cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečija garderoba

clock-img

04.07.2016, 08:46

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam stalno u Takoou i sad prvi put cujem za ves za decu... ili nisam videla dobrouser posted image

clock-img

04.07.2016, 11:03

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Nisi videla dobrouser posted image

Možda zavisi od prodavnice, ja sam u Pa i kod nas ima. Samo me nervira što ga stalno premeštaju, poslednji put je veš bio među stvarima za bebe, jedva nađoh user posted image

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

04.07.2016, 11:44

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

A koja je cena veša, ako znaš bar okvirno?

clock-img

04.07.2016, 11:54

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

IZVORNA PORUKA: MishMash

Nisi videla dobrouser posted image

Možda zavisi od prodavnice, ja sam u Pa i kod nas ima. Samo me nervira što ga stalno premeštaju, poslednji put je veš bio među stvarima za bebe, jedva nađoh user posted image

Stvarno nisam videla, ja idem u onaj u Aviv parku, mali jeuser posted image

clock-img

05.07.2016, 09:15

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ni ja nikad nisam videla veš za decu u Takko!!?
Ja za L uzimam piroćanac potkošulje, u jednom butiku u Topoli koštaju 130din!!dok na subotičkom buvljaku prodaju za 180!

clock-img

05.07.2016, 09:17

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ja sam u takko-u uzela potkosulje mateji, super su, moram uzeti i bokserice za njega kad bude neko snizenje.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

05.07.2016, 09:22

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Pirocanac je super, ako mislimo na istog.... tamo je bas bas povoljno a kvalitetno... ima i njih u Avivu user posted image

clock-img

26.07.2016, 13:00

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Evo mame bas me interesuje kakva vam je garderoba iz H&M-a
Svake helanke il suknjice moram da prerpravim u struku tj. da uvucem gumu..kakav im je ono blesav pojas?? Namenjen deci sa salom oko struka..ne razumem user posted image Toliko je siroka guma kao da je nema, moja deca ne mogu tako da nose, spadalo bi im.

Iskreno ja tamo NIkad nista nisam kupila a deci je skoro 50% garderobe njihovo, uglavnom na poklon, ( ja sam vise tip za C&A po meni mnogo kvalitetnije)

clock-img

26.07.2016, 13:08

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Bas tako anck,i mojoj je svaki struk veliki,a visoka je i moram 122,a zgoljava,ima 20kg i 120cm...a 4,5 godineuser posted image
Ja volim CA,Takko..i OVS ima los kvalitet stvari,na kolenima pucaju..najbolja mi je domaca proizvodnja,na buvljaku,mada ima dosta i radnjica novootvorenih..

clock-img

26.07.2016, 13:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sory sta je OVS?

Ma takvi su modeli, nije do dece, moja ima 130cm a evo sad dobila na poklon 122, ajde boze pomozi jer su im modeli uvek veci pa je usla u njih ali struk je opet sirok, mislim svaki moram da prepravljam, kad vidim da dobiju helanke iz H&M-a ospice dobijem user posted image

clock-img

26.07.2016, 13:17

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

A da imala sam pre jednu zenicu na pijaci od koje sam kupovala kvalitetne stvari,odem po nekad, ali sad je jeftinije kupovati po TC kad su snizenja nego na pijaci i obicnim radnjicama.

clock-img

26.07.2016, 13:42

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam u OVSu uzela svasta mojima, po jako velikom popustu sve u pola cene.... a jako lepe stvarcice...

clock-img

26.07.2016, 14:03

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Stvarno,sta je OVS?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.07.2016, 14:14

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ne znam sta znaci skracenica, jedina prodavnica koju znam je ona u Aviv parku Zivka Davidovica ulica, ako sam dobro zapamtila ulicu...
Tu ima decijih stvarcica punooo, i sada imaju popust na letnje stvari.... Ako si blizu svrati, ja kad god udjem nesto kupimuser posted image

clock-img

26.07.2016, 14:47

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Oviesse, italijanska marka. Jeftina garderoba, ali od njih samo kupujem teksas stvari, eventualno jakne one tanje za proljeće i obuću kao npr baletanke, patike kao starke i slično. Pamuk im je očajan. Bukvalno. Nakon dva pranja sve je za smeće. Kod nas to najčešće donose za rođendane, pa tako moji dobiju baš dosta majica, helanki. Obuku dva put i onda za po kući.

Što se tiče HMa, on nije ni blizu CA po kvaitetu. Već godinama. Ja se sjećam ranije kad bi dolazila rodbina, pa donesu nešto od HMa to i danas valja, a sad su se pokvarili skroz. Ponešto valja, ali i to je ono koliko para toliko muzike. Sve što je bilo jeftinije je nikakvo, a ono što sam platila skuplje je ostalo dobro. Što se tiče kroja, nisam odavno uzela nešto od donjih djelova, pa ne znam. L je isto mršava a dugačka i zapravo su im jedino njihovi modeli i odgovarali. Skinny modeli.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

26.07.2016, 15:27

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Meni za sada ok ovo sto smo kupili, par majcica i haljinicu za plazu....

clock-img

26.07.2016, 18:04

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ni ja nesto ne volim Oviesse, pamuk je nikakav, brzo se razvuce... Mini bubi odgovaraju H&M helanke, i ti uzani donji delovi, a ona je mrsava (jos uvek su joj u struku i guzi taman neke helanke za bebe od 9-12 meseci, sam os usad biciklisticke user posted image ). Mada sortseve i farmerke moram da kupujem sa onim lastisem koji moze da se zategne, sve joj je veliko u struku

clock-img

26.07.2016, 20:44

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

U No no klubu ima lepih stvarcica sada, jos i neki popust... Kupila sam obema pantalone, fantazija :-)

clock-img

07.08.2016, 10:39

clock-img

branki*

pencil-img

20828

user posted image
Za krstenje jedne male princeze!
Iskreno,meni je malo too much,ali se mami i tati bas dopada,pa sam i ja klimala glavomuser posted image

branki

clock-img

07.08.2016, 10:49

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

branki meni se mnogo svidja user posted image

clock-img

07.08.2016, 11:10

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Branki gde je kupljena? Posalji mi molim te u inbox cenu ili ovde? Hvala. Ja sam gledala ovaj materjal da sijem za nas 3 za N krstenje ali se bio rasprodao..

clock-img

07.08.2016, 11:18

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Masnice,nije kupljena,sivena je,3500,materijak je skup,zato tolika cena,materijal su kupili u jednoj radnji na bulevaru ovde u bgd.

branki

clock-img

07.08.2016, 11:28

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Materjal je bas skup 4500 metar. Znam trazila isti . Ali bio je nestao.
3500 materjal i sice?
Mozes li molim te pitati koja radnja je za materjal i koja za sice? I pustiti mi poruku.
Koliko ima devojcica da znam koliko je od prilike materjala otislo?
Hvala💖

clock-img

07.08.2016, 11:38

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Branki, skroz je slatka haljinica.

clock-img

07.08.2016, 12:09

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Pitacu,pa ti javljam.da,sve ukupno sa sicem je izaslo 3500.a,malecka ima 7 meseci.

E,pa,eto,vama se dopadauser posted image i meni je slatka,mada mi je nekako ,ne znam,suvise sve to,sta znam,da sam ja birala,uzela bih drugaciju npr.

branki