cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koliko ih je bilo?

clock-img

15.07.2011, 21:51

clock-img

Zell

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: vukosava
Ja i moj - sto na umu to na drumu. Ja sam ti ko otvorena knjiga. Al kazu da je zenin sarm da je tajnovita i nedokuciva. Tako da sarma imam nula.

isto user posted image

a sto da se ne prica user posted image MM i ja smo ovu temu otvorili i zakljucili isto vece u prvih par meseci zabavljanja valjda kad smo skontali da je to - to i nema nikakvih tajni o bilo cemu da se prica inace.

clock-img

13.08.2011, 20:23

clock-img

maca821

pencil-img

3514

Meni je prviuser posted image user posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

clock-img

13.08.2011, 20:27

clock-img

degu

pencil-img

11332

Pa ti si nam fina cica maco user posted image i meni je mm prvi, mislim i jedini al već sam napisala user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

13.08.2011, 20:57

clock-img

mala83

pencil-img

613

auu pa ja ovde ne smem da pisem user posted image vi ste sve fine user posted image

Estoy mujer con un plan!

clock-img

13.08.2011, 22:38

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

meni je mm 6-ti po redu, ali najiskrenije. upravo sam brojala. po kvalitetu zauzima visoko kotirano prvo mjesto user posted image zato i jesam s njim. nadam se i da je posljednji jer uz jaaaako dobar seksualni zivot gdje mi i dan danas klecnu koljena on je i covjek u koga sam konstantno zaljubljena i cini mi se da sad, po rodjenju naseg andjela, ta ljubav kao da je postala jos jaca user posted image

sorry ako je malo off ali za mene je to ista tema.

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

13.08.2011, 23:41

clock-img

Anoniman

Manje od 10, a nije 9!user posted image

clock-img

13.08.2011, 23:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Koliko ih je bilo?
Bilo ih jeuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.08.2011, 23:44

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Kod mene Alibaba i četrdeset razbojnika...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2011, 22:30

clock-img

Dove

pencil-img

283

Cetiri duge veze,i bezbroj(nisam brojala)varijanti za jednu noc.Naravno,pred muzem nisam glumila sveticu,rekla mu sve i onda je bilo UZMI ILI OSTAVI ALI AKO UZMES NEMOJ MI PREBACIVATI.I uzeo je,i nikad nije prebacivao.Sto da glumim sveticu???Ono sam sto jesam i kraj.To sto sam imala puno partnera nije me sprecilo da sada budem dobra majka i dobra domacica!!!

clock-img

29.10.2011, 11:32

clock-img

foursome

pencil-img

38

[/quote]

Ja kad sračunam kilometražu i prebrojim "buldožere" po komadu, dobro sam živa! I kajem se što nisam još!user posted image

Jer kad su naveliko tražili nisam se davala, a sad kad bih se davala, niko ni ne tražiuser posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2011, 01:14

clock-img

beboni

pencil-img

35

Mm i ja smo se skontali kada sam bila mlada i neiskusnauser posted image , tako da nisam imala nikog sem njega...sto ne znaci da necuuser posted image hi-hi-hi... sala mala...

clock-img

14.11.2011, 01:20

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

i meni je moj muz prvi ali otpozadi :):):)user posted image

clock-img

14.11.2011, 01:35

clock-img

milia

pencil-img

210

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

e luda si skroz

clock-img

14.11.2011, 01:38

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

ne mogu ljudski da uredim ovu poruku ...bolje je da je komplet izbrisem..

< Poruku je uredio anuksunamun -- 14.11.2011 1:40:31 >

clock-img

14.11.2011, 12:34

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Jedan pre mog supruga.

clock-img

14.11.2011, 12:36

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Kad sve zbrojim- nista, tuga, cemer, jad user posted image

clock-img

23.11.2011, 08:11

clock-img

Anoniman

Paaa...bilo ih je, kao sto rece neko ovdeuser posted image Nisam ih brojala, jer sam uvek uzivala i nisam imala vremena za to.user posted image a sto se tice mm, ihahhaaaaa bas ih je bilo. Mada ja volim sto ih je imao. zato sada ima vise iskustva za mene. I ako nije bio za druge nije ni za mene. oboje smo toliko zreli, da su nam to apsurdne teme za razgovor, tipa koliko je ko imao.  razgovaramo samo o nasem sexu...kad imamo vremena za razgovor user posted image

clock-img

01.05.2013, 22:16

clock-img

Anoniman

juju, ccc

IZVORNA PORUKA: Anoniman

mogu vam reci da mi nije uopste zao sto sam s toliko bila sa sedam i danas kad ih vidim neki se smjesak pojavi i sjetim se nasih burnih noci.

clock-img

13.08.2013, 15:49

clock-img

Anoniman

aha, ukapirala sam kako biti anoniman ovde... user posted image
muz ne cita, ali nikad se ne zna.
e sad, muz prvi kad sam imala 18 god. poslije 4,5 god. veze raskinemo na 2 mj. i ja iskoristim situaciju i naredam ih 5. user posted image i sa svakim je bilo odlicno iskustvo. gdje da budem samo sa jednim, moram da probam jos koju bombonicu. posle smo se pomirili i zna da sam bila sa nekim, ali ne zna koliko sam ih imala. mislim da zena neke stvari treba da zadrzi za sebe user posted image

clock-img

13.08.2013, 15:57

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Jel ovo mislis na pozu ili redosled?
ja se nejavljam po ovakvim temama,jer me sramota da kazem da je mm bio prvi i jedini user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

13.08.2013, 16:11

clock-img

zece

pencil-img

928

Mm mi e prv

clock-img

13.08.2013, 16:34

clock-img

mtajcica83

pencil-img

1527

Bilo ih je a nekad mi je krivo sto ih nije bilo i vise user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

clock-img

13.08.2013, 16:54

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: marince RR

Jel ovo mislis na pozu ili redosled?
ja se nejavljam po ovakvim temama,jer me sramota da kazem da je mm bio prvi i jedini user posted image

Svasta, sto bi te to bilo sramota? Malo su se u ovom danasnjem svetu pobrkali loncici user posted image

clock-img

13.08.2013, 17:23

clock-img

Anoniman

Jao zene ja sam zaboravila user posted image Brojim i brojim i sve mi se cini da nekog zaboravljam. Nesto mi u glavi stoji oko 7-8 a kad brojim nikako da predjem broj 5 user posted image
mm sam rekla da je 3 user posted image jos na pocetku veze a sada nepricamo uopste o tome, radije pricamo o nasem odnosu :)

clock-img

13.08.2013, 17:59

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Uff.. ja nisam pisala ovde? user posted image

Pre muža ih bilo valjda 13.... sad turala na papir. Od tih 13 - sa jednim bila u vezi, sa drugim u braku - ostali su dopunjavali potrebe u propalom braku. Neki bili samo jednom... neki više puta.

Dođe mu da mi je žmu 14.

Neje mi žao, bejaše par dooobrih user posted image

I flunked anger management! }:->