cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Imate li kućnog ljubimca?

clock-img

10.02.2010, 11:42

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Moja drugarica ima mesanca labrador-retriver,mnogo je pametan i lep!
DG imaju i samojede ovde po gradu i nista im ne fali...

Pcelice to mi mislimo da im nista ne fali pa moji psi pate na leto kad je vrucina a kamuli samojed...

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

10.02.2010, 11:43

clock-img

Anoniman

pa i ja patim leti mnooooogo zbog vrucine user posted image user posted image user posted image !

clock-img

10.02.2010, 11:43

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: Delijagirl

IZVORNA PORUKA: Mari86

da naravno da ce biti napolju...ne volim zivotinje u kuci..user posted image
Rotvajler je za mene ruzan pas i ne svidja mi se...ali labrador mi se dopada...user posted image
A to sto kazes za haskija je istina i drugi ga imaju pa mu nista ne fali...taj pas mi je prelep...user posted image

Nadam se da ne na verigi to ti je najtuznija i najgora kazna za psa... Ako ima kucicu i prosto se seta ok naravno moras i da ga izvodis na neku travu 2 puta dnevno po pola sata da bih mogo da se istrci, i nemoj da ga hranis ljudskom hranom samo ces kasnije imati mnogo troskova za veterinara bolje ti je da ga hranis psecom hranom i to su ti umereni troskovi preko celog njegovog zivota ...

Ne znam sta znaci na verigi??
Ja imam dovoljno veliko dvoriste i prostora izmedju kuce sa obe strane gde ce moci da trci i uziva...
Da ga nemam ne bih uzimala psa...a takodje imam i travu i fontanu onu u zemlji..valjda mu je to dosta user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

10.02.2010, 11:44

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

U pravu si, samo sam dala predlog za rasu koja je po meni ok. Imam u komsiluku dva pitbula koji su dobri i pametni psi iako je poznato da su krvolocni. 

clock-img

10.02.2010, 11:44

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Jao sto je lep ovaj samojed...moje komsija imaju istog samo sto je crn..prelep je...
Bas sam ga videla pre neki dan...trci po snegu...user posted image
A leti je uvek u hladu...predivan je!

clock-img

10.02.2010, 11:46

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: jacagoga

U pravu si, samo sam dala predlog za rasu koja je po meni ok. Imam u komsiluku dva pitbula koji su dobri i pametni psi iako je poznato da su krvolocni. 

Nema sanse da cu uzeti psa za kojeg uopste postoji mogucnost da bude krvolocan...user posted image
Jednostavno ih ne volim...

clock-img

10.02.2010, 11:47

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

IZVORNA PORUKA: Mari86

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Nema sanse da cu uzeti psa za kojeg uopste postoji mogucnost da bude krvolocan...user posted image
Jednostavno ih ne volim...

Ja ih volim, ali ne u svojoj kuci user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 11:51

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Mari mislila sam na to da je vezan o tome ti pricam :) Ponovo sam pocela da lupam slovenacki user posted image

Jacagoga ok nego samo kazem svaki pas moze da bude ili maza i porodnicni pas ili ubica nebitno na rasu to sam tela da kazem... Ja u principu nebitno mi je kakav je pas jer znam da cu od njega napraviti ono sto ja zelim a istina jeste da i ja i muz vise volimo "opasne" pse user posted image

A moja Lara kao da zna da pricam o njoj dosla da se mazi pravo u krilo mi je legla i trazi da je mazim user posted image

Glasajte za nasu Greti

clock-img

10.02.2010, 11:54

clock-img

Zoka81

pencil-img

768

Imam papagaja-nimfu vec 14 godina i to je moje prvo dete, nekad me jako nervira kada pocne da vice ujutru i probudi nas ali opet ne znam sta bi bez njega. Za ostale zivotinje ne znam dal bi mogla da ih imam u stanu. Tetka moja ima 3 macke pa mi se zgade one dlakurine svuda, fuj to ne bi mogla ja da podnesem a ni pse, zna se gde je nima mesto, u dvoriste ali ne i u stanu pogotovo gde ima male dece ili bebe.

clock-img

10.02.2010, 11:54

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

user posted image

O tome vam pricam user posted image

Glasajte za nasu Greti

clock-img

13.02.2010, 11:27

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Upravo sam dobila uzasne kritike od komsije,inace uzgajivaca pasa!
Imam zlatnog retrivera ! On ima svoj boks i kucicu u dvoristu !
Nocu od jedno 20 pa do ujutro 7 je pusten u dvoristu ( oko 700kvadrata dvoriste) i danju ga bar jednom pustim da se istrci!
Jedino sto ga ne setam ulicom , stvarno nemam vremena!
Iskritikova me covjek zbog toga sto ga ne setam na povodcu !

Jesam toliko grozna? DG i ostale koje se razumiju u ljubimce? user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.02.2010, 11:50

clock-img

buhla

pencil-img

2564

uh, nado ne mogu da ti pomognem... ali ja planiram na prolece, leto da uzmem isto zlatnog retrivera koji bi bio isto imao kucicu u dvoristu i iskreno mislila sam da je dovoljno to prostora da sto ima oko kuce za njega da se istrci!  i ja bi da cujemo komentar od vas, koje imate ljubimce! cipi, dg,anck...

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

13.02.2010, 12:41

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

nado mi smo u stanu pa prema tome idemo moramo da idemo napolje par 2 puta po pola sata ako nemam mnogo vremena a kad imam vise vremena znamo da ostanemo i po sat vremena i idemo vise puta dnevno... Ja mislim da nije tolko strasno jer pas ima dosta mesta na dvoristu ali ja bih ga pustala preko dana da trcka a nocu u boks i kucicu. A neznam zasto bi trebala da ga setas na povodcu ja svoje samo dok ne izadjemo iz zgrade i kad trebam da jih vucem kuci user posted image ili ako su deca u parkicu a kucici jos nisu obavili svoje ... 

Glasajte za nasu Greti

clock-img

13.02.2010, 13:55

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

nema vise mog Goldija user posted image user posted image user posted image uginuo je ... oko 19h juce je bio srecan...nasli smo ga u ponoc...user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pored njega otrov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
permanentno je trovan...podnosio je...povracan..zato mu se i zeludac okrenuo..preziveo operaciju..oporavio se..bio srecan..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sta to ima u ljudima..koje zlo majku mu ... strasno.....

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

13.02.2010, 14:00

clock-img

buhla

pencil-img

2564

joooooooooooj cipi user posted image  user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

13.02.2010, 14:04

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: cipiripi

nema vise mog Goldija user posted image user posted image user posted image uginuo je ... oko 19h juce je bio srecan...nasli smo ga u ponoc...user posted image user posted image user posted image
pored njega otrov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
permanentno je trovan...podnosio je...povracan..zato mu se i zeludac okrenuo..preziveo operaciju..oporavio se..bio srecan..

Znaci nemogu da verujem ponovo su ga otrovali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa jel bar znate ko to radi???
Mislim nemogu da verujem koji kreteni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

clock-img

13.02.2010, 16:38

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

neznamo ko je....user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

13.02.2010, 16:46

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Cipi draga ovo je strasno! Ne mogu da verujem... Meni se ovo desilo sa dva psa, mislim to da ih je neko otrovao... Znam kako ti je! Uzas! Drzi se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

14.02.2010, 00:07

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ja sam tek sad videlauser posted image
Strasno,ne razumem.............

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

14.02.2010, 00:17

clock-img

2002m

pencil-img

2595

strasnouser posted image user posted image user posted image .Takvim ljudima(ako se mogu tako nazvati)treba nagurati taj otrov usta.user posted image user posted image user posted image Gde ce im dusa.

clock-img

14.02.2010, 00:22

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Joj,Cipi user posted image user posted image user posted image
Mnogo mi je zao user posted image user posted image user posted image
Kakvi monstrumi sve zive na ovom svetu...

clock-img

15.02.2010, 14:29

clock-img

NinaMandarina

pencil-img

349

Cipi, bas mi je zao user posted image user posted image user posted image . Jadnicak maliuser posted image user posted image user posted image . Ne mogu da verujem da postoje tako zli ljudiuser posted image

clock-img

15.02.2010, 14:33

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

siroto kucence user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.02.2010, 20:25

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Cipi sada sam videla za tvog psa,jako mi je zao!Stvarno ne razumem ljude koji tako nesto rade i nije mi jasno sta imaju od togauser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

16.02.2010, 10:54

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Zao mi je cipi...zivite u kuci,mozda neki komsija?user posted image