cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečija garderoba

clock-img

03.10.2013, 11:23

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Vuku sam pre neki dan kupila ciciban cipelice i u Lindexu za 60 eura 3 trenerke donji deo( plis), 3 majice, 3 para gaca( bokserice), paket carapa(3 kom). Sve sam obisla i ovo mi je ispalo najjeftinije, najkvalitetnije i najudobnije. Mogu samo reci da je u BG decija garderoba mnogo jeftinija. Sveki mu je kupila 1 plisanu trenerkicu gornji i donji deo, 2 majice i prsluk. I za promenu dobili smo par polovnih stvarcica. Letos mi je drugarica dala par majcica i sada tetka od mm. Inace smo sve kupovali a ne zna se da li ih brze izraste ili unisti.
Jos treba da kupim hulahopkice, carape, potkusulje i gacice. I "spidemen" torbu kako V kazeuser posted image

clock-img

17.11.2013, 16:34

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Help,gde u gradu imaju da se kupe crne ili crvene hulahopke za devojcice user posted image

clock-img

17.11.2013, 17:00

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

imas u takko fashionu, uglavnom su jednobojne, e sad ne znam bas koje tacno boje imaju trenutnouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

19.11.2013, 08:28

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Bila,nemaju za male u crvenoj boji,treba mi i crna majica(izem ti Tango)...help,help user posted image

clock-img

19.11.2013, 08:32

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Crne majce sam kupovala u HM

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

19.11.2013, 08:37

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Palo mi je to na pamet ali dok porucim nece mi stici do petka user posted image

clock-img

21.11.2013, 23:44

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Da li neko zna kakav je kvalitet garderobe f&f? Narucila sam neke bodice preko fcb ali sam nestrpljiva user posted image

clock-img

22.11.2013, 00:01

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Di mi smo kupovali njihove bodice i bili su ok ,valitet je otprilike kao i C&A . Meni se dopali dezeni a i pamuk mi je pod prstima delovao fino . user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

22.11.2013, 00:07

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Leax i meni su se svideli dezeni a ako mi se bude svideo kvalitet mogu da kupujem preko interneta. Neverovatno koliko je jeftino. Ima li u BG negde da se kupi?

clock-img

22.11.2013, 00:25

clock-img

Leax

pencil-img

1578

Mi smo ih kupili u Madjarskoj, a za Bg stvarno ne znam jer sam ja iz okoline NS a tu ih za sada nisam vidjala u prodaji.

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

clock-img

22.11.2013, 08:24

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Dijana, i ja sam kupila sinu. Odlični su, mekani, ne razvlače se pri pranju, a ni ne skupljaju.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

22.11.2013, 08:51

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Superuser posted image
Sinoc sam gledala stvari za bebe, bodici 2-5 kom u pakovanju 6,7,8, eura. Kratki rukav po 2,5 eura. Ako su slicni h&m to je onda bas jeftino.

clock-img

22.11.2013, 09:31

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ja imam utisak da Ivi samoryke rastu user posted image
Rukavi joj preko noci omale user posted image

clock-img

22.11.2013, 10:03

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Da li neko zna kakav je kvalitet garderobe f&f? Narucila sam neke bodice preko fcb ali sam nestrpljiva user posted image

Ja sam kupovala deci u Mađarskoj i farmerke i bodiće i majice, čarapice, kapice, kačkete, duksiće, svašta sam jednom prilikom kad smo bili nakupovala. Kvalitet je kao C&A ili H&M.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

22.11.2013, 10:10

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Ja sam kupovala deci u Mađarskoj i farmerke i bodiće i majice, čarapice, kapice, kačkete, duksiće, svašta sam jednom prilikom kad smo bili nakupovala. Kvalitet je kao C&A ili H&M.

slazem se, isti je kvalitet a cena je povoljnija

clock-img

22.11.2013, 12:09

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

A taj F&F, sa kojim veličinama je kompatabilan, sa C&A ili sa H&M?

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

22.11.2013, 16:59

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Iste su veličine sa C&A.

< Poruku je uredio minnica -- 22.11.2013 17:00:43 >

No need to run and hide

clock-img

18.01.2014, 10:05

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Koliko se kontroliše kvalitet dečije garderobe...

Pročitajte više >>>

user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 18.1.2014 10:11:29 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

18.01.2014, 16:12

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Evo malo osveženje informacija po pitanju F&F odeće. Iskustvo je raznoliko. Kupili neki set pidžamica, one sa stopicama. Super povoljne, odlične su bile. Onda, kada su nam omalele, kupimo isto F&F pidžamice sa stopicama, veći broj, ali baš nisam zadovoljna. Materijal providan, ranfle se odmah razvukle, iskrivile se stope, baš bzvz. Isto, jedno pakovanje od 5 bodića, nosi ih više od pola godine, ništa im ne fali. Odlični su, a drugo, em se razvukli, em široki. I uopšte u istom pakovanju nisu svi bodići jednaki. Prislonim jedan na drugi, jedan širi, drugi uži, negde predugački, jedni ok. Isto tako i jedna pidžamica od tri koje su bile u setu. Bila je bar za boj manja od ostalih, nismo je ni oblačili. Nije mi jasno...

Dakle, imam super pozitivna ali i negativna iskustva po pitanju F&F odeće. Očigledno, kako se na šta naleti... Ne bih se složila da je kvalitete na nivou C&A i H&M jer su oni na prvom mestu prilično striktni po pitanju standarda označavanja veličina. Dakle, nema jedan bodić ovakav, drugi onakav... Bar je moje iskustvo takvo.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

01.05.2014, 01:35

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Mame, može jedan savet? Kupila bih jednoj devojčici od 4 god.jedan kao kombinezon, letnji. Samo, palo mi je na pamet koliko je to praktično??? Izgleda jako slatko. Palo mi je na pamet da može biti nezgodno kada su negde u gradu , a devojčici se piški. Nije praktično baš za skinutiuser posted image Šta vi mislite?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

01.05.2014, 15:16

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Moja ćerka je prošle godine imala dva, onako na bretelice što se vežu na ramenima. Meni je isto preslatko bilo, pa sam joj kupila. Jeste malo nezgodnije za skinuti od druge letnje garderobe, ali nije toliko nezgodno u odnosu na, recimo, hulahopke ili pantalone na tregere.

No need to run and hide

clock-img

02.05.2014, 11:08

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Hvala ti na savetu. Pošto nisam bila sigurna, ipak sam kupila odvojeno pantalonice i majcu. To će devojčici, a i njenoj mami svakako biti praktičnije.

clock-img

10.09.2014, 13:26

clock-img

Anoniman

Narucila bih Uni jaknu na netu, i ne mogu da se odlucim, pa koja je po vama lepsa?

user posted image

ili

user posted image

clock-img

10.09.2014, 13:28

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Meni je ova tufnasta lepsa user posted image Ali je i ova druga lepa, prava damska.

clock-img

10.09.2014, 13:31

clock-img

Anoniman

Mm bas si mi pomogla po tebi su obe lepe, kao i meni ahahhahauser posted image