IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: MTS064
Koja je jos negativna stvar u jaslicama?
eto recimo moj bratanac je poceo da psuje (kod mene u familiji niko ne psuje i to od nas nije cuo sigurno), mene je udario, ugrizao (i sve to nakon okrsaja sa jednom devojcicom koja maltretira celu grupu i vaspitacice su zvale njene roditelje i psihologa i td ali nema pomaka a oni sve kopiraju pa tako i neko lose ponasanje),gledanje crtaca do u nedogled da mu je moj brat zabranio da gleda Nodija (posto se "navukao" na Nodija u vrticu) i td. Ima negativnih strana kolko hoces
Izvini ali ovo nemogu a da ne prokomentarisem! Ovo je negativna strana, pa misliiim...
Na psovanje ce naici pre ili kasnije, a ne samo u vrticu. Znaci, ako ne sad onda ce sa 5 poceti da psuje... nemozemo dete izolovati od sveta da ne bi culo neku psovku
Moja je cula , ali vec sad zna da je to ruzno i da ne sme da se psuje, i nikad ne psuje.
Druga stvar, gledanje crtaca? I to je nesto stra deca vole, a ne nesto sto je ruzno i sto treba izbegavati. Neverujem da satima gledaju crtace u vrticu, to je mozda 15 tak min i to je to.
Po meni su virusi naj gora stvar. Ali kad deca razviju imunitet i to se manje desava, znam jer moja T ide vec trecu godinu u vrtic , prva je bila najgora sad je sve ok. Razboljeva se cesto isto kao i svi mi ostali.
I neko je pisao , sta ce im vrtic, oni se ne druze pre 3 god , igraju se sami
I to je glupost. Jer T ima naj bolju drugaricu jos od 2 god, i bas se vole. Sad ima 3,5 i ima vec 2-3 naj bolje drugarice i redovno se posucujemo i druzimo. Tako da.... ura za vrtice!
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 7.11.2013 15:14:44 >