cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Novogodišnji paketići

clock-img

03.01.2015, 13:49

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

vidis mozda bih mogla i to da joj uzmem (igricu ne burago). ona voli pcelicu, voli igru memorije...
inace, dobila je brdo paketica samo onaj glavni nije. on stize za Bozic i toliko je uzbudjena da ne mogu da opisem. posto mi imamo celu pricu oko deda Mrazovog dolaska. svako vece gleda kroz prozor da li deda Mraz viri.. ostavlja mu keksice ako dodje da proveri da li je dobra da ima sta da pojede jer dolazi iz daleka. na reklami je videla da deda mraz pije koka kolu pa su ona i tata celo pre podne trazili koka kolu u maloj staklenoj flasici da mu i to ostavi ispod jelke, na kraju su isli u kafic da traze jer ovde nema da se kupi u radnji. i dao im vlasnik kafica kada je cuo da je za deda Mraza user posted image . napisala mu je i cestitku.. ma sva je izgubljena a i mi sa njom, da nas neko gleda pomislio bi da porodicno nismo normalni...

clock-img

05.01.2015, 13:08

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

E bubi to je baš slatko,mi ćemo sledeće godina svekra obući u djeda mraza da podjeli ovim našim pilićima paketiće samo što će ga mali od zaove sigurno prepoznati ali bar zbog Teodore i Anastasije,one će se obradovati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

06.01.2015, 11:52

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

razbila sam koka kolu user posted image . E ce poludeti veceras

clock-img

14.12.2015, 19:05

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ja se troumim oko poklona za ispod jelke.
Prva varijanta mi je wow hitna pomoc, stvarno su kvalitetne igracke, i moze da ih baca do mile volje a njima nista. I sto ima nesto da se otvori, da se zavuce cikica unutra.
Druga - play-doh ona testera, tu ce mi mama glavu otkinuti zbog plastelina, jer A. jako mrvi oko sebe user posted image
I treca, obozava pepu prase, i video je da ima igracka pepina kucica, i bas mu se svidja, samo ne znam koliko ce to preziveti, koliko ce se igrati.
Autice necu, ima ih, staze ne dolaze u obzir to rasturi u sekundi.

clock-img

14.12.2015, 19:10

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Jos uvek nismo odlucili sta cemo za poklon ispod jelke ali imamo jos uvek vremena....user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

14.12.2015, 21:28

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Ove godine bas ne razmisljam o paketicima,evo sad me vi podsetizte!mojima cu kupiti po neku igracku,cisto da obelezim,a sve drugo,kumovi,prijatelji,otpada,jer nismo kod kuce.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.12.2015, 23:30

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Danilo ce dobiti igracu laptop,a i Filip neku zveckicu,i naravno pune kese slatkisa.A Daco se najvise raduje deda mrazu jer ce mu on donete puno puno cokojade (kako Daco kaze) :),a ustvari ce mu doneti paketic od dede.:)

clock-img

14.12.2015, 23:34

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mi smo se odlučili šta će ko dobiti za vaučere u mojoj firmi,devojčica će sintisajzer i lego kocke,srednji sin će helikopter na daljinski,a najmlađi će neku od WOW igračaka

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

14.12.2015, 23:36

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26968

Ja cu mojim devojcicama po jednu igrackicu i jos po neku sitnicu. Imaju dovoljno svega. I ovako je u toku dosta praznika, pa ce svakako jos po nesto dobiti.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

15.12.2015, 08:03

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Mi smo prosle godine sve i svasta, dete ne zna ni da se obraduje, kad vidi sve ono. Lap-top Noddy smo joj prosle godine, izmedju ostalog, stavili po jelkui mislila sam de ce se njemu najvise obradovati,ali ne...tek ponekad ga uzme. Ove godine je izricita u zelji da dobije gitaru i dobice je od bake i tetke. Zalepi se za svaku koju vidi po radnjama :) Naravno,igrackica, ne prava. Deda joj je kupio Masu, mi ne znamo jos uvek, ali necu trpati. Dobija i iz firme moje uvek nesto dobro, tako da...Necu da je naviknem na toliko,pa da svake godine ocekuje mnogo. Zato ove godine, po jedna igrackica od svakoga i toliko.

clock-img

22.12.2015, 08:04

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ipak sam kupila A. wow kola hitne pomoci, i jedva cekam 24. da mu turim pod jelku, i njegovu reakciju, ma ne mogu da docekam, a to je za samo 2 dana.
Od moje mame je dobio pepa prase vozic, sa figuricom pepe i dzordza, to nismo uspeli da sakrijemo user posted image Sad su mu omiljene igracke te dve figurice, onu jadnu pepu stavlja i u kamion i u autobus, nosi je u kupatilo da je kupa, hrani je. Mm nagovaram da mu kupi pepinu kucicu, ako nesto zajuser posted image odreci cu ga se preko novina.

clock-img

22.12.2015, 08:08

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Mi cemo Mateji uzeti nesto sta on izabere, trazio je kocke, videcemo. Vec je dobio sve ostalo sto zeliuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

22.12.2015, 08:24

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Ne vredi mi plan. Cim smo stigle u Pertini, sve sto joj je smetalo je sklonila, priblizala je stolicicu i sela pored kase. Ipak cemo joj uzeti i kasu i set za peglanje. Vi ste bas lepe pokloncice spremili za vasu decicu :) Nek se raduju!Daj Boze da svako dete dobije ono sto hoce!

clock-img

22.12.2015, 08:51

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Tekilice bas lepo! Treba kupiti ono stodete zeli, bar je ng prilika za to..
Misu , izgleda cemo i mi tu pepu , od pre mesec dana je voli i prepoznaje...user posted image

clock-img

22.12.2015, 10:19

clock-img

adulence

pencil-img

7314

meni je malo problem sto je ivi u decembru i rodjendan,pa je ona manje vise veec sve dobila sto je zelela,juce mi prica pisali su deda mrazu pismo u vrticu,ja je pitam sta si mu trazila da ti donese,kaze ona KUPACI KOSTIM....ahahhaha

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

22.12.2015, 10:49

clock-img

Anoniman

Uni je paketic spremanuser posted image 2 frouzen hm pidzame, 2 Winks barbike sa krlimauser posted image , playdough, i 2 knjizice i naravno slatkisi, trotinet smo odlozili za prolece jer ga sada sigurno nece voziti...

Nori garderobica, muzicka vrteska, i bice jos neka sitnicauser posted image

clock-img

22.12.2015, 10:57

clock-img

madre

pencil-img

6600

UM, bas su paketici bogati, divna si, najdivnija mama mrazuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

22.12.2015, 11:08

clock-img

Anoniman

Madre hvalauser posted image

clock-img

22.12.2015, 11:37

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: adulence

meni je malo problem sto je ivi u decembru i rodjendan,pa je ona manje vise veec sve dobila sto je zelela,juce mi prica pisali su deda mrazu pismo u vrticu,ja je pitam sta si mu trazila da ti donese,kaze ona KUPACI KOSTIM....ahahhaha

Ovo je zato sto gledas aranzmane user posted image

mi L uzeli vrtesku za krevetac , plisane igračkice za baby gim , nekog lava na baterije , kucicu sa oblicima i zvecku. Ovo smo uzeli u Lavirintu jer je mm dobio vaucer kod njih pa smo uzeli sta je bilo tamo da se kupi. Uzecu mu jos neku garderobicu.

clock-img

28.12.2015, 12:37

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Andrea hoce ili neke dve lutke(Moxi,Barbi) ili onaj veliki set lego kocki.Ja bih joj pre uzela lego,mada vec ima kockica ali ne ovakvih.I nekih slanisa uz to.Do pre dve godine dobijala je i super paketic iz mm-ove firme,sad daju pare,bas me nerviraju,onako mi bilo lakse user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

28.12.2015, 13:25

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

I moja velika ćerka je opsednuta lego kockama i sklapanjem,pa sam joj za vaučer u mojoj firmi uzela onaj veliki set lego kockiuser posted image srednjem sinu sam uzela hilikopter na daljinski, a najmlađem sam uzela WOW Off road Ollie.Obožava Wow igračke ...zato se sada i borimo da i na RR osvojimo još jednu.Zaista su super igračke

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

29.12.2015, 12:44

clock-img

kvazar

pencil-img

76

Ja sam mojim sinovima kupio neke kocke za slaganje

clock-img

29.12.2015, 15:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam i ove godine malo pretjerala user posted image dobiće paketić sa slatkišima i neki komlet,majica,prsluk i helanke.Knjigu da uči boje,malu piši briši tablu da joj može stati u rusak i nešto kao laptop,naravno nije pravi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

29.12.2015, 15:42

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Danas smo trazili po gradu lego i naravno nemaa.Ima onaj set od 300i nesto kockica ali kod nas je 3100 user posted image A onaj veci je na netu 3200 user posted image Sutra cemo i po Valjevu potraziti.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

29.12.2015, 23:48

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Kod nas ide ovako: Božić(katolički), Nova godina, rođendan, Božić(pravoslavni). Dakle, 4 povoda za poklone, darivanja i punjnje kuće raznim ˝sitnicama˝ i to sve u 20ak dana.

Mm i ja se isprsili za Bruder setove, izašlo to prilično skupo. I nezaobilazni Schleich konjići,ove godine Trakehner rasa sa opremom za hranjenje, jahanje i sedlanje. Sve ostalo što dobije, a nije po njegovoj želji, uglavnom završi u ostavi. Očekuje i jako lep komplet za šah, baš onako, za prave šahiste.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝