cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dečija garderoba

clock-img

09.05.2012, 07:35

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Kod Cartersa mi se jedino ne dopada što im ništa nije baš mekano, posebno bodići. Kanz je neuporedivo kvalitetniji i praktičniji (termo tregerice koje se kopčaju između nogu ali tako da se kopčanje ni ne primeti a kamo li da negde duva kroz otvor između drikera). C&A mi je kvalitetniji mnogo od H&Ma, imala sam H&M stvari koje su bile super ali i one koje su se posle drugog puta raspadale, sa C&A nisam imala loša iskustva.

ja ne znam gde si ti gledala takve bodice ali sve stvari koje kod njih kupim jako mekane i mateja njihove bodice stalno nosi i nista im ne fali a otkuvavam ih stalno,kao novi su.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

09.05.2012, 08:25

clock-img

Anoniman

Nisam ja rekla da je Carters loš, samo da ima i bolje. Ja sam Carters kupovala dok nisam otkrila Kanz i dok se kod nas nije otvorio C&A, sad sam prestala jer sam našla nešto po mojim merilima bolje. C&A je po kvalitetu u rangu Cartersa samo 3 puta jeftiniji pa mi se ne daju pare za Carters, a Kanz je nešto skuplji od Cartersa ali i daleko kvalitetniji pa mi nije žao da ga adekvatno platim.

A bodići su mekši definitivno, Cartersovi su od istog pamuka od koga se prave majice a C&A i Mother Care od mekanijeg.

clock-img

17.05.2012, 20:56

clock-img

Anoniman

Upala sam danas u c&a i kupla svasta...

Marku:
Ono izjedna al kratkih rukava i ratkih nogavica 800din
2 bodica bez rukava 350din komad
4 majce bez rukava 800din 2 kom

Luki:
Dva pamucna sorca 800din 2 kom
Sorc od onog materijala kao za vodu 800din
2 majce bez rukava 300din kom
2 majce kratkih rukava 600din kom

clock-img

17.05.2012, 21:58

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

C&A je po kvalitetu u rangu Cartersa

Ne bih se slozila, Carter's je po meni ipak mnogo boljeg kvaliteta nego C&A, jeste skuplji ali i bolji, a i neuporedivo lepsi, mada je to stvar ukusa pa je glupo porediti. Carter's bodici su mi isti i posle milionitog pranja i otkuvavanja itd. a, primera radi, set H&M bodica se sav izvrnuo posle duplo manje pranja. Ja recimo bas volim H&M ali nije to neki kvalitet.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

17.05.2012, 22:31

clock-img

madre

pencil-img

6600

i ja obozavam cartersuser posted image njihovi bodici su mi neprevazidjeniuser posted image za bogdana vise nema velicina i bas mi je zao zbog toga...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

17.05.2012, 22:36

clock-img

madre

pencil-img

6600

inace i ja sam bogija pre neki dan obukla kompletno u c&a, nisu ni oni uopste losiuser posted image
takodje mu narucujem dosta iz nexta i h&m-a... sve mi je slicnog kvaliteta (najlosiji h&m)...

< Poruku je uredio madre -- 17.5.2012 22:47:42 >

clock-img

17.05.2012, 22:38

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

za bogdana vise nema velicina i bas mi je zao zbog toga...

e da, smrc user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

17.05.2012, 22:42

clock-img

Anoniman

Ali pepeljugo, ne možeš porediti H&M i C&A.

C&A bodiće koje je Luka nosio, sada nosi Marko. Kao novi su, nisu se iskezečili, čak ni boje nisu isprane.
Ja se kunem u C&A bodiće, naj naj su mi po kroju jer su uski.
U H&M kupujem one majce što idu u pakovanju od dve, taman traju jednu sezou, a za te pare zaista ne mogu ni očekivati da traju duže, i extra su mi njihovi šorcevi i farke. H&M je više moderan nego kvalitetan (po mom iskustvu), dok C&A ima neku klasiku ali po meni kvalitetniju nego H&M.

Ja recimo nisam oduševljena Cartersom.
Da me ne shvatite krivo, imala sam za Luku trenerkicu, nosio je baš dugo, i ništa joj nije, eno Marko je nosi. Takođe, kupila sam Marku one letnje zeke, isto su super služile. Ali, mnogo su skuplji od C&A, a ja ne primećujem da stvari traju toliko duže.

clock-img

17.05.2012, 22:49

clock-img

Anoniman

Isto. C&A bodići nam se nisu ni pomerili ni boja ni mekoća a imala je neke baš jarke roze i ljubičaste, eno ih čekaju drugu bebu... Ne vidim da je Carters imalo kvalitetniji od C&A (od H&M jeste) a 3 puta je skuplji.

clock-img

17.05.2012, 22:57

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: madre

i ja obozavam cartersuser posted image njihovi bodici su mi neprevazidjeniuser posted image za bogdana vise nema velicina i bas mi je zao zbog toga...

Oni sve rade samo do 24 meseci, jel da?

clock-img

17.05.2012, 23:06

clock-img

madre

pencil-img

6600

ne sve, ali bodice da...

clock-img

18.05.2012, 00:25

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

I ja ne volim Carters. Za tu cenu nikakav kvalitet. H&M volim zato sto imaju skroz fensi stvarcice za decu, kvalitet manje- vise, mogu i tu da se nadju jako kvalitetne stvari. A njihove pamucne haljinice obozavam, moje dete ima 2 koju, verovali ili ne nosi vec trecu godinu. Interesantni cu mi ti njihovi krojevi, moze dete da ih nosi 2-3 godine a da se ne omali. Nadjoh pre neki dan neku majcicu na kojoj pise 12-18 meseci, taman sam htela da je odlozim da ceka drugo dete, probam je Uni a ona joj taman user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

18.05.2012, 13:02

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: gagana83

Nadjoh pre neki dan neku majcicu na kojoj pise 12-18 meseci, taman sam htela da je odlozim da ceka drugo dete, probam je Uni a ona joj taman user posted image

bogi jos uvek nosi tu velicinu majcica, sorcice takodje... bodici su mu mali a pantalonice kratke u toj velicini...

clock-img

18.05.2012, 13:22

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Definitivno najkvalitetnije i najjeftinije pazarim u ZR-u u Milupinu. Isla sam i u Madjarsku i nasla ponesto, ali nista drasticno manja cena..cak mozda i nije niza. mozda nadjete jednu stvar povoljniju dosta.. U Grckoj u Dzambu isto tako..

Kako gledam i neke cene koje su ovde postavljane dosta su vece..

clock-img

18.05.2012, 14:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ne bih se slozila, Carter's je po meni ipak mnogo boljeg kvaliteta nego C&A, jeste skuplji ali i bolji, a i neuporedivo lepsi, mada je to stvar ukusa pa je glupo porediti. Carter's bodici su mi isti i posle milionitog pranja i otkuvavanja itd.

Slažem se. Mi smo većinu kupili u Kanadi i kao novi su posle milion pranja.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.05.2012, 15:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ne bih se slozila, Carter's je po meni ipak mnogo boljeg kvaliteta nego C&A, jeste skuplji ali i bolji, a i neuporedivo lepsi, mada je to stvar ukusa pa je glupo porediti. Carter's bodici su mi isti i posle milionitog pranja i otkuvavanja itd.

Slažem se. Mi smo većinu kupili u Kanadi i kao novi su posle milion pranja.

I C&A su...

clock-img

18.05.2012, 15:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Imamo mi i C&A bodiće, ne kažem da ne valjaju, daleko od toga, ali meni se više dopada Carter's, Canz, OshKosh...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.05.2012, 15:55

clock-img

Anoniman

Carters Kanz OshKosh su u istom rangu cene ali od ta tri Kanz je neuporedivo kvalitetniji. Tako da od ta tri kupujem uglavnom Kanz, a Carters sam prestala kad se otvorio C&A jer jeste malo lepši ali nije kvalitetniji pa nekako mi se ne daje 3 puta više para za nešto što će nositi dva do 3 meseca. Nisam ja rekla da je Carters loš, samo da mislim da ne vredi tih para koliko kod nas košta. Da su nam američke cene, drugačije bih se postavljala.

clock-img

23.05.2012, 17:44

clock-img

zivka

pencil-img

2197

Carters mi se svidja ali samo videla sam i ko proizvodi...Inace kupila sam kod nas u lokalnoj prodavnici bodice i supr su -kineski znam 100% pa mi jedna zena rece pa iste su kupili samo imaju etiketu Carters...A C&A su ok

clock-img

28.05.2012, 18:10

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

jos malo nove garderobice user posted image
user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.05.2012, 18:11

clock-img

Anoniman

online shoping user posted image user posted image

clock-img

28.05.2012, 18:44

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mrzelo me da idem sama u segedin pa sam lepo porucila sve online,kupovina iz fotelje user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.05.2012, 18:45

clock-img

Anoniman

Mene ta fotelja ubi user posted image

clock-img

28.05.2012, 21:48

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

isidora, super su stvarcice user posted image

Nisam ja htela da pametujem, ja samo kazem sta se meni vise svidja, meni je Carter's zilion puta lepsi od C&A, ali to je stvar ukusa. H&M takodje volim ali imamo i gomilu, gomilu no name stvarcica koje su fenomenalne. Da imam proizvoljno para, ne bi mi nosili nista osim Benettona, ja sam Benetton fan user posted image

clock-img

18.10.2012, 20:17

clock-img

bulka

pencil-img

642