IZVORNA PORUKA: Olga RR
moj brat je imao okruglu ali on je rodjen ''82 ge
i ponovo , necemo o vaspitanju i o tome ko je ovakav i onakav jer mu deca otvaraju fijoke
dete je dete
a ogradica je ogradica
ima citav forum o vaspitanju
Xa xa xa
Moje dete i ja "delimo" 3 fioke u kuhinji, ja u njima držim šlagove, pudinge, vanile, prašak za pecivo i razne druge kesice a Iva igračice, kockike, kašičice i sl.
I ooooooodlično nam je!
Ja kuvam ona vršlja po tim trima fiokama
A što se ogradice tiče, mi smo je kupili tek kad je napunila 10 meseci i to je bio čist promašaj. Bilo joj ej zanimljivo da uđe u nju, malo se poigra pa napolje. Čak ni to što smo je držali napolju, na travi nije pomoglo da je zavoli. Bila joj interesantna ali da u njoj provede duže vremena nije htela.
Ja sam bila protiv ogradice ali ipak je kupismo. Sad je kod kumova, kumče je obožava.
Mislim da ogradicu treba početi koristiti čim dete počne malo da sedi ili samo da se igra. U to vreme je već počelo proleće pa smo non-stop zujali napolju pa nam ogradica došla kao suvišan komad nameštaja. Bilo je leto, u kolica napolje, spava u kolicima, jede u kolicima u dvorištu, kad ej u kući, na podu na ćebetu se igra okružena jastucima, penje se po nameštaju, ustaje, puže takav je bio svaki dan... A onda je oktobra prohodala... I ogradica je našla nove vlasnike, sa naše terase se preselila kod kumova u dnevnu sobu.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 28.2.2012 13:06:45 >