cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nedostaje mi

clock-img

28.01.2014, 23:38

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

nedostaje mi "pet minuta" samo za mene! nedostaje mi da uveče pred spavanje čitam knjigu. a bogme edostaje mi i sex! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

28.01.2014, 23:53

clock-img

leamalamut

pencil-img

363

Uf , nedostaje mi uzbudjenja ... malo adrenalina , da srce lupa jace...

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

clock-img

29.01.2014, 07:55

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Nedostajem sama sebi, nedostaje mi ona "stara ja", puna snova, planova i malo optimizma. Sada se stalno za nešto brinem i vučem se kroz život dan po dan. Taman kad pomislim da mi je bolje i da je sve krenulo naprijed nešto me lupi po glavi user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

clock-img

29.01.2014, 12:12

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Nedostaje mi lepo i toplo vreme i nedostaje mi da budem mršava i da mogu da obučem šta hoćuuser posted image

clock-img

29.01.2014, 13:31

clock-img

mama micki

pencil-img

910

I da...nedostaje mi sna. Nedostaje mi i to da pustim Balaševića, legnem i uživam sama sa sobom, ali dobro...imam druge zanimacijeuser posted image

clock-img

29.01.2014, 13:37

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

U poslednjih mesec dana malo spavam, od pola dva do sest..i osecam da bi mi prijalo jos. Ali kad mm zvoni sat za posao, ja jos kao malo odremam do 6 i 45, ali to je nista..Jer sve sto zelim odradjujem od 20h uvece kad legnemo decu...
San! A ne mogu da se nateram da legnem ranije, jos samo ovo ili jos samo ono.... A mm legne oko 22h, pametan...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

29.01.2014, 14:51

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Pored troje dece dobro je da i toliko spavašuser posted image
Ja ustajem u pola šest, a legnem oko 24:00, preko dana nema šanse da odmorim jer u vreme kad beba spava ja kuvam ručak i tako....

clock-img

29.01.2014, 18:47

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

sve u svemu treba nam san user posted image sve smo hronično nenaspavane

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

31.05.2014, 15:21

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Meni nedostaje Bea na forumu. Srecom mi ne nedostaje licnouser posted image .
Takodje mi nedostaje deda, bio bi ponosan da je docekao moju svadbu i vencanje svog jedinog unuka za dve nedeljeuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

31.05.2014, 15:41

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Nedostaje mi da citam, da budem opustena, e to mi nedostaje najvise, da ne radim sve na brzinu, nedostaje mi da primim k znanju da sad imam vise vremena nego sto cu imati kad pocnem da radim!

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

31.05.2014, 20:46

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

I dalje skromno, samo san! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

31.05.2014, 20:54

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

nedostaje mi brat. Svega ostalog bićeuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

31.05.2014, 23:49

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Joj, Anči... Uh...

Taman sam došpla ovde da napišem kako mi uzasno nedostaje moj otac, a onda sam videla da si ovde pisala...

Nedostaje mi... Čini mi se sve više i više... posebno sad-samo bi on znao da mi kaze šta i kako... da mi pokaze pravi put i izlaz iz ovog "kruznog toka"...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

01.06.2014, 11:06

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

... 10 minuta tisine.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

01.06.2014, 13:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Ha ha. Potrebno mi je pet minuta tisine

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.06.2014, 13:31

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Mamauser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

01.06.2014, 13:40

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Tata user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

01.06.2014, 13:58

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: anci kv

nedostaje mi brat. Svega ostalog bićeuser posted image

Anci?user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

01.06.2014, 16:31

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Možda nije prikladno za ovu temu ali meni jako nedostaje moj kraj i uopšte ono nekadašnje vreme,vreme moga detinjstva

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

01.06.2014, 19:10

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Meni nedostaju moji roditelji,pogotovo majka.Dala bi sve na svjetu da bar na tren osjetim njen miris i čujem njen glasuser posted image user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

01.06.2014, 19:15

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Dragi ljudi kojih više nema, a najviše moj tata. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

01.06.2014, 22:22

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: New Mom

... 10 minuta tisine.

Mozemo samo da sanjamo user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

02.06.2014, 14:29

clock-img

Milagros

pencil-img

147

IZVORNA PORUKA: big mum

Meni nedostaju moji roditelji,pogotovo majka.Dala bi sve na svjetu da bar na tren osjetim njen miris i čujem njen glasuser posted image user posted image

Samo mogu prepostavljati kako ti je tesko bez tvoje majke,jako mi je zao....ali umrli se ne vracaju a nama ostaje da patimo za njima.

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

clock-img

28.08.2014, 17:18

clock-img

Ludachica

pencil-img

72

Nedostaju mi drage osobe kojih vise nema user posted image

clock-img

28.08.2014, 22:08

clock-img

SunFlower

pencil-img