cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Deda Mraz

clock-img

26.11.2013, 14:52

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

A nama "Deda Mraz" poklone ostavlja ispod jelke,naime napolju odmah ispred prozora imamo jednu veliku jelku i tu mi sakrijemo poklone u ponoć dok deca gledaju kako pucaju petarde i vatrometi na sve strane

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

23.12.2013, 12:43

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Novosadjanke nismo bili nekoliko dana u vrticu da li se dobijaju oni humanitarni paketici koji budu svake godine user posted image

clock-img

23.12.2013, 13:04

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Novosadjanke nismo bili nekoliko dana u vrticu da li se dobijaju oni humanitarni paketici koji budu svake godine user posted image

Ne, dobili su samo vaučere za Univer.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

23.12.2013, 13:57

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Pih steta bas su mi interesantni ti paketici user posted image

clock-img

24.12.2013, 15:30

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Mi smo bili u nedelju kod Branka kockice u pozoristancetu Puz, bila posle dodela paketica, koje su roditelji spremili, bilo je odlicno!!!!

clock-img

24.12.2013, 17:42

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Pih steta bas su mi interesantni ti paketici user posted image

I meni user posted image
Ovi Univerovi su mi bzvz, em sto su puni slatkisa em i nisu neki al ajd kad je za |Dz, al oni od Duge bese su mi super i korisni user posted image

Inace vise volim i igracke i odecu i sl, vise nego slatkise u paketicima.

Mi smo vec imali 3 Deda Mraza do sad.... Jedan u vrticu, drugi u Univeru ( bile njih 4 drugarice po paketice), i juce se moj tata obukao u Dedicu i doneo im paketice... a za koji dan stize i od firme, pa smo hteli da kupimo odelo..al sto je previse previse je Deda Mrazova user posted image

clock-img

24.12.2013, 18:48

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mi smo do sada imali dva Deda Mraza,jedan u vrtiću i jedan kod mene u firmi uz predstavu,ostaju nam još tri ,kod mm u firmi u petak,zatim onaj ringerajin Deda Mraz i onda za Novu godinu kao i svake godine onaj Deda Mrazuser posted image koji svoje paketiće ostavlja ispod jelke ali ga niko ne vidi kada to radiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

26.12.2013, 20:48

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Danas stigli novi paketici... ipak smo imali jooos jednog Deda Mraza user posted image
I super igracke igraju se njima vec satima user posted image