cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nedostaje mi

clock-img

28.05.2010, 01:17

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.

Ne proizvodi se vise!user posted image

Jeste li probale Linoladu podravkinu?

Sada nađoh na nekom forumu da je Podravka izgubila licencu za Kinderladu( mada se ja ni ne sećam ko ju je u naše vreme proizvodio, ali eto tamo piše baš Podravka) pa je po istoj recepturi, sa minimalnom izmenom počela da pravi Linoladu. Iskreno nikad čula ni probala......

clock-img

28.05.2010, 01:20

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Kupila sam klincima Linoladu i cerka me je pitala da li se od tog krema pravi Kinderbueno?

Mislim da je jasno kakvog je ukusa.

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

clock-img

28.05.2010, 01:31

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Kupila sam klincima Linoladu i cerka me je pitala da li se od tog krema pravi Kinderbueno?

eto vidiš, a nisam imala pojma....

clock-img

28.05.2010, 01:48

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

kinderlada mmmmmmmmmmm ....a solje i dalje postoje kod moje mame ......ali sve mi nedostaje vise od kinderlade :)mama ,braca i sestre ,kume prijateljice...

clock-img

28.05.2010, 01:57

clock-img

Anoniman

Ja je zato stalno kupujem.... divna je i provereno bez glutena, kome je bitno user posted image

clock-img

28.05.2010, 01:57

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Bas si daleko, verujem da ti nedostajuuser posted image .

clock-img

28.05.2010, 01:58

clock-img

Pipi duga carapa

pencil-img

459

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

kinderlada mmmmmmmmmmm ....a solje i dalje postoje kod moje mame ......ali sve mi nedostaje vise od kinderlade :)mama ,braca i sestre ,kume prijateljice...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    ziveo SKYPEuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2010, 02:04

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Pipi nije to-to.

Znam da je meni kada sam bila klinka uvek falila mama kada odem negde i njen miris. mesavina Sanela No.5 i onih zvaka cije ime nikad nisam znala da izgovorim( one pravougaone po 5kom u pakovanju, stao mi je mozak, ne bitno).

Zagrljaj i dodir, miris...

To fali...

clock-img

28.05.2010, 02:10

clock-img

Anoniman

Pipi nije to-to.

Znam da je meni kada sam bila klinka uvek falila mama kada odem negde i njen miris. mesavina Sanela No.5 i onih zvaka cije ime nikad nisam znala da izgovorim( one pravougaone po 5kom u pakovanju, stao mi je mozak, ne bitno).

To fali...

Wrigley user posted image

clock-img

28.05.2010, 02:10

clock-img

Pipi duga carapa

pencil-img

459

Pipi nije to-to.

To fali...

Draga moja ja sam pre petnaestak minuta zavrsila razgovor sa rodjenim bratom koji je vec pune cetri godine u Americi,i po svoj prilici necu ga zagrliti sigurno jos dugo,e da mi nije skype ne bih znala ni kako izgleda,Ovako se zrtvujem cekam da se on dodje s''posla odmori se i da se nakaci na skype da ga barem vidim.

< Poruku je uredio Pipi duga carapa -- 28.5.2010 2:12:06 >

clock-img

28.05.2010, 02:14

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Verujem da ti znaci skype, ali i pored toga ti nedostaje, zar ne?

clock-img

28.05.2010, 02:15

clock-img

Pipi duga carapa

pencil-img

459

Mislila sam na zrtvovanje zbog vremenske razlikeuser posted image

clock-img

28.05.2010, 02:19

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Nejtiri majstoreuser posted image !

To su te zvake!

clock-img

28.05.2010, 02:24

clock-img

Pipi duga carapa

pencil-img

459

Ne necu da placem ne smem mog brata da malerisem,vazno je da je on meni ziv i zdrav.Koliko se samo kajem zato sto ga nisam vise grlila,ljubila,zato sto mu nisam rekla koliko ga volim,stidela sam se jer je on uvek govorio kako sam ja jaka.Obecao je doci ce kad dodje sestric,a mi vec intenzivno radimo na tome deset godina i sestrica jos uvek nema.Otac mi ima sedamdeset godina mozda sina vise nikada nece ni zagrliti,ali ga barem vidi,prica sa njim,smeje se....Da nedostaje mi da vam to ne mogu ni opisati

clock-img

28.05.2010, 02:27

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

Nadam se da cete se skoro videti! Ali ne preko skypa nego zapravo!

clock-img

28.05.2010, 09:29

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Nedostaje mi da ustanem kao vampir, skuvam kafu i u kafanici sretnem Minu i Trcu. One su uvek bile jutarnja smena. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

28.05.2010, 09:32

clock-img

Anoniman

Nejtiri majstoreuser posted image !

To su te zvake!

user posted image

clock-img

28.05.2010, 10:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa

Ne necu da placem ne smem mog brata da malerisem,vazno je da je on meni ziv i zdrav.Koliko se samo kajem zato sto ga nisam vise grlila,ljubila,zato sto mu nisam rekla koliko ga volim,stidela sam se jer je on uvek govorio kako sam ja jaka.Obecao je doci ce kad dodje sestric,a mi vec intenzivno radimo na tome deset godina i sestrica jos uvek nema.Otac mi ima sedamdeset godina mozda sina vise nikada nece ni zagrliti,ali ga barem vidi,prica sa njim,smeje se....Da nedostaje mi da vam to ne mogu ni opisati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2010, 10:47

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: LillyT

Nedostaje mi da ustanem kao vampir, skuvam kafu i u kafanici sretnem Minu i Trcu. One su uvek bile jutarnja smena. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

28.05.2010, 11:01

clock-img

Anoniman

Novosađanko, evo jedna nostalgična temica za tebe: KLIK

clock-img

28.05.2010, 15:11

clock-img

Yell

pencil-img

55

a meni nedostaje mm... bio je u nigeriji dve sedmice, pa je došao na nedelju dana, a sad je u mozambiku, i doćiće u junu...za 8 dana. ma brzo će to, ali mi nedostaje. a ja uskoro u 9.mesec..auuuu, kako je proletelo. i još i ovi moji hormoni ludi, a on nije tu da se grlimo i da se isterasam na njemu...on to voli user posted image
a vi sve lepo razumete user posted image user posted image user posted image user posted image i ova moja kuknjava vam ne smeta, i sve tako.. znate, mojim prijateljicama (ne svim srećom) ne bi prijalo ovo moje "kukanje"(iako sve obozavaju moje savete kad im je neki "vrag"), a vi tako sve lepo razumete ..a jesam ja sad patetična user posted image

clock-img

28.05.2010, 15:15

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

gde si pateticna bre...meni moj ode na dva dana ..ja ne spavam koliko mi nedostaje a i bojim se mraka :):):)cime ti se muz bavi kad je toliko na putu ??

clock-img

28.05.2010, 15:17

clock-img

diamond

pencil-img

823

godišnji odmor...već dugo sam na crvenom i baš bi mi sada prijalo neko divno toplo more...

clock-img

28.05.2010, 15:17

clock-img

Maza82

pencil-img

440

IZVORNA PORUKA: diamond

godišnji odmor...već dugo sam na crvenom i baš bi mi sada prijalo neko divno toplo more...

draga imaš pp

svako zašto, ima svoje zato......

clock-img

28.05.2010, 15:19

clock-img

Anoniman

godisnji odmor za mog muza...
da malo uzivamoooooooooooo
jadan, umoran je a nista do septembra user posted image user posted image