cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Upis u jaslice-vrtić

clock-img

10.06.2011, 20:39

clock-img

Nellyca

pencil-img

62

U ponedeljak su rezultati. user posted image

clock-img

10.06.2011, 23:38

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Bilo je juce na tv-u da su u vecini obdanista rezultati u ponedeljak,samo je moguce kasnjenje na opstinama Cukarica i Novi Beograd jer je tu najvise prijavljene dece,a ja bas na Cukarici...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

11.06.2011, 00:14

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

a ja na Novom Beogradu user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

11.06.2011, 00:18

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Bas smo se usrecile user posted image

clock-img

11.06.2011, 10:19

clock-img

nela79

pencil-img

1365

E svaka nam cast na "Bingu" Nensi 

clock-img

11.06.2011, 13:32

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Mi se jos nismo prilagodili,a idemo vec 2 nedelje user posted image
Cini mi se da place vise nego na pocetku i idalje ide na 2-3 sata.
Mislim da su vaspitacice potpuno nezainteresovane.neznam...

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

13.06.2011, 11:45

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Kod nas je izasao spisak,ali mi nismo na njemu user posted image
Moram da podnesem zalbu...

clock-img

13.06.2011, 14:00

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

a ja na Novom Beogradu user posted image

i mi smo na Novom Beogradu user posted image

clock-img

13.06.2011, 14:02

clock-img

Trbica

pencil-img

118

I mi smo na cukarici i nismo prosli, ja imam jos 4 ispita da zavrsim fakultet a od septembra trebam i da pocenm da radim, a prednost imaju oni koji rade.... Ja ne znam kako ja da pocenm da radim ako ne mogu da upisem dete!!! A bake i deke su po drugim gradovima.... Gde je tu logika... Kako cu... Bas se brinem, mm nema normalno radno vreme i cesto je van zemlje i organizacija nam je ravna nuli a para nemamo za privatni vrtic.

clock-img

13.06.2011, 15:04

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Trbica

I mi smo na cukarici i nismo prosli, ja imam jos 4 ispita da zavrsim fakultet a od septembra trebam i da pocenm da radim, a prednost imaju oni koji rade.... Ja ne znam kako ja da pocenm da radim ako ne mogu da upisem dete!!! A bake i deke su po drugim gradovima.... Gde je tu logika... Kako cu... Bas se brinem, mm nema normalno radno vreme i cesto je van zemlje i organizacija nam je ravna nuli a para nemamo za privatni vrtic.

I mm i ja smo u radnom odnosu pa Vuk opet nije primljen!

clock-img

13.06.2011, 15:14

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Nensi, niste dobili ni neku alternativu?! Imas pravo na zalbu, ako ste oboje u radnom odnosu, moraju ga negde primiti ako nema mesta u vrticu koji ste naveli. Jesi navela samo jedan vrtic ili vise?

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

13.06.2011, 15:29

clock-img

aster

pencil-img

625

IZVORNA PORUKA: Trbica

Možda da konkurišete čim se ti zaposliš, mislim da su onda dužni da upišu dete u vrtić.

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

clock-img

13.06.2011, 15:33

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

A evo paradoksa: mi smo na moru nedelje u kojoj se podnosi žalba. Na sajtu piše da rezultati izlaze 10. juna, u vrtiću kažu 21. juna i nedelju dana žalbe. A mi od 19-29. juna na moru. Divota. user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

13.06.2011, 15:35

clock-img

aster

pencil-img

625

Mi nismo bili u Srbiji kad je bilo prijavljivanje, ali nas je tetka prijavila user posted image Možda ni žalba ne mora lično da se podnese?

clock-img

13.06.2011, 15:41

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Moram da proverim. A u kom obliku je ta žalba? Neki obrazac ili slobodna forma?

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

13.06.2011, 16:04

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

I moja drugarica je bila na moru kad je bila prijava pa je neko nosio papire umesto nje. Zovi i raspitaj se da li je moguce da vi sve pripremite i potpisete, a neko samo preda umesto vas.

clock-img

13.06.2011, 22:05

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Nensi, niste dobili ni neku alternativu?! Imas pravo na zalbu, ako ste oboje u radnom odnosu, moraju ga negde primiti ako nema mesta u vrticu koji ste naveli. Jesi navela samo jedan vrtic ili vise?

Navela sam 3 vrtica,nije primljen ni u jedan. Podnela sam zalbu odmah danas i bila sam 101 po redu user posted image

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

A evo paradoksa: mi smo na moru nedelje u kojoj se podnosi žalba. Na sajtu piše da rezultati izlaze 10. juna, u vrtiću kažu 21. juna i nedelju dana žalbe. A mi od 19-29. juna na moru. Divota. user posted image

Ja sam danas podnela zalbu i rekli su mi da se zalbe podnose do 27 juna,ne znam da li to ima veze sa opstinama,i da li je svuda isto.

clock-img

13.06.2011, 22:07

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Ja tuka zaboravila da odem do jaslica, kasno došla kući i skroz smela s uma user posted image
Sada bih otišla da vidim, ali sam se već razgaćila. Ima li možda online rezultata user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

13.06.2011, 22:09

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: LillyT

Ja tuka zaboravila da odem do jaslica, kasno došla kući i skroz smela s uma user posted image
Sada bih otišla da vidim, ali sam se već razgaćila. Ima li možda online rezultata user posted image

Ne bi te ni pustili,kapija je zakljucana. Ne znam da li ima online,sad cu bas da potrazim.

clock-img

13.06.2011, 22:32

clock-img

mamajanja

pencil-img

14

cao svima
danima vec pratim vase dopisivanje i morala sam da se prikljucim :)
i mi smo konkurisali na cikarici i naravno nismo primljeni rekli su nam da se zalimo, tamo na licu mesta se pise zalba (u Pozeskoj 28) rok je do 27.06. i to je to. nema objasnjenja osim sto su mi rekli da nismo ni prvi ni poslednji roditelji koji rade a dete im nije primljeno.... Strahota!!! Jako sam ljuta!!!

clock-img

13.06.2011, 23:35

clock-img

comee

pencil-img

1

Drage mame,
danas dok sam cekala rezultate sam citala vase postove i mislila da moje dete nece biti primljeno jer vidim da odbijaju decu sa oba zaposlena roditelja, akod mene je muz zaposlen a ja sam student.Ali primili su nas doduse u najdalji moguci vrtic kod jugoslovenskog dramskog pozorista, a mi smo kod kalenic pijace, ali necu da se zalim primljeni smo, i to taj vrtic u opste nije bio u onih tri sto smo naveli, ali ocigledno da to zavisi od opstine, i broju vrtica na toj opstini, na Vracaru ima dosta Vrtica a izgleda da i nije neka navala.

clock-img

14.06.2011, 00:41

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: mamajanja

cao svima
i mi smo konkurisali na cikarici i naravno nismo primljeni rekli su nam da se zalimo, tamo na licu mesta se pise zalba (u Pozeskoj 28) rok je do 27.06. i to je to. nema objasnjenja osim sto su mi rekli da nismo ni prvi ni poslednji roditelji koji rade a dete im nije primljeno.... Strahota!!! Jako sam ljuta!!!

Da,tamo sam ja i podnela zalbu.

clock-img

14.06.2011, 06:52

clock-img

aster

pencil-img

625

IZVORNA PORUKA: mamajanja

cao svima

Obavezno se žalite!! Iz sekretarijata za dečju zaštitu nam stalno poručuju kako nema liste čekanja i kako deca čija oba roditelja rade moraju da budu primljena u vrtić. Prednost imaju deca iz osetljivih grupa ( ako imaju jednog roditelja, ako su iz hraniteljske porodice ili iz ustanova socijalne zaštite, deca sa smetnjama u psihofizičkom razvoju...), zatim deca čija su oba roditelja zaposlena i onda ostala deca. Mogu da vas ne prime u željeni vrtić, ali moraju u neki drugi u okviru te predškolske ustanove.

clock-img

14.06.2011, 08:18

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Da li žalba ima nekog efekta uopšte??? Ja sam odbijena, a oboje smo zaposleni. Zašto onda lažu da su liste čekanja svedene na minimum user posted image

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

14.06.2011, 08:38

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Olivera, obavezno podnesi žalbu. Navedi u njoj da ste oboje zaposleni, da nemate dovoljno novca za dadilju, da su bake i dede sprečeni da čuvaju dete, ako imate kredit, navedi i to, ako ste podstanari, navedi... Ako treba, malo i nasoli. Mi smo prošle godine bili odbijeni, a onda su nas zvali u oktobru jer je odustalo dosta dece. Samo idi tamo u kamcelariju i stalno se raspituj (koji ste ispod crte, kakve su vam šanse...). Ako ništa ne navedeš i ako ne budeš išla, zvaće one koji su se gurali. Ja sam pisala žalbu i išla svakih nedelju dana da vidim kakve su nam šanse.
Srećno!

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...