cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Imate li kućnog ljubimca?

clock-img

05.02.2010, 00:47

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

al ce da ti strada noga user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

05.02.2010, 00:52

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Nece ... lara nikad ne skace na nogu kad je u teranju ali napolju je ne pustam sa povodca pa je onda sva nesretna... Ali marku je jednom pobegla pa je nasla decka doduse jednog 3 puta manjeg od nje ali sledeci put mozda nadje pravog...user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

10.02.2010, 01:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lothroniell

user posted image

Leeeeeeeleee vidi ga sto je dobar! user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 01:19

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Obozavam tu sliku! Jako je nenormalan, imam fotki fotki njegovih poza... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

10.02.2010, 07:49

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Izvrnuti debeli stomaci!user posted image

user posted image
user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

10.02.2010, 10:43

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Joj sto smo lepi. Mina jel ovaj prvi ona ruska plava? Nesto mi lici a lici i na onu macu iz reklame za simba hranu mada je tvoj mnogo lepsi user posted image

Glasajte za nasu Greti

clock-img

10.02.2010, 10:49

clock-img

usamljena

pencil-img

756

Ovo je moje malo "mace"
user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

10.02.2010, 10:51

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne znam, usvojili smo ga od jedne organizacije a oni su ga uzeli od nekih ljudi. Ko zna , mozda i jeste ruski plavac, ima dve godine a malecnu glavu, bas kao i ta rasa.
Evo ga ovde kako se umiva.user posted image

user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

10.02.2010, 10:53

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Devojke da li neka moze da me posavetuje...
Mm i ja zelimo psa,ali nekog koji je dobar cuvar....
Pa ja ne znam za kojeg da se odlucimo..zelela sam prvo Haskija ali sad nisa mvise tako sigurna..user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

10.02.2010, 10:58

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Uh, rado bih ti pomogla ali se ne razumem preterano u pse. Ja bi na tvom mestu udomila stene nekog mesanca. Oni su jako inteligentni, lao se prilagodjavaju svim uslovima a mozes i lepo da ih izdresiras. 

clock-img

10.02.2010, 11:04

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Ahamm...pa ne znam,ali sigurna sam da mesanca necu...user posted image
NE znam dalmatinac kakav je?!

clock-img

10.02.2010, 11:15

clock-img

Anoniman

Nemacki ovcar! user posted image
Ja ih obozavam!

clock-img

10.02.2010, 11:19

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Sto se tice dalmatinca oni su meni onako slatki ali sam imala lose iskustvo sa njima.A ja sam ipak za neke cupavije i vece pse tipa nemackog ovcara,sar-planinca,haskija...ali je na tebi draga da odlucis...i ja sam sada u potrazi za stenetom...ne mogu da se odlucim koje bihuser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

10.02.2010, 11:23

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Pa bila sam jako zagrejana za Haskija,ali kazu da on ne voli ove nase uslove i da cak moze da ugine ako je jako toplo user posted image

clock-img

10.02.2010, 11:27

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

Pa vi cete ga drzati napolju? I ako hoces da bude dobar cuvar moras mnogo da ga mazis i da mu pokazes mnogo ljubavi pa onda je svejedno sta uzmes... Dalmatineri su ti jako nestabilni i velike P**** takodje vucjaci a za haskije neznam ... Ja cu ti naravno reci da uzmes rotwailera ili tako nesto ali opet tu ti treba "jaka ruka" i dosta discipline ... 

Glasajte za nasu Greti

clock-img

10.02.2010, 11:28

clock-img

Anoniman

Ih sad... mnogo ljudi ga ima danas i nista im ne fali,setaju i dalje!user posted image user posted image user posted image

A neki labrador,retriver?

clock-img

10.02.2010, 11:32

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Ih sad... mnogo ljudi ga ima danas i nista im ne fali,setaju i dalje!user posted image user posted image user posted image

Labradori i retriveri su prepametni psi, ja imam retrivera i ne bih ga menjala ni zasta na svetu, on je clan porodice, prava je maza, ali zna i da pokaze zube kad je potrebno. Hocu da kazem da su odlicni kao porodicni psi, vole decu ali znaju i da cuvaju svoju teritoriju

clock-img

10.02.2010, 11:33

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

da naravno da ce biti napolju...ne volim zivotinje u kuci..user posted image
Rotvajler je za mene ruzan pas i ne svidja mi se...ali labrador mi se dopada...user posted image
A to sto kazes za haskija je istina i drugi ga imaju pa mu nista ne fali...taj pas mi je prelep...user posted image

clock-img

10.02.2010, 11:33

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Labradori i retriveri su prepametni psi, ja imam retrivera i ne bih ga menjala ni zasta na svetu, on je clan porodice, prava je maza, ali zna i da pokaze zube kad je potrebno. Hocu da kazem da su odlicni kao porodicni psi, vole decu ali znaju i da cuvaju svoju teritoriju

To moze svaki pas sa pravom merom LJUBAVI i vaspitanja ...

Glasajte za nasu Greti

clock-img

10.02.2010, 11:36

clock-img

Anoniman

A samojed? user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.02.2010, 11:36

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: Mari86

da naravno da ce biti napolju...ne volim zivotinje u kuci..user posted image
Rotvajler je za mene ruzan pas i ne svidja mi se...ali labrador mi se dopada...user posted image
A to sto kazes za haskija je istina i drugi ga imaju pa mu nista ne fali...taj pas mi je prelep...user posted image

Nadam se da ne na verigi to ti je najtuznija i najgora kazna za psa... Ako ima kucicu i prosto se seta ok naravno moras i da ga izvodis na neku travu 2 puta dnevno po pola sata da bih mogo da se istrci, i nemoj da ga hranis ljudskom hranom samo ces kasnije imati mnogo troskova za veterinara bolje ti je da ga hranis psecom hranom i to su ti umereni troskovi preko celog njegovog zivota ...

Glasajte za nasu Greti

clock-img

10.02.2010, 11:37

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

A samojed? user posted image  user posted image user posted image user posted image

Oni su ti jako lepi ali na leto mnogo pate zbog vrucine u nasem podneblju

Glasajte za nasu Greti

clock-img

10.02.2010, 11:37

clock-img

jacagoga

pencil-img

502

pa ne bih rekla, imala sam pre retrivera koker spanijela koji je smrdeo za takmicenje iako sam sve moguce preparate probala da se otrese tog smrada, glupi su i tvrdoglavi a pri tom je ujeo dete od 5 god.
Ne kazem da su druge rase bezveze ali ko nije imao labradora ili retrivera nece razumeti o cemu pricam

clock-img

10.02.2010, 11:39

clock-img

Anoniman

Moja drugarica ima mesanca labrador-retriver,mnogo je pametan i lep!
DG imaju i samojede ovde po gradu i nista im ne fali...

clock-img

10.02.2010, 11:41

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: jacagoga

pa ne bih rekla, imala sam pre retrivera koker spanijela koji je smrdeo za takmicenje iako sam sve moguce preparate probala da se otrese tog smrada, glupi su i tvrdoglavi a pri tom je ujeo dete od 5 god.
Ne kazem da su druge rase bezveze ali ko nije imao labradora ili retrivera nece razumeti o cemu pricam

Potpuno te razumem sta hoces da kazes imam ja neku mesavinu labradora a muz mi celog zivota cuva labradore i sve znam ali potpuno sam ubedjena da i bi i taj koker mogao da bude maza i porodnicni pas ja ih znam bar petoro... Isto kao sto svaki pitbull, staford, rot ili neka takva rasa ne treba da bude ubica i moze da bude sve sto ti opisujes kod labradora...

Glasajte za nasu Greti