki komletic ili nesto drugo?

< Poruku je uredio Mala Elena -- 12.10.2017 13:59:22 >

clock-img

12.10.2017, 20:38

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Ako mislimo na isto, a vjerujem da mislimo jer je nemoguće da se dvije robne marke zovu isto, Kiki&Koko je dječija robica od Kik Textilen, ima u Hr, ja često kupujem. E sad ne znam ako ima ta engleska marka što kaže ME, ja za tu nisam nikad čula.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

12.10.2017, 21:15

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Elena ja napakujem svakavih slatkisa ali to dobije i slavljenik pored poklona.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.10.2017, 22:53

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Pa ne znam, mi smo do sada uzimali nesto od garderobe uvek, ali u sustini to drugo dete dobije isto kao slavljenik, sto po meni kad razmislim nema logike...mozda bi mogla neka igracka za promenu...
U nedelju idemo na 1.rodjendan kod prijatelja. Nosimo pare i poklone za dvoje dece, u subotu idemo da vidimo sta ima pa cemo odluciti...

clock-img

14.10.2017, 15:06

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Hahaha 😂
Pretpostavila sam da je marka, ali nisam nikada kupovala njihovo...
Meni je super Beneton, Zara, H&M, Beba Kids... isto su malo jace cene redovnih kolekcija, ali kad naprave snizenja bas lepo moze da se nakupuje za male pare a vrlo su kvalitetni i nekako prepoznatljivi

clock-img

16.10.2017, 17:50

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Masnice da li si porucivala preko Next-a?
Sad vidim da sam letos pisala za Waikiki. E pa isprobali smo i njega i stvarno sam zadovoljna. Lep je pamuk, cene onako, zavisi sta. Jedino su mi malo velicine problematicne. Cini mi se kao da su nesto manje od ostalih proizvodjaca

clock-img

16.10.2017, 19:16

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Da da. To je to. G je dobio za prosli rodjendan neke pantalone, bas su dobre. Ali ih je prerastao pa bih mu kupila takve vece.

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Ako mislimo na isto, a vjerujem da mislimo jer je nemoguće da se dvije robne marke zovu isto, Kiki&Koko je dječija robica od Kik Textilen, ima u Hr, ja često kupujem. E sad ne znam ako ima ta engleska marka što kaže ME, ja za tu nisam nikad čula.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.10.2017, 19:17

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Sta vi kupujete recimo bratu/sestri slavljenika na ciji rodjendan idete? Jel to obavezno bude neki komletic ili nesto drugo?

Slatkiše, eventualno neku sitnicu. Mene malo nervira to očekivanje da i drugom detetu doneseš poklon. Ja volim decu i volim da ih obradujem ali nisam uvek u mogućnosti.

< Poruku je uredio Ana RR -- 16.10.2017 19:19:54 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.10.2017, 19:23

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Čokoladu uglavnom. Ako je mala beba onda čarapice. Uglavnom nešto simbolično.

clock-img

16.10.2017, 19:39

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Bas tAko, slavljeniku poklon, a bati ili seki neku sitnicu!

clock-img

16.10.2017, 20:01

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Mi skoro uvek isto kao slavljeniku...ako kompletic jednom, kompletic drugom. Isto vazi za igracke. Jednom smo isli na 1.rodj.kod sestrica, a sestricina koja je tada imala 5 god je na vratima otela kese i pitala nas pred svima sta je ona dobila za poklon user posted image i onda nam je bilo neprijatno a tada smo u Dexico potrosili silne pare , njoj smo cini mi se tada kupili sitnicu i cokoladu, ali eto...

clock-img

16.10.2017, 20:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Znaš koliko se ja uzbuđujem zbog toga user posted image nikad nisam otišla negde praznih ruku i bez nekih sitnica za decu, ali zna se ko je slavljenik.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.10.2017, 21:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

I ja se ne tangiram. Kupim i drugom detetu nesto, ali sitnicu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

17.10.2017, 09:03

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Slazem se sa Anom u potpunosti

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

18.10.2017, 00:54

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Ja sam imala situaciju nedavno da smo drugom detetu zaboravili poklon da kupimo.user posted image
Jednostavno,kupili za slavljenicu,krenuli do druge radnjei pokvari nam se auto.U svoj toj frci krece oluja,sta cemo tu smo sa bebom,uzeli samo kesu i moji nas pokupe.Odemo to vece na rodjendan i ukapiramo,bas mi je bilo bezveze.

Vidim da je neko pitao za Next.Ja cesto bebcu narucujem sa njihovom sajta.Prezadovoljna sam odnosom kvalitet-cena.Moderni komadi odeci,super pamuk.

clock-img

18.10.2017, 08:05

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Slatkiše, eventualno neku sitnicu. Mene malo nervira to očekivanje da i drugom detetu doneseš poklon. Ja volim decu i volim da ih obradujem ali nisam uvek u mogućnosti.

Slazem se sa ovim.
Jedino kome nosimo ovako je kumovima. I jednom i drugom.
E sad zamislite, ja imam troje dece. Bilo bi jako glupo da od svakog ocekujem poklone za svo troje...poceli bi ljudi da nam izbegavaju rodjendane user posted image user posted image Salim se naravno ali bati il seki cokoladu il neku sitnicu mislim da je sasvim ok. Sto neko rece zna se ko je slavljenik.