IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR
pete grublje od djona.
Ovo ja zaista nešto najružnije što se može videti. Na žalost, ima jako puno žena koje ne vode računa o higijeni, pa čak ni o onoj osnovnoj. Imala sam koleginicu koja nije prala ruke posle korišćenja toaleta, uvek bi govorila Pa šta, to je sve čisto, prirodno. Ne znam ni šta da odgovorim na to.
Ja nisam tip žene koja nosi štikle, miniće, skinny jeans... Zamera mi mm to, zamerao mi je i bivši koji je uvek govorio Te tvoje duge noge treba svi da vide... A ja ne volim svoje noge pa ih krijem
Išla sam u solarijum pre 10ak godina prilično često, imam lep ten i jako mi lepo stoji kada pocrnim. Ali već godinama ne idem, vodim računa o koži. Sunčam se samo rano pre podne i kasno posle podne, pete su mi uvek sređene, nokti takođe, ne šminkam se mnogo ali toniranu kremu, maskaru i sjaj na usnama imam skoro uvek. Nisam maljava (hvala mojoj mami na tome
), za vreme ciklusa mi taman porastu dlake i posle toga se depiliram.
Sećam se kada sam svog prvog dečka pitala zašto mu se toliko dopadam a on mi je odgovorio Tako si mirišljava i čista!
kao prašak za veš
MM je osoba koja me voli bez obzira na to kako izgledam, ništa mu nije gadno ali ja sam dovoljno nesigurna u sebe da ne mogu da idem pred njim čupava i dlakava. A ni samoj sebi tada ne prijam, da se razumemo. Pola sata dnevno je sasvim dovoljno da se sredimo i budemo lepe.
I zaboravih da dodam, kosu perem svaki dan. Kratka je, brzo se masti jer koristim kremu za oblikovanje a i inače ne podnosim da je prljava.
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.8.2014 12:51:01 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!