IZVORNA PORUKA: BubaMira
Ee , a je l' znate da je onaj fini mladić koji je nežno ubio nekog u Americi i za kojeg smo mi Srbi dali Amerima tričavih milon dolara dobio samo KUĆNI PRITVOR , sa šatro narukvicom oko noge , koju će i Ceca ko bajagi morati da nosi ?
Divno ... To je još bolja priča od ove Bubulencetove , Ceca je bar dala državi milionče , a za ovog klipana smo mi dali milionče , i on se sada muči u kučnom pritvoru . Jadan .
pa to ti je da sednes i places... a ja trudna ne mogu jedan jedini lek da dobijem na recept nego sam do sada sve i jedan kupila
. gledam u eksplozivu onu jadnu decu sto boluju od nke bolesti sto je Milicic platio prvu polovinu lecenja a drzava obecala drugu i ispalila
. eeeee, pa za bolesnu decu nemaju a za ubicu imaju! sva sreca pa citam pre par dana da Milicic placa i drugi deo, sta ce covek...
mene takve stvari stvarno izludjuju i prosto se razbolim kada cujem ili procitam nesto slicno...
onda npr, cim sam u bivsoj firmi objavila da se udajem ostala sam bez posla, ali to me nije sprecilo da ostanem trudna jer imam pomoc sa strane a to su roditelji... ali moja snaja u Engleskoj prima
460 funti (to je nesto preko 500e)
nedeljno jer joj drzava nije obezbedila posao pre trudnoce... naravno, mleko i pelene dobija besplatno...
ne, ja sebe ne sazaljevam, roditelji su mi obezbedili dobar zivot, ali me brine da li cu ja svom detetu uspeti u ovoj drzavi isto da uradim... naravno, trudicu se da obezbedim