cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Imate li kućnog ljubimca?

clock-img

14.12.2020, 20:38

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Sanjice, macka je odlicna za stan😉

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

14.12.2020, 20:52

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Von,nikakva obaveza. Jedino na 7-10 dana promeniti mu piljevinu.Inace ni ja ne podnosim miseve. Ali leminzi su mi ok. Nisu skupi, tipa 300 din. Ne ujedaju, ne smrde, nisu mnogi brzi, deca mogu normalno da ih drze. Ostali su mi bzv, mogu i da smrde, prebrzi su, deca ne mogu ni da se poigraju. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

14.12.2020, 21:03

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: jess021

Sanjice, macka je odlicna za stan😉

Ми не волимо мачке😋

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.12.2020, 21:04

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Само псе би волели да имамо, али стан нас зеза. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

14.12.2020, 21:38

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Ma meni je strasno koliko ljudi ispunjavaju deci hirove a nemaju uslova za to koliko pasa kod nas u ulici, da poludis i to sve pusteni iz stanova ( vecina), zena jedna kopa po kontejnerima svakog dana i hrani ih.

clock-img

15.12.2020, 07:31

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Nama za koji dan stize mace, staro oko 2 mesexa. Svaki savet je dobrodošao 🙂

clock-img

15.12.2020, 08:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Jess, koju ste uzelu na kraju?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.12.2020, 08:58

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Super Jess. Jel rasna?

clock-img

15.12.2020, 09:21

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Jok, sa sela🙂

Pre svega presudile su finansije, da se ne lazemo. Sa druge strane, nakon citanja o mackama i price sa ljudima koje se malo vise razumeju, rasna macka ti ne daje nikakvu garanciju da ce biti zdrava, mazna, umiljata.... Vec samo malo drugaciji izgled. 
Tako da stize pravo iz Backe Palanke😂

clock-img

15.12.2020, 09:25

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Cuvaj namestaj 🤣
Salim se, naravno, mi nemamo ljubimca u stanu, ali prijatelji sa kojima se svakodnevno vidjamo imaju dve macke. One su velike macke, sad ne znam tacno kako se ponasa mace.
Oni u kupatilu imaju taj wc za mace sa peskom, neke vunene loptice i onu grebalicu gde one spavaju uglavnom.
Sad neko od iskusnijih mackara moze da ti kaze sta je najpotrebnije za pocetak.

,,Carpe diem"

clock-img

15.12.2020, 10:20

clock-img

nata11

pencil-img

9225

Savet br 1.-podigni visoko zavese 🙂

clock-img

15.12.2020, 11:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Obavezno drvce da osti kandze,nikako vasa hrana.Ne davatibda jede koliko ona hoce,mačići jedu iz dosade.Mjestasce da se sakrije i spava.Cetka za cealjanje,ucite je kad je mala.ne vole sve mace cesljanje.I pumpica sa vodom ali pravi nered 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

15.12.2020, 12:31

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Jess, svaka maca je prica za sebe. Ono sto ti sigurno treba kad krenes po nju su posudice za vodu i hranu, posip sa toaletom i transporter. Sve ostalo ces u hodu. Takodje, treba ti i tableta za ciscenje od unutrasnjih parazita i trebala bi odmah da je vakcinises, jer se prva vakcina prima sa nepuna dva meseca. Igracke, grebalice, mesto za spavanje ces kasnije, da ne bacas pare kao ja. user posted image

clock-img

15.12.2020, 13:18

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Mi nikako da "zapatimo" mačku. Dođu, oporavimo ih, vežemo se za njih i one rep na leđa i odoše. To su uglavnom lutalice a i Dobrica ne pomaže- laje ko neslan i ljuti se što su kod nas, mada nikad ih ne dira. Stavila sam veto na mačke do daljnjeg! Mada, skinuću ga sigurnočim prva doluta za Marom jer nju baš vole iz nekog razloga user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.12.2020, 13:20

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Олга, ни животиње нису глупе. Никада не иду за лошим људима.

clock-img

15.12.2020, 13:34

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: smeško

Олга, ни животиње нису глупе. Никада не иду за лошим људима.

user posted image
već vidim budućnost- azil kod Mare
Ja volim životinje i neću reći da ih se plašim ali raspektujem. Ovo moje dete užinu nikad ne pojede celu jer imaju školskog "džukca" i nekad o bude problem. Zašto? Ona ih izmazi, da im vode i klope i oni je čekaju a onda deca koja se plaše ili ne vole dobiju i lajanje i režanje user posted image pa se još više plaše ili još više ne vole.
Inače mesec dana smo lečili grlicu slomljemog krila. Ne pitajte- konačno je odletela!
Životinje nisu za ljude koji se groze dlaka, smrada i piš-piša.

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.12.2020, 15:14

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Joj, dusa mala! 💖

Olga, dete ti je divno! (Mada sam sigurna da to znas)

clock-img

15.12.2020, 17:10

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Olga koliko ona mene podsjeca na mene 😁 za mnom uvjek lutalice hodale.Uvjek sam govorila da se necu nikad udati nego cu biti stara cura sa 40 macaka 😂

Jess kad poraste mozda ces je morati kastrirati.Ema je kad joj naidje parenje po cijelu noc mjaukala,horor bio sa njom 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

16.12.2020, 09:22

clock-img

jess021

pencil-img

13382

user posted image
Evo je, divna je. Mislim da ima negde oko 2 meseca. 
Emice, znam znam

clock-img

16.12.2020, 09:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18859

Joj sto je lepaaaaaa ❤️❤️❤️❤️❤️

clock-img

16.12.2020, 09:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jao Jess predivna je,beba mila 😍❤

clock-img

16.12.2020, 09:38

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Mica mala! Malo je uplasena. Jess, ne mozda, nego obavezno steriisati zbog njihovog zdravlja. To kad napuni bar 6 meseci. Izgleda kao devojcica. 

clock-img

16.12.2020, 09:40

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Prava slatka maca.

clock-img

16.12.2020, 09:52

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Smesko, mislim da nisam nigde napisala mozda. Znam da je obavezno, kazu sa 8 meseci

clock-img

16.12.2020, 10:16

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Nisam ni napisala kao odgovor na tvoj komentar, nego kao dopunu svog, to sam potpuno zaboravila. Reci ce vet sve. Je l'' hoce da rucka?