cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Problemi u Srbiji

clock-img

21.04.2011, 11:53

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Šta ako imam dvojno državljanstvo? Majku mu, šta sam tek onda? user posted image

Strani placenik i drzavni izdajnik.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

21.04.2011, 11:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Šta ako imam dvojno državljanstvo? Majku mu, šta sam tek onda? user posted image

E da, Alexx, i ja imam dvojno user posted image kuku nama user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.04.2011, 11:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Evo mina nas pokopa user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

21.04.2011, 11:55

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Anči, mi smo strani (nepoželjni) elementi user posted image Malo smo manjina, malo većina, kako gde i po potrebi user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

21.04.2011, 11:56

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa vas dve mozete da nosite kapu kako vam odgovara user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.04.2011, 11:59

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: Olga RR

IZVORNA PORUKA: minavb

Ja volim da slusam Srbijanku, pametna zena.

isto , da ne kazem potpisujem user posted image

to nesto na moj racun user posted image user posted image user posted image (btw samo sam 2,3 puta to napisala)user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

21.04.2011, 12:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Anči, mi smo strani (nepoželjni) elementi user posted image Malo smo manjina, malo većina, kako gde i po potrebi user posted image

user posted image

clock-img

21.04.2011, 12:01

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Isidora , sala , sega , posalica user posted image
procitala sam na nekoj od predhodnih strana pa rekoh da iskoristim user posted image

clock-img

21.04.2011, 12:02

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

da li je moguce da ova tema danima ne skida sa vrha akrtivnih tema?user posted image user posted image
Ja se secam da sam se kao mala uvek izjasnjavala kao vojvodjanka, user posted image znam da nisam htela da kazem srpkinja a zasto, pojma nemam user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

21.04.2011, 12:03

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Isidora , sala , sega , posalica user posted image
procitala sam na nekoj od predhodnih strana pa rekoh da iskoristim user posted image

zezam se ja malo user posted image user posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 21.4.2011 12:04:19 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

21.04.2011, 12:04

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Jedino što možemo da upadnem u krizu identiteta, ali šta sad... user posted image

clock-img

21.04.2011, 12:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Verolino , studiraju BESPLATNO. Sad sam zvala njih troje, studije su besplatne ali nemaju prava na Dom.

Ovo još uvek važi KLIK

Na filologiji placaju skolarinu. U to sam sigurna.

clock-img

21.04.2011, 12:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Jedino što možemo da upadnem u krizu identiteta, ali šta sad... user posted image

Ma to je normalna pojava danas user posted image uklopićemo se u većinu user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ovo je naš specijalitet i još jedan primer kako se sami delimo. Kad čujem reč Srbijanac, kao grom da me udari. To nigde ne postoji osim kod nas. Francuz je svuda Francuz, Nemac je svuda Nemac, samo smo mi Srbi i Srbijanci.

IZVORNA PORUKA: verolino
I ja sam Srbijanka. Srbijanka je Srpkinja koja zivi u Srbiji.

Pesikan, Pizurica, Jerkovic...Tako kazu gospoda...Slusa ih Ivan Klajn, pa moramo i mi.user posted image

clock-img

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

kad sam ja bila mala uvek sam se izjasnjavala kao Bosanka user posted image  user posted image
bilo mi je to super

clock-img

21.04.2011, 12:07

clock-img

Anoniman

Ovo je naš specijalitet i još jedan primer kako se sami delimo. Kad čujem reč Srbijanac, kao grom da me udari. To nigde ne postoji osim kod nas. Francuz je svuda Francuz, Nemac je svuda Nemac, samo smo mi Srbi i Srbijanci.

I meni i dalje nije jasno ko je Srbijanac a ko Srbin. Mislim, mene to zaista interesuje, bez zadnje namere user posted image Kako se zovu državljani Srbije?

Drzavljani Srbije su Srbi. Ali oni ne moraju biti srpske nacionalnosti. Drzavljanin Srbije koji je srpske nacionalnosti je Srbijanac. Svuda u svetu je Srbin. Znaci, termin Strbijanac je samo za nase prostore.

clock-img

21.04.2011, 12:09

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ja mrzim to srbijanac.... dodje mi ko kad crncu u americi kažeš da je niger 

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.04.2011, 12:10

clock-img

Anoniman

Ja ne mrzim. Sta fali terminu????Problem je samo njegova pogresna upotreba.

clock-img

21.04.2011, 12:13

clock-img

limunada

pencil-img

1846

kad sam ja bila mala uvek sam se izjasnjavala kao Bosanka user posted image  user posted image
bilo mi je to super

user posted image user posted image user posted image ja sam bosanka al se nikako ne izjasnjavam user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

clock-img

21.04.2011, 12:47

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

I meni i dalje nije jasno ko je Srbijanac a ko Srbin. Mislim, mene to zaista interesuje, bez zadnje namere user posted image Kako se zovu državljani Srbije?

Drzavljani Srbije su Srbi. Ali oni ne moraju biti srpske nacionalnosti. Drzavljanin Srbije koji je srpske nacionalnosti je Srbijanac. Svuda u svetu je Srbin. Znaci, termin Strbijanac je samo za nase prostore.

Ja sam sprovela anketu po firmi user posted image Rekli su mi da je državljanin Srbije Srbijanac, a nacionalna pripadnost je Srbin. Srbijanac može biti Srbin, Mađar,...

clock-img

21.04.2011, 12:48

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja sam džedaj user posted image

clock-img

21.04.2011, 12:51

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ja sam džedaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam master yoda!

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.04.2011, 12:53

clock-img

Anoniman

A ko je offtopic? user posted image

clock-img

21.04.2011, 12:53

clock-img

Anoniman

Da. Razlikuju se misljenja i definicije. Ja govorim o filoloskom.

Inace, postoji hipoteza kako je termin Srbijanac nastao u kombinaciji dvaju reci-Srbin i Indijanac. Indijanac se ovde shvata kao nesto pogrdno i hipoteza je odvratna.

clock-img

21.04.2011, 12:54

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

mislim da se Srbijanci odnosi na region kao Bacvani , Sremci user posted image
eh , da nam je tu Srbijanka T. pa da nam objasni
glup je fazon znam

onda su svi srbijanci, jel vojvodina je jos uvek u okviru srbije user posted image
ma moze da se izmislja i novo ime ko sto su bosnjaci izmislili

a kako cemo da izmislimo prevod na engleski sa srpkinja i srbijanka
zovite kako hocete ima samo jedan serbian. i time zovu i one iz hrvatske i bosne i srbije.. uvek u vestima
ne kazi nikad srbi iz hrvatskoj niti srbi iz bosne, uvek isto ime za sve gde god da su

a bitno je da je nama vazno da se isparcelisemo sto vise ...

ja se prijavljujem u liliputance mada me rodjena tetka i ujak zovu GEDZOVANKAuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 21.4.2011 12:55:02 >