cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Imate li kućnog ljubimca?

clock-img

26.04.2009, 22:28

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Samo payi da sisaju pogotovo ti mali i ako primetiš da slabije sisaju odmah dohrana mislim da sada ima da se kupim mleko za štence ako ne pošalji mi pp pa ću ti dati recept da napraviš. I pazi da im bude toplo. Ako ti još nešto treba pitaj na pp.

clock-img

26.04.2009, 22:39

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Mihi ima ona mleka, nego imam dva vrlo krupna jedva sam je sa drugom devojcicom porodila, ja sam ih izvlacila a moj muz je podigao na dve noge i drzao je tako mislim da sama ne bi uspela. Nego trece se napilo vode i malo je kao mis mrsavo njemu sam ustima kroz nosic izvlacila vodicu 45min sam je vracala u zivot a to mi je malo i slabo napreduje, cetvrto je takodje malo ali debelo ono se bori najvise, za njega nema problema. Ona je divna majka na prvi sum trci ali jako cvili i mene zove jer je korpa velika pa oni ne znaju da dodju do nje tako da ustajem svaki sat i stavljam ih ja da sisaju.

clock-img

26.04.2009, 22:41

clock-img

Anoniman

Joj Jaco, pa taman se pripremaš za svoju bebicu! user posted image

clock-img

26.04.2009, 22:49

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

To mi je muz rekao, zeno ovo je pravi trening za bebuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.04.2009, 22:54

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

IZVORNA PORUKA: Zille

Mi svi obožavamo životinje, ali mi uopšte nije higijenski držati ih u kući ili stanu kad su deca mala(izuzetak su ribice).
Imali smo dva psa u dvorištu pa smo se oba otarasili(udomili ih), jer smo i dete i ja bili stalno izujedani od buva. Inače su psi imali ogrlice protiv buva, pa im ništa nije vredelo, prešle su na nasuser posted image

Jao Zile pa moja pudla se kupa svakog drugog dana a jednom mesecno ide na masazu, sisanje i feniranje, zube joj perem svakoga dana i vodim je jednom mesecno kod veterinara, inace pudle se ne linjaju, ne smrde i ne mogu da prezive napolju, ne razumem sto je ne higijenski oni su i za decu super a imam stan od 100m2 a za koji mesec jos veci, tako da ima i prostora a ne razumem zasto je ne higijenski? Ona mirisi kao francuska pudla jer to i jeste. 

clock-img

26.04.2009, 22:55

clock-img

mihi

pencil-img

4968

To malo bi ja dohranila nema ni snage da sisa dovoljno, uzmi mleko 3,2, dodaj kašičicu šećera, malo limunovog soka ili jednu kapsulu probiotika i grej ih ako ona nija stalno na njima.

clock-img

26.04.2009, 22:55

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

IZVORNA PORUKA: Natasajvc

Mi imamo tri psa Mrvicu, Belisu i Malokuca Bebica, papagaja nimfu Gajica, hrcka Milosa i naravno da su sa nama u kuci, a kada pozele budu i u dvoristu koje je ogromno. Blizanci su navikli na njih i kad su prohodavali drzali su se za mama Mrvicu. Sve ih jako volimo, mm malo manje, ali vecina je pobedilauser posted image .

Slazem se i mislim da deca trebaju da rastu pored ljubimca jer ih to stvarno usrecuje. Pogotovu psi ja mislim da iskrenija ljubav od njihove ne postoji. To svako treba da dozivi.

clock-img

26.04.2009, 22:58

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Oni su pored grejalice koja nonstop radi, kupila sam bebilac i malu cuclu za kuce ali ona samo hoce od nje da jede na miris valjda reaguje, probacu ovo ali posebno nju stavljam da je ne izguraju ostali, inace je stalno vadim posto svi preko nje legnu misle da im je ona jastuk, ali mislim da ce se izboriti i ona.

clock-img

26.04.2009, 23:00

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Pazi ih skroz su slatkiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

26.04.2009, 23:01

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Možda je tako greju!!!!!

clock-img

26.04.2009, 23:16

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Pa da ona ludica cuti i trpi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2009, 08:30

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jacinu mazu

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

27.04.2009, 08:34

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Moja maca Ema je imala prijevremeni porođaj,okotila je 6-oro skroz malih mačića i svi su bili mrtvi a ovo joj je dosad 8.okot i nikad nije bilo problemauser posted image
Nema ni mlijeka neznam zašto,mislim bolje je tako jer bi se samo napatila.

clock-img

27.04.2009, 19:14

clock-img

ljubičica

pencil-img

985

Jacooooooo, preslatki su user posted image  user posted image  user posted image  
Jao, ne mogu da ih se nagledam.
Ja ću vam sutra ubaciti slike moja 2 psa, sjajni su, a crni je prava blenta. Videćete kakvi su user posted image  user posted image  user posted image  

The day I will stop lovin you is the day I will close my eyes 4 ever!

clock-img

28.04.2009, 11:01

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Jacoooo mnooooogo su slaaaatkiiiii!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Ja sam pre neki dan bila kod jednog druga. On dobio na poklon belu čupavu kucu. Dlaka mu je gustaaaaa kao da je ovca!!! Odmah sam rekla Igoru da hoću tog psa kad se preselimo na ranč!!!! Uvek mi je bila želja da čuvam kucu.
To je japanski (kažu samurajski) pas i zove se Akita Inu

user posted image

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

28.04.2009, 11:04

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Jao Mod presladak je, ja sam luda za zivotinjama, jednoga dana kada ne budem morala da radim imacu bar desetak kuca i toliko maca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2009, 11:06

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Srce malo, ja sam celu njenu trudnocu strepela i pipala da li se pomeraju.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2009, 11:11

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

user posted image sprema te tvoja kuca za tvoju trudnoću user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

28.04.2009, 11:13

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ja sam imala akvarijum jedno kratko vreme. Mali akvarijum. I na kraju sam ribice poklonila komšiji koji ima veeeeeeeeeeeeeeliki akvarijum i puno ribica. Mislila sam da će mojim ribicama da bude bolje ako imaju više "drugara" i više mesta za plivanje user posted image user posted image user posted image

a moji su do skoro imali macana, crno-belog. Uginuo prošle godine. Niko nezna zašto.

clock-img

28.04.2009, 11:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja bih jaaakoooo volela da imam zlatnog retrivera, labradora ili haskija! Jooooj kako ih volim, prelepi su mi!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.04.2009, 12:45

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Celo moje detinjstvo sam provela sa kucnim ljubimcima...imala sam i maca i kuca, e kad sam se udala ta ljubav je malo splahla. MM je imao neku persijsku macku i nas dve se nismo bas simpatisale. Tacno je znala da je ne podnosim (ne znam iz kog razloga) i kad bi krenula da piski uradila bi to iza komodice u mojoj sobiuser posted image user posted image . Bila sam trudna nekih 5-6 meseci kad je otisla u provod sa macorima i vise se nije vratila. Posle je opet mm imao veliki akvarijum sa ribama i njega smo makli jer je bio bas veliki i brinuli smo da ga cerkica ne prevrne (ipak je to 60 litara vode!) tako da sad imamo samo kucu od 10 godina i macu od 2 godine i mazimo ih i pazimo koliko mozemo user posted image user posted image

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

03.05.2009, 18:35

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

user posted image

Mihi obrati paznju na ovo u cosku najvece izdvojeno i ono malo tamo? ova ostala dva su blizanci.

clock-img

03.05.2009, 18:36

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Molim te prokomentarisi mi ovu razliku malo 50g a najvece 400g

clock-img

03.05.2009, 18:40

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Joj super su (Kuc, kuc). ma porašće a jel mama ima mleka?

clock-img

03.05.2009, 18:42

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Ima mleka ali malog uvek odgurnu pa ga ja spricem prehranjujem to voli, ali ga posebno stavljam da malo i njenog mleka pije, ali je maaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiiiiiiii jako kao mis, vitalan, zadovoljan i lenj.