cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečija garderoba

clock-img

30.05.2016, 12:39

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Noj mlađi se obraduje svaki put kad nešto nasledi od Akija ili od brata od tetke user posted image Uopšte ne postavljaju pitanja da li je novo ili ne, navikla deca od malena samo dobijaju. A baba im kupuje različito ali nisu nikada napravili problem oko toga,obraduju se šta god da dobiju. Valjda su to dečaci,baš ih briga za garderobu user posted image

clock-img

30.05.2016, 13:04

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Tako i moja M,dosta toga nasledjuje od jedne devojcice i svaki put se tome obraduje,nikad je nije bilo sramota niti je pitala jel to novo.A garderobica je uglavnom dobro ocuvana,pa i markirana vecinom..tako i obuca,jakne.ma spas za nas!

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

30.05.2016, 13:39

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

To su deca!
Anck, a da probas jedno dete da povedes u kupovinu a drugo ostavis sa tatom ? Ili da neko drugi kupi to sto treba pa samo donese kuci, mozda se to i zataska pa izostanu ta pitanja "Zasto ne meni?"

To je slabo moguce, one odmah primete sta je novo u ormanu jedna ce da se pohvali a druga naravno pitati zasto ja nisam nista dobila. A drugi da kupuju bas ne volim, najbolj epoznajem njihov ukus i sta vole tako da to slabo pije vodu.

Za rodjendan je asd starija dobila neke knjige (slikovnice s nalepnicama i cudima), mladja je plakala zasto i ona nije user posted image user posted image Sta reci mm je isao i njoj da nadje da kupi.
I to uglavnom mladja pravi problem, starija se nosi s tim i ne pravi problem.

clock-img

30.05.2016, 13:41

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

A zaboravih da dodam starijoj sad bio rodjus, 90% garderobe (poklona) je dobila malo, naravno sve je pripalo mladjoj seki i sad moram i starijoj da nakupujem, znaci bas nema potrebe bilo sta da joj uzimam ali tako je to kod nas.
A sta cu to su deca , po malo je i razumem ali nekad me stvarno nervira situacija.

clock-img

22.06.2016, 15:06

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Anck, joj , muke user posted image

Mame, jel neko skorije bio u hm ili c&a ili ariljskoj radnji ? Zanima me cena letnjih pidzamica za devojcice..mozda vise one jednodelne na kopcanje kao sorcic ili neka sa gornjim delom na bratelice...pisite gde god da ste videle, moze i neki link...

clock-img

22.06.2016, 15:12

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

ME ja nisam bila , al imas na njihovom sajtu cene. Evo ti , pogledaj h&m

clock-img

22.06.2016, 15:24

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Hvala , pogledala sam, i nemaju neki izbor, verovatno u radnji ima vise ...ali treba otici...user posted image

clock-img

22.06.2016, 21:20

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Žene jel ima negde da se kupi pidzamica sa kratkim rukavom, veličina 1?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.06.2016, 23:30

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Wiv ima u Aksi i to bas letnje pamucne mnogo su lepe i nisu skupe,,a danas sam videla u LC Walikiki isto imaju.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

28.06.2016, 11:51

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Šerpice,gde kod nas ima LC Waikiki?

clock-img

28.06.2016, 12:14

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Mame, ja sam otkrila jednu radnju zove se Kotex, ima mnogo lepih pamucnih krpica za decicu, a sve je nasa proizvodnja.... Meni je najbliza na okretnici tramvaja kod Ustanicke, ali cujem ima ih jos po gradu, ne znam gde tacno user posted image

clock-img

03.07.2016, 15:52

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Jeste Kotex je ok.
Mene zanima sledeće: gde kupujete gaćice za devojčice?

Ja sam kupila ono pakovanje u c&a, i ne sviđaju mi se. prvo što su između nogu baš uskeuser posted image a drugo dosta sutanke, tanje od gaćica za dečake

clock-img

03.07.2016, 16:50

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja kupujem baš te u C&A i baš ih volimo.
Kupovala sam jedno vreme u Tesku ali su loše skrojene, pa su pomešane veličineuser posted image ,imala je i nekoliko ariljskih a one posive i izvitopere se...
Zadovoljna sam i onima iz H&M ali su skuplje nego C&A.

clock-img

03.07.2016, 16:54

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam u Kotexu uzimala neke, a u svakoj decijoj radnji pitam, pogledam pa negde i kupim vez za malu... U Elpidi sam uzimala triko majice...

clock-img

03.07.2016, 16:54

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

A zavisi od modela,one multipack su najbolje,šarene i krojene tako da su između nogu šire i pokrivaju guzu.
One što su sa likovima iz crtaća poput sofije,mini,helo kiti itd su drugi model,uske između nogu i ulaze u guzu,što kaže moja L-budu Stange user posted image

clock-img

03.07.2016, 17:05

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

I u Liliju smo jednom kupili pakovanje tri para bile su bas ok...

clock-img

03.07.2016, 17:21

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Imamo i jasmil, neke su super a neke suuser posted image
Baš zavisi od modela.

clock-img

03.07.2016, 17:23

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Jasmil sam zaboravila, ove nase se rastegle user posted image

clock-img

03.07.2016, 18:30

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Ja kupujem za sina u c&a i bas su dobre, i jasmil nam je isto dobar. ali za devojcice i c&a i jasmil su losije. videcu sledeci put da orvorim pakovanje pa pogledam kakve su

clock-img

03.07.2016, 19:20

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ja dobji ves kupujem u h&m, sinu uzimam bokserice, odlicne su, vec vise od godinu dana ih ima i iste su kao kad su kupljene. I neke jasmil bokserice su isto ok. Za devojcice ne znam

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

03.07.2016, 19:40

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Po onim ariljskom sam uzimala ves ali nesto nije bas bas...user posted image

clock-img

03.07.2016, 22:51

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Ni meni se ne sviđa ariljski brzo se izvitoperi, neko je to već napisao čini mi se user posted image

clock-img

03.07.2016, 23:28

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ne znam... moguce... sada svi privatnici napisu arilke a ono nema pojma...user posted image

clock-img

04.07.2016, 06:55

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Mi smo ćerkici kupovali u Takko-u i HM, i zadovoljna sam. Iste su kao kad su kupljene.

Što se Arilja tiče, kod nas na buvljaku baš ima puno tezgi i svaka tezga je maltene neka druga firma i kvalitet se razlikuje dosta. Baš je lutrija, ali recimo da mi se "Piroćanac" Arilje odlično pokazao, dok mi je "Kvosana" baš loša, jedino su im šareni kompletići dobri.

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

04.07.2016, 07:35

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

E vidiš u Takko nisam gledala veš, a ni u Piroćancu