cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ranice na grliću materice

clock-img

20.09.2011, 20:54

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Pa da...meni su operasali grlic pre 11 godina, a uopste nisu trebali, mada, tad je bila takva procedura, za svaki los papa i biopsiju (tj. promenjene celije), su operisali, a sad, ako nema HPV-a i ostalo je ok, ne diraju....

Znas, to mi je i skratilo grlic i zeznulo me verovatno sa Helenom, i sto sam morala da lezim jer sam se zamalo rano porodila....tako da sam i dalje pomalo ljuta sto sam operisana a nisam trebala....

clock-img

20.09.2011, 21:26

clock-img

erika021

pencil-img

34

Draga moja,dobila sam rezultate pape proslog utorka,pise da je 2 grupa sa jakim znacima upale plocastog epitela i zlezda,ipak sam radila biopsiju i kiretazu grlica proslog cetvrtka i sad grickam nokte i cekam rezultate,ovo ubijauser posted image

clock-img

20.09.2011, 21:28

clock-img

erika021

pencil-img

34

Ja molim boga da bude laser, ne ide mi se bas u kamenicu na operaciju,joj muka mi je od svega.

clock-img

20.09.2011, 21:42

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

erika navijam da bude sve OK user posted image

clock-img

20.09.2011, 21:46

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Opet se vidi ranica grrr, i rekli su da planiram i biopsiju (pre ili posle operacije endometrioze u zavisnosti od rezultata pape).

Kada se biopsija radi kod državnog koliko se ostaje u bolnici, kakva je procedura?

kod privatnog?

Šta ide dalje ako su rezultati biopsije loši?

Ja sam radila u Frontu,istog dana ides kuci,samo moras da mirujes cini mi se oko 3 nedelje i ne smes da podizes nista tesko.

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

20.09.2011, 21:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Hvala Nensi:)

clock-img

20.09.2011, 23:41

clock-img

erika021

pencil-img

34

Hvala Dunja i ja se nadam dobrom, asto se tice biopsije nemoj da brines sama intervencija traje kratko,par minuta,i ides odmah kuci. Jedino posle malo krvaris nekoliko dana i imas male boleve u stomaku,kao pred ciklus,nista strasno,ja sam radila u lokalnoj anasteziji.

clock-img

20.09.2011, 23:58

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ne bih da te plasim,ali meni su radili bez anestezije,i jako me bolelo,ali to je bilo pre vise od 5 godina,mozda sada daju anesteziju.

clock-img

21.09.2011, 08:03

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Nensi i meni je radjena biopsija u Frontu, takodje pre 5 godina, takodje bez anestezije.

clock-img

21.09.2011, 13:02

clock-img

erika021

pencil-img

34

Ja sam radila privatno,jos su me pitali hocu li opstu ili lokalnu anasteziju ,zato je i kostalo 180e,a rezultate jos cekam,nema nista gore od iscekivanja.

clock-img

21.09.2011, 13:48

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Erika, sigurno anestezija mnogo znaci....meni je bez nje bilo groznouser posted image Kada su ti rezultati?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

21.09.2011, 17:17

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Erika, sigurno anestezija mnogo znaci....meni je bez nje bilo groznouser posted image Kada su ti rezultati?

I meni,dlanovi su mi bili mokri kao da sam ruke potopila u vodu.

clock-img

21.09.2011, 17:21

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Jos meni nisu rekli da ce mi to odmah raditi, nego sam se skinula kao za pregledi kad je krenula da mi to radi, nisam znala sta me je snaslouser posted image

Ajrton Sena

clock-img

21.09.2011, 17:24

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja sam znala,ali mi zbog toga nije bilo nista lakse.

clock-img

21.09.2011, 17:26

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ko te je operisao u Frontu? Mene je Andja Knezevic. A ona me je spasila i zamalog pobacaja u 5. mesecu, jer da mi nije prepisala terapiju i mirovanje ko zna sta bi bilo sa mojom mimiuser posted image

Ajrton Sena

clock-img

21.09.2011, 17:27

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Mene je Dr Perišić,ne secam se imena,muškarac.

clock-img

21.09.2011, 17:31

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Ko te je operisao u Frontu? Mene je Andja Knezevic. A ona me je spasila i zamalog pobacaja u 5. mesecu, jer da mi nije prepisala terapiju i mirovanje ko zna sta bi bilo sa mojom mimiuser posted image

Andju znam privatno, ona je fenomenalan dr. mada mislim da je sada u penziji ali da ima svoju privatnu kliniku (čini mi se na Vračaru).

clock-img

21.09.2011, 17:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

PE javi jel u penziji Anđa, sada si me zbunila. Ja sam bila ubeđena da je odavno otišla. Ako još radi u Frontu biću jako srećna, jer uskoro idem na operaciju.

clock-img

21.09.2011, 18:53

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

PE javi jel u penziji Anđa, sada si me zbunila. Ja sam bila ubeđena da je odavno otišla. Ako još radi u Frontu biću jako srećna, jer uskoro idem na operaciju.

Ona je napisala da je radila pre 5 godina,isto kao i ja.

clock-img

21.09.2011, 20:34

clock-img

erika021

pencil-img

34

Dosta znaci,jel osetis samo malo kao neko bockanje i gotovo...rezultati bi trebali biti gotovi do petka,ja se nadam da ce biti sve ok. ali ipak se uvek javi onaj crv sumlje,sta ako...user posted image

clock-img

21.09.2011, 20:37

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: Nensi*

Ona je napisala da je radila pre 5 godina,isto kao i ja.

PE je sada trudna, pa kapiram ako je spasla od pobačaja dr. Anđa Knežević onda je skoro bila kod nje u Frontu; zato sam se i zbunila jer sam mislila da je odavno u penziji.

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.9.2011 20:40:42 >

clock-img

21.09.2011, 20:40

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Erika, verujem ti, zaista te razumem, drzimo palceve!
Dunja, nazalost Andja jeste u penziji, ne radi vise u Frontuuser posted image Ja idem kod nje privatno kad treba nesto, pa sam tako i  kad sam bila u 5. mesecu. Da, na Vracaru je.

< Poruku je uredio PoisonEve -- 21.9.2011 20:41:12 >

Ajrton Sena

clock-img

21.09.2011, 20:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Hvala PE, tako sam i mislila, skoro sam videla da ima kliniku na Vračaru.

clock-img

21.09.2011, 22:10

clock-img

erika021

pencil-img

34

Hvala na podrsci i pozitivnim stavovima,mnogo mi znace u ovim danima neizvesnosti,hvala vam drage moje,divne ste.

clock-img

23.09.2011, 13:01

clock-img

erika021

pencil-img

34

Konacno su su stigli svi nalazi,bogu hvala nije ono najgore,blage su promene na grlicu i radice mi intervenciju radio talasima,cim prodje ciklus,tako da mi je pao kamen sa srcauser posted image . Da sam slusala predhodnog lekara koji me je godinu i po dana lecio bezveze ko zna gde bi zavrsila.