IZVORNA PORUKA: dunja RR
Inače, mi skoro uopšte ne koristimo krevetac, spava sa nama a preko dana je u dnevnoj sobi sa nama. Čak nismo još ni spustili krevetac. DA li mi ej bolje da ne uzimam ogradicu. veća za tako neke situacije (wc, tuširanje) da koristim krevetac, samo da ga spustimo. Jel mi ta opcija potpuno bezbedna?
Dunjci,ako je krevetac dovoljno dubok kad se spusti onda moze da ti zavrsi posao umesto ogradice,jedino sto je krevetac tezi pa ne mozes da ga prebacis iz osbe u sobu tek tako,ogradica je laksa,ali obzirom da ne spava u krevecu moze da ti posluzi svrsi...
sto se hranilice tice ja sam za,mnogo je lakse u njoj hraniti dete,cvrsto sedi,vezes ga ne moze bas da se pomera kao recimo kad ga drzis u krilu i hranis ga. Laksi je polozaj i za tebe,a mozes i da mu stavis neku igracku ispred njega i tako mi skrenes paznju dok jede. I sto rece Adulence kasnije se uci sam da jede,mnogo je prakticnije. Recimo moj Toma i kad ne jede ponekad sedi tu i gleda tv,nesto gricka i tako...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."