writing-img

RE: Omiljena serija

clock-img

27.05.2010, 12:58

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Danas sam skinula poslednju epizodu serije Lost, večeras ćemo je mm i ja gledati. Mada ja znam krajuser posted image
Ali nema veze. Gledam i redom čim se pojavi na netu serija Očajne domaćiceuser posted image Ja sam najsličnija Gabi i Linet, ja se prepoznajem u Linet a mm me poredi sa Gabi (Eva Longordija), mislim, moje ponašanje, manire i shvatanje a i odnos prema deci i mužuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2010, 13:03

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Ja sam se navadila na Swingtown, ih kako su uzivala sedamdesetih, super mjuza, droga, sexa, opustencija....user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

27.05.2010, 13:16

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Posto sam odledala poslednji serijal The Sopranos, i na tv-u nema ni jedne serije koju bih gledala, gledam na AVALI The Sipmsons, po stoti put.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

27.05.2010, 13:26

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Stize Dexter sutra

clock-img

27.05.2010, 13:28

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Uz Dextera da uspavljujem dete. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

04.06.2010, 08:00

clock-img

Anoniman

Da ne kvarim temu o Sex&City... nisam propratila... nešto se zadržala u kuhinji, mm prebacivao i uhvatio samo kraj, kaže da je Dr House završio u ludari??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 17:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30474

u poslednje vreme oduševim se kada na Fox life naletim na "The Worst week of mi life"...

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.7.2010 17:14:03 >

clock-img

05.07.2010, 17:24

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

IZVORNA PORUKA: Tashke

mm prebacivao i uhvatio samo kraj, kaže da je Dr House završio u ludari???

jeste Tashke, ali ce i izaci iz nje user posted image skoro celu tu sezonu je tamo, tek pred kraj izlazi

clock-img

05.07.2010, 17:26

clock-img

dunja RR

pencil-img

30474

IZVORNA PORUKA: dunja RR

u poslednje vreme oduševim se kada na Fox life naletim na "The Worst week of mi life"...

sada sam naletela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 18:04

clock-img

Anoniman

Kaaaaaaaaaaaaakav je ludak taj glavni lik! user posted image user posted image user posted image
Sinoć sam umirala od smeha, kada je kastrirao onog psa sa pedigreom kosilicom za travu!                                    user posted image                    user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 18:10

clock-img

Anoniman

Ja obožavam "Vil & Grejs" ... Umirem im od smeha ... Pa onda "Rejmonda" ... "Ribu" ... Simpa mi je i "Svet prema Džimu" ... Ma samo da su komedije user posted image A naravno , "Sex i grad " mi je neprikosnoven za podizanje feminizma na zasluženi nivo user posted image i tako , za uživanciju i razmišljanje ...

clock-img

05.07.2010, 18:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30474

IZVORNA PORUKA: kaliopi

Kaaaaaaaaaaaaakav je ludak taj glavni lik! user posted image user posted image user posted image
Sinoć sam umirala od smeha, kada je kastrirao onog psa sa pedigreom kosilicom za travu!                                    user posted image                    user posted image user posted image user posted image

daaaaaaauser posted image , tome sam se malopre smejala, sada je bila repriza.....a pre par epizoda je jednog psa ubacio u mešalicu za cement i samleo ga, ne znam da li si to gledala? izvinjavam se ljubiteljima životinja i ja sam jedna od njih ali ova serija je skrozuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.7.2010 18:15:19 >

clock-img

05.07.2010, 18:49

clock-img

Anoniman

Ajde, ajde, šta se sad folirate ... user posted image Nigde Šeherezade , Od ljubavi do mržnje , Marisol , Soledead , Sladoled ... user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2010, 22:30

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: Tashke

kaže da je Dr House završio u ludari??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ih, šta će sve da se desi user posted image Ja sam odgledala sve epizode, i Greys Anatomy. Srećom, te nisam trudna, inače mi sve maramice sveta ne bi bile dovoljne za GA.
Ja jedva čekam da krenu na HBO sa trećom sezonom True Blood user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

06.07.2010, 13:33

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Ja sam gledala par epizoda 1001 noci i prestala. But! Suprug mi se navukao! Sad se otimamo oko daljinskog!
Poceh da citam knjigu u to vreme. Ja volim serije cije su epizode odvojene, svaka za sebe. Gledam CSI i Dr.Hous-a.

clock-img

06.07.2010, 13:34

clock-img

Mimče

pencil-img

420

ja se u zadnje vreme navukla na Dirty sexu money

clock-img

06.07.2010, 16:37

clock-img

Anoniman

Jao, ja sam gledala milion serija na fox life... Navukla sam se, a sad sam prestala... Gledam samo filmove...
A obozavam 'ocajne domacice' i 'sex i grad'...

clock-img

06.07.2010, 17:01

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

ja nisam neki ljubitelj televizije ali od kada se rodila beba pa sam prinudjena da vise budem kod kuce, skroz sam se navukla na fox life i travel&living, kao da ne postoji nista drugo, mm sizi zbog toga user posted image

clock-img

06.07.2010, 17:06

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

a moje omiljene serije svih vremena su: prijatelji, seks i grad, vil i grejs, vesele sedamdesete, mucke, nepristojni ljudi. mogu da ih gledam milion puta i nikad mi nije dosadno, ne propustam nijednu reprizu a znam ih skoro napamet.

kao tinejdzerka sam obozavala i nestasne godine, ne znam da li se neko seca, australijska serija, bila sam zaljubljena u drezika user posted image

clock-img

06.07.2010, 17:06

clock-img

Anoniman

i moj isto... ali ja sam morala da prestanem, jer imamo plazmu, pa se ucrtalo u uglu fox life, i ne moze da se ocisti...user posted image

clock-img

06.07.2010, 17:13

clock-img

micketta

pencil-img

795

ja bih volela da opet puste dinastiju user posted image

zna baba

clock-img

06.07.2010, 17:18

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Kuma mi je ovih dana dala Put za Ejvonli. Kako mi je to slatka serija bila!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

06.07.2010, 17:21

clock-img

Mimče

pencil-img

420

a jel se secata one serije sa crvenokosom i tipom u srednjoj skoli nesto.... godine igrao je dzerard leto i valjda kler dejns

clock-img

06.07.2010, 17:22

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Moj takozvani zivot user posted image

clock-img

06.07.2010, 17:24

clock-img

Anoniman

aAAAAAaaaaaaaaaa Džared Leto, kako se već zove.-... moj prvi pokušaj masturbacije.... user posted image