cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nedostaje mi

clock-img

28.08.2014, 23:59

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

bratuser posted image moj dragi, znam da nas on sve čuva i gleda sa nebauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

29.08.2014, 12:35

clock-img

branki*

pencil-img

20828

jokouser posted image

meni nedostaje bezbriznost...nedostaje mi da odem u selo kod babe i da budem koliko hocu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.08.2014, 00:37

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Bezbrižno letovanje sa roditeljima i sestrom. Mama nas pakuje, tata nas vodi, naše je da jurcamo, pravimo pakosti i smejemo se...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

31.08.2014, 21:43

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Meni nedostaje moj najbolji muz na svetu kojeg volim i srcem i dusom i telom ne mogu ziveti bez njega, otisao u svajcarsku radi posla a ja ostala u italiju da patim za njim nadam se da ce srediti stan ubrzo i da me uzme smesta kod njega[sm=smiley19.gif

Ayan <3

clock-img

31.08.2014, 22:33

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Nedostaje mi mnogo toga ali u poslednje vreme,najvise mi nedostaje san..plasim se da jednog dana ne padnem na sred ulice...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

31.08.2014, 22:38

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Šerpi, čuvaj se, user posted image a kad dodje jos jedan beban, umor ce biti jos veci

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

31.08.2014, 22:48

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Eee Joko ma bilo je i tezih dana,ali mi nekako sad bas tesko,ne znam zasto,sve postignem,nekad cak i previse,deca mi ne oduzimaju vremena ali nocima ne mogu da spavam,umorna sam i sva sam teska a nikako da zaspim... valjda je samo faza,procice.
a ako beban zaista dodje pisacu kako se snalazim.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

31.08.2014, 22:59

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: 17 joka

bratuser posted image moj dragi, znam da nas on sve čuva i gleda sa nebauser posted image

user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

09.09.2014, 10:16

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Tata , je l moguce da je proslo 14 godina ?
nedostajes mi i htela bih da ti cujem glas

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

09.09.2014, 10:29

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image Pokojna tetka, proslo je 18 godina od kako je nema.. Nije proslo, proletelo... Neizmerno me volela i mislim da mi je ona usadila ljubav prema kuhinji. Dok je sestra studirala, tetka je stalno meni nesto pravila, muckala. Divna osoba je bila.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

09.09.2014, 10:38

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Nedostaje mi lencarenje i tisina ... i odlazak na putovanje, bilo gde, samo da promenim mesto i izadjem iz kolotecine ....

clock-img

09.09.2014, 11:09

clock-img

anita

pencil-img

1679

Nedostaje mi moj muzic user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

21.10.2014, 07:38

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Nedostaje mi Sandra, moja drugarica iz osnovne skole. Pre dve godine, dok sam bila trudna otisla je u Irsku. Bila je par puta ovde ali evo vec skoro godinu dana nije bila. user posted image Cak je i fejs ugasila. A na skajpu nikako da se sretnemo. Sad sam joj poslala mail. Fali mi bas mi fali. Ona ponajvise. Nekako sam navikla da mi Heather nije tu, to je prosto tako od starta ali Sandra je tu od detinjstva i protekle dve godine su mi bas neobicne bez nje. Navikle smo sve da delimo, sto se kaze i u dobru i u zlu, kuvale zajedno, ispomagale se, kukale, trazile jedna drugoj posao, sredjivale jedna drugoj kucu, brinule se zajedno o nasim ljubimcima. Njen pas je nazalost uginuo prosle godine. njena majka ima leukemiju, kanim se da odem do nje, ali mi je sve to strasno sve ne mogu da poverujem pa valjda nikako da odem. U kontaktu sam sa njenima. I tako. Uhvatila me neka seta. Sve mislim kako bi mi ona ovde bila najveca pomoc samim svojim prisustvom.

clock-img

21.10.2014, 08:05

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

Nedostaje mi volja da ustanem iz kreveta.

clock-img

30.11.2014, 23:00

clock-img

Anoniman

Sa RR mi nedostaje Cakanauser posted image tako je unosila toplinu i pozitivnost gde god da se pojavi, tj u bilo kojoj temi, a sada je nemauser posted image !

clock-img

30.11.2014, 23:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Moji roditelji. Dugo ih nisam videla.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

30.11.2014, 23:41

clock-img

Buba Mira

pencil-img

757

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Moji roditelji. Dugo ih nisam videla.user posted image

user posted image user posted image

clock-img

30.11.2014, 23:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Domaće kiselo mleko iz Buradje

clock-img

30.11.2014, 23:56

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sad mislim na hranu...pa mi nedostaje užička komplet lepinja ili ti lepinja sa sve

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

30.11.2014, 23:58

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

I kauboja i indijanaca ispod drvljanika user posted image

clock-img

01.12.2014, 07:50

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Meni nedostaju moji roditeljiuser posted image Nedostaje mi ona toplina koju samo majka može da stvoriuser posted image

Sa RR mi nedostaju Vukosava i Verolina osobe od kojih si mogao mnogo toga da naučiš

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

01.12.2014, 08:08

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Nedostaje mi snježna zima, Bijeli Božićuser posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

01.12.2014, 08:29

clock-img

branki*

pencil-img

20828

nedostaje mi da nemam obaveza i da me niko ni za sta ne pita i ne gnjavi.

branki

clock-img

01.12.2014, 09:13

clock-img

Lu

pencil-img

15094

E Branki šanse su ti nikakve da ti se to ostvariuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

01.12.2014, 09:14

clock-img

branki*

pencil-img

20828

puste zelje,luuser posted image

branki