cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čime čistite nosić?

clock-img

06.12.2011, 15:41

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

IZVORNA PORUKA: dunjina mama

Mi smo probali i evo nasih iskustva
-sa lukom je bilo grozno, dal je bio toliko ljut, ali je uspeo meni da otpusi nos, e kad sam pocela da kasljem morala sam ga izbaciti[user posted image
-idemo sa fizioloskim u spricu oko 3ml, prva 2 dana nista, a treceg su izletele sline na sve strane,dok je poklopljena posle toga jos malo iscure, mada ih ima.
sad je dobro, preko dana super, nocu bude problem, ali ne toliki
-ostalo je da se proba sa mlekom i svinjska mast

user posted image user posted image user posted image
Ma, samo smanjite upotrebu aspiratora, rekla bih iz iskustva da to bas,bas pomaze. I Drzite bebu sto duze potrbuske kad joj sipate fizioloski da se to lepo slije samo. Uspeh zagarantovan! Evo mi maltene i ne sipamo fizioloskiuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

13.12.2011, 22:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Molim vas, objasnite mi KAKO izvučete sline sa pumpicom??? Koliko jako treba da povučem da bi krenule? Šta god da uradim ništa ne izlazi a Marko opet teško diše user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.12.2011, 22:15

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Prvo sipas malo fizioloskog u nos. Sacekas bar 15ak minuta da se sekret razmeksa, onda u pumpicu stavis malo vatice, pa bebi u nos. Ja vucem dok mi krajnici ne izlete. Bas treba jako da se vuce da bi slinice izasle, ali obavezno pre toga sipati fizioloski.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.12.2011, 22:18

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Mina, sve sam tako uradila, jedino nisam vukla iz sve snage. Plašim se da ću ga povrediti jer se otima toliko da nas dvoje ne možemo da ga zadržimo. Doktorka mi strogo zabranila pumpicu ali ja ne znam više šta da radim, ubiću se ako mu ode na uši.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.12.2011, 22:22

clock-img

madre

pencil-img

6600

ana,  kakvu pumpicu ti je zabranila?
ja sam recimo dugo odlagala aspirator za usisivac, ne znam iz kog razloga. odlicna stvar!
sta mislis o tome? to ne moze da ne izvuce!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

13.12.2011, 22:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja ne slusam doktore preterano. Otimao se i otima se jos uvek. Bukvalno ga zarobim i nogama i rukama da ne moze da mrdne, i onda usisavam iz sve snage. Bole me vratne zile danima posle Vanjine prehlade, ali se ni jedna nije komplikovala i uvek se sve zavrsavalo sa malo slinica i blagim kasljucanjem. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.12.2011, 22:25

clock-img

madre

pencil-img

6600

aha, zabranila ti je pumpicu, ali ti je ipak koristisuser posted image nisam plavusa, ne znam sta mi jeuser posted image

clock-img

13.12.2011, 22:28

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Molim vas, objasnite mi KAKO izvučete sline sa pumpicom??? Koliko jako treba da povučem da bi krenule? Šta god da uradim ništa ne izlazi a Marko opet teško diše user posted image

i jos jedno pitanjeuser posted image da li u nosu uopste ima slina ili su mu otekle sluznice pa zato ne moze da dise? ako je ovo drugo, to neces uspeti pumpicom resiti!

clock-img

13.12.2011, 22:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Madre, rekla je da ne pomišljam ni na kakvu pumpicu ali ja ne znam kako drugačije da mu očistim nos. Imamo onu što ustima izvlačiš slinice ali je jako tvrd onaj deo koji ide u bebin nos pa me strah.
Znači, treba BAŠ da povučem? Uh ima da crknem od straha. Bolje mm da proba.

clock-img

13.12.2011, 22:31

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: madre

i jos jedno pitanjeuser posted image da li u nosu uopste ima slina ili su mu otekle sluznice pa zato ne moze da dise? ako je ovo drugo, to neces uspeti pumpicom resiti!

Ima slina, tečne su i providne i posle stavljanja fiziološkog dosta iscuri ali dosta i ostane. Dr nije spominjala otečene sluznice, kako ja to da znam user posted image

clock-img

13.12.2011, 22:31

clock-img

madre

pencil-img

6600

a da li je rekla zasto ne?

clock-img

13.12.2011, 22:33

clock-img

madre

pencil-img

6600

Dr nije spominjala otečene sluznice, kako ja to da znam user posted image

to je cesto bio nas slucaj - slina nema, a nos zapusen!

clock-img

13.12.2011, 22:34

clock-img

Anoniman

Anči, ja skroz izdahnem, onda stavim u usta, njega zarobim da ne mrda (teško, ali što mina kaže "rukama, nogama"), gurnem to u nos, i NAGLO povučem. Mislim da nije fora da jako vučeš, već naglo. I mi kada duvamo ne duvamo dugo i jako već naglo (bar ja). I ja nemam tu što ide na usta, već onu što ide na usisivač, pa sam skinula plastiku koju bih trebala gurnuti u usisivač, pa crevo koje ostane stavim u usta. Po svojim ušima tačno osetim kada treba da stanem. 

clock-img

13.12.2011, 22:35

clock-img

Anoniman

I ja sam zaista fascinirana Fisiomer-om, mnogo je lako staviti ga u nos. Ne znam kako stavljate fizioloki, ja to nikada nisam radila. 

clock-img

13.12.2011, 22:36

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Meni npr fiziomer nije ništa bolji od fiziološkog.

clock-img

13.12.2011, 22:38

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ni meni. Fiziološki mi je zakon.

clock-img

13.12.2011, 22:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26967

Ana ni mi sa pumpicom nikad nismo mogli da izvucemo. Dr nam je objasnila da je to prilicno duboko i da zato nista ne izlazi. Znam kako vam jeuser posted image

clock-img

13.12.2011, 22:43

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Anci, mi stavljamo fizioloski spricem oko 2ml u obe nozdrve i posle je uhvatim i nosam po kuci potrbuske, koliko god duze mogu tj. dok se ne unervozi i pocne da place. Bolje je sto vise pustiti da slinci sami izadju. To je moje iskustvo

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

13.12.2011, 22:44

clock-img

Anoniman

Ne kažem ja da je sastav bolji, fiziomer je fiziološki rastvor a ne specijalna špecija user posted image , meni odgovara taj patent za špricanje. Momenat da iz šprica sipam detetu vodu u nos je meni mnogo strašan, a ovde lepo izlazi u kapljicama, kao kod kapi za nos u spreju. user posted image

clock-img

14.12.2011, 14:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Pokušali smo opet sa pumpicom da izvučemo slinice, sad je mm probao i opet ništa nismo izvukli. Vrlo malo vodenih slina i to je sve. 

clock-img

14.12.2011, 14:27

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja izvučem punu pumpicu i uvek se čuje još unutra, ali mu bar bude lakše.

clock-img

14.12.2011, 14:36

clock-img

Anoniman

Anči, ne može uvek da se izvuče. 

clock-img

14.12.2011, 14:38

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Mi smo probali i phisiomer i bebi sol,ali najbolje ocisti spric fizioloskog,a potom aspirator.
Doduse borba je ali brzo se zavrsi user posted image

clock-img

15.03.2012, 10:43

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

Ja sipam bebi fizioloski po par kapljica ali tamo u dubini vidim slinice ali one cvrste,a kupila sam pumpicu i strah me da joj stavim tj pokusala sam ja ali ona se vrpolji i pocinje da vristi... neznam da li da probam stapicem posle fizioloskog??? samo da ih izvadim...

clock-img

15.03.2012, 10:45

clock-img

Anoniman

Je l neka probala električni aspirator? Kakva su iskustva sa njim?