cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ogradica

clock-img

05.07.2015, 14:56

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja sam uvek htela i mojima da kupim lezaljku, pa nisam.Onda je Teodora sada dobila od moje sestre kao poklon za babinje i super je..eto nesto novo da probamo,a sa prvo dvoje nisam imala to.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

05.07.2015, 14:57

clock-img

Anoniman

Mila malo oft, al je li htela da je koristi? Klasicna ili ona na vibracije?

clock-img

05.07.2015, 15:00

clock-img

mila83

pencil-img

3821

jeste,super je prihvatila i do skoro je koristila.Mislim da sam pisala u temi lezaljka,njihalica,pogledaj tamo molim te.Sad cu i ja da vidim.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

05.07.2015, 15:03

clock-img

Anoniman

sada cu da bacim pogleduser posted image

clock-img

18.10.2016, 16:42

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Prava stvar, kad ga stavim u nju on se zaigra, onda nesto i mogu da stignem da uradim znajuci da on ne moze nista da cacka.

clock-img

18.10.2016, 17:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Stvarno jeste, mi je imamo ali nemam gde da je stavimo. Kupili je kad je T bila beba kad smo imali ogrooomni dnevni boravak i kupili najvecu mogucu user posted image
Sad sluzi kao krevetic kad dodjemo kod mojih user posted image

clock-img

18.10.2016, 22:22

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Moje su htele 2 minuta u tu ogradicu. Sreca nismo kupovaliuser posted image pa nam sada nije visak

clock-img

19.10.2016, 18:26

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mi smo nasu prodali, imala sam neku ogromnu, medjutim preselili smo se i nema sanse da bih mogla negde da je rasirim, mozda u spavacoj sobi, ali tamo mi nista ne znaci, u tu svrhu moze i krevetac da posluzi

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

19.10.2016, 19:04

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

mi kod babe i dede imamo prenosivi krevetac i sluzi nam u svrhu ogradice

clock-img

19.01.2017, 21:43

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja cu je u najskorije vreme instalirati u dnevni boravak, za igracke i njegovo stajanje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

20.01.2017, 09:03

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Moja deca nikada nisu htela u ogradicu. Sluzi nam kao krevetac kad putujemo negde.
I ja kazem sreca te nismo kupili, nego pozajmili inace bi bila skroz promasena investicija.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

20.01.2017, 15:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

to ,izgleda ,sve zavisi od deteta.moji nikada nisu hteli,ni jedno,ni drugo,ali od brata cerkica se bas lepo igra,stave je unutra,igracke i mirni su,ona se ne cuje.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.04.2017, 10:21

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Za sina smo dobili polovnu ogradicu, stajala je u dnevnoj sobi koja je bila ogromna i na njoj je bila podloga za presvlacenjeuser posted image
Igrao se pomalo, ali je najvise voleo da zubicima gricka ogradicu, vrlo brzo ju je dosta iscepaouser posted image Bacili smo je.
Sada ne bih imala gde da stavim ogradicu, krevetac mi sluzi toj svrsi.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.04.2017, 12:18

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi smo doneli nasu ogromnu od bake, ipak mi je nekad spas,uglavili smo je u dnevnu sobu...jeste da je sad raspored bzvz ali dok je koristimo izdrzacemo user posted image

clock-img

06.04.2017, 15:09

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

David sad sjedi u ogradici i igra se.Posto je jos nestabilan u sjedenju nekad legne pa samo nastavi.Prije je i nije nesto volio ali meni dobro dodje da ga caskom spustim ako hocu nesto uraditi

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

06.04.2017, 17:14

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Gledam da li sam pisala, ali ajde da napisem koju. Moja T je bas volela da bude u ogradici. Sofi nije toliko provodila u ogradici, jer je uglavnom T bila pored nje dok sam ja nesto zavrsavala.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

06.04.2017, 17:22

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Moj muz bas sinoc hteo da namestimo ogradicu, cerkica nikad nije volela da bude unutra..i loptice i igracke ma kakvi..odmah pri spustanju vristi. Videcemo kako ce ovaj malac da reaguje.

clock-img

06.04.2017, 17:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

V je srecan u njoj citavih 5 minuta user posted image

clock-img

23.06.2017, 14:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi smo nasu izbacili tj. Odneli je kod mojih da drzi one silne igracke u njoj user posted image

clock-img

23.06.2017, 17:22

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

He, nece ni ovaj mali..nosim je u Q .pa kome zatreba od mojih nek je nosi.

clock-img

04.07.2017, 14:11

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

I muz i ja smo uzeli nasoj kcerkici ogradicu preko neta, 120x60c i dusek. Sto se igre u njoj tice slabo hoce, ali zato nam extra sluzi gde god odemo u goste pa tu spava, nemamo brige oko toga,, tako da se svakako isplatila :)

clock-img

16.08.2017, 12:08

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ja ranije nisam kupovala ali za D ću morati jer me plaše ove naše stepenice.Moraće gore da se igra u njoj ako ne planiram da non stop dežuram pored njega.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

17.11.2017, 17:32

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Nama je ok u smislu za spavanje de god odemo.
Pogotovo letos,spas.
Mada danas vecina smestaja ima i krevetice za bebu.

Ovako,nije hteo da.se igra u njoj.
Vristi po spustanju odmah.user posted image

clock-img

17.11.2017, 18:12

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Moja J.uopste nije htela u ogradicu, kad smo je spustili svaki put je plakala .. sva sreca pa nismo ni kupili, nego smo kod prijatelja svakodnevno visili i probali, ali znaci nikako nije htela 😂

,,Carpe diem"

clock-img

17.11.2017, 22:38

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Ja jos ne mogu da razgranicim da li su nam to bacene pare ili ipak nisu.