cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čime čistite nosić?

clock-img

11.03.2013, 16:41

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mi mateji koristimo onaj sto ide na usta, taj nam se najbolje pokazao, a pre toga mu stavim fizioloski

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.03.2013, 16:44

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Moji oboje znaju da duvaju nos, Stefan izduva iz tabana, nista ne bi bolje izvuklo od toga kako on sam izduva, a Sofija je videla od njega i samo ide i izduvava, cak i kad ne trazis, tako da nama ta sisaljka zadovoljava, a imamo i tu za usisivac, ali slabije je koristimo.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

11.03.2013, 18:28

clock-img

mica0

pencil-img

518

jovice??

clock-img

12.03.2013, 11:01

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

mi spricamo nisita sprej redovno i ocistim ako sta ima sa stapicima :)

clock-img

12.03.2013, 11:31

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Fizioloskim,onda izduva nosic pa stapicima.A dok nije znala da izduva koristili smo onu pumpicu na baterije,meni se uzasno gadi sa tom za ustauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

19.03.2013, 21:36

clock-img

mica0

pencil-img

518

Koristi li neko NOSKA? Ja ga kupih po preporuci dr ali kad vidoh da se prikljuci na usisivac siznuh

clock-img

20.03.2013, 09:43

clock-img

slavica.

pencil-img

1274

Kod nas je mm zaduzen za ciscenje nosa. David mrzi da cisti nos,pa sam ja taj deo posla zato tako velikodusno prepustila tati ;)
Koristimo onu pumpicu sto ide u usta,doktorka nam je tu preporucila kao najbolju,pre toga smo imali neku chicco koja se samo stisne,ali od nje nema nista.
A ta sto ide u usta,nema tu nista gadno. Nema sanse da to stigne u usta. Ima to svoj deo gde odlazi :)

clock-img

20.03.2013, 13:12

clock-img

cockic

pencil-img

4591

slavice ima sanseuser posted image kad je dete veliko,a ne zna da izduva.moj peki je tek naucio oko 2 rodjendana da duva nos.a do tada pumpica.isto sam izlacila.samo sam ja imala chicco za izvlacenje sto mama vuce.i ona je najbolja bolja od ostalih takvih.mada je isto skupa do 1500din je sad sigurno.a kupuju se i rezervni delovi i za nju.valjda oni vrhovi se menjaju posle nekog vremena.

kako dete raste ta kolicina sekreta iz nosa je veca i gadnija.mi kupili elektricnu i zadovoljna sam.slomila jedan deo jesam.ali nekako iskopasmo rezervni.tj.namolismo ih.ja imam inhalator i za njega ima svaki rezervni deo da se kupi.zvala sam i pitala.a za ovo se bas tesko nalazi.a sad vec pazim kako ga uoptrebljavam.

onaj za usisivac nemam a hvale i njega.

clock-img

20.03.2013, 13:39

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa ja sam jos prosle godine , bila je uveliko 3 godine par puta morala da izvlacim i nije stiglo do usta
nislim da je ta najbolja jer nema buke da prepadne bebu a one se svakako bune , pa stavlja im se u nosic kojesta
i taj aspirator smo koristili baaas dugo , kazem do trece godine
sad zna da ga izduva onako , radnicki user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.03.2013, 15:17

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

e mico mislim da mi imamo noska, nama je super, maksimu samo time vadimo sline. od drugog meseca, otkad smo kupili njega, ne pada mi na pamet da uzimam u ruke ponovo onu pumpicu na vucu... mada kontam da ce nam i ona jos sluziti, nekad
a aleksu nema sanse da se izvlace sline ,bezi kao djavo od krsta i tuce se

< Poruku je uredio jovicaa -- 20.3.2013 15:18:57 >

don't shit where you eat :))

clock-img

22.03.2013, 15:49

clock-img

cockic

pencil-img

4591

chicco pumpica za izvlacenje ona sto mama vuce je direkt kad je dete vece,moze da proce kroz crevce.
a ova malo losija od 400din ispade i bolja jer sa njoj nemoze.a ovo je chicco sa kojom sve prodje krzo crevce.

clock-img

22.03.2013, 15:52

clock-img

cockic

pencil-img

4591

clock-img

22.03.2013, 15:52

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja nersto pogresi lena me vuce.nema veze posle cu user posted image

clock-img

14.11.2013, 17:41

clock-img

buds_of_may

pencil-img

237

Mi smo prvo koristili obicnu pumpicu na vakuum, i to ne vadi nista, mozda neki slinac tvrd na vrhu nosa, onda ovaj sto ja vucem, i to zaista vadi i one dublje, ali je detetu jako traumaticno, a i meni. Nemam onaj za usisivac, ali smo sad dobili i ovaj elektricni, ali on opet vadi samo s vrha nosa, nista iznutra... Moje dete je stalno slinavo sa 3 meseca tako da nama nazalost jedino ovaj sto ja vucem radi...

Rough winds do shake the darling buds of May...

clock-img

14.11.2013, 18:10

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam u početku koristila čikovu pumpicu ali nije imala crevce,i ništa mi nije pomoglo pa sam kupila neku što ima crevo i ta mi je dosta pomogla.Najčešće dete prvo išmrknem,pa mu onda u nosić sipam koju kap fiziološkog rastvora i onda izvučem sline uz pomoć aspiratora tj. te pumpice

clock-img

14.11.2013, 18:49

clock-img

smeško

pencil-img

4271

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja sam u početku koristila čikovu pumpicu ali nije imala crevce,i ništa mi nije pomoglo pa sam kupila neku što ima crevo i ta mi je dosta pomogla.Najčešće dete prvo išmrknem,pa mu onda u nosić sipam koju kap fiziološkog rastvora i onda izvučem sline uz pomoć aspiratora tj. te pumpice

Ista stvar. Tako smo i mi dok nije naučio sam da izduva nosić.

clock-img

15.11.2013, 13:18

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Koristimo Marisol u spreju i Chicco Physio Clean aspirator. Prvo naprskam, pa izvučem sekret iz nosa.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

24.01.2014, 15:48

clock-img

zdrav

pencil-img

7

Jel ima neko iskustva sa urodjenim stridorom?

clock-img

27.01.2014, 21:46

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

evo ja da pohvalim Physiomer babu morsku vodu i njihovu pumpicu za izvlacenje, pumpica je mnogo bolja od klasicne( model koji se izvlaci usthima) jer je deo za nos silikonski i mnogo je tanji tako da moze i u bebin maleni nos... a. sprej je super bolji mi je od fizioloskog i bebisola( oni su isto) a ima gore kao sprej i lako se dozirA jakoristom i bebi i starijoj ceri...user posted image

clock-img

28.01.2014, 00:10

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Prvi put smo nos očistili kad je imao 2 meseca, tada je nešto krkljao. Dr nam rekla fiziološki i pumpica. Tad mi je to bilo baš traumatično, sada mi je kao dobar dan. I dete se naviklo. Ne pravi problem. Uredno sačeka da završimo sve pa da dobije špriceve da se igra. Dakle po 5ml fiziološkog u svaku nozdrvu, nešto proguta, nešto izađe kroz drugu nozdrvu, a onda pumpica.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

23.03.2014, 06:31

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Neko pitao za pumpicu koja ide na usisivač. Ja imam to i sjajno je! Sve izvuče na brzinu a ne da mučim dete onim ručnim

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

23.03.2014, 07:19

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

I ja imam pumpicu na usisivac. Stavim mu prvo fizioloski.i sve izvucem pumpicom. Nosic cist i lepo sikiuser posted image
Stalno se salim da mi je to najbolja investicijauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.03.2014, 08:01

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ana dok je bila manja sam špric i fiziološki, izvučem što je ostalo onim na usta.

Posle smo samo taj na usta, tj što ja vučem. A sada već zna sama.

I flunked anger management! }:->

clock-img

23.03.2014, 08:11

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

TRco kad koristim taj što ja sama izvlačim on se otima i vrišti, a kad koristim onaj na usisivač sve se brže očisti i bebac uopšte neplače. Ali ne koristim ga često.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

23.03.2014, 08:20

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Pa i Ana se neko vreme, da ne pišem koje su poze bile kad sam joj špricem, neko će mi pošalje socijalno user posted image

Relativno brzo se navikla.
S druge strane, Ana do 3 godine (čitaj dok nije krenula u vrtić) je bila samo 1 bolesna.

I flunked anger management! }:->