cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nedostaje mi

clock-img

22.06.2011, 23:47

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nedostaje mi neka bezbriznost u zivotu.  Kad se samo setim kako smo zurili svi da "porastemo".  Da smo samo znali user posted image

I meni, i meni! user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:48

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja se ne bih vracala bas u detinjstvo, vratila bih se u period pre srednje skole... i ne bi upisala glupu gimnaziju nego medicinsku i sad bih studirala medicinu a ne informatiku. oduvek sam zelela medicinu... eto to bih stvarno menjala... ali onda ne bih dobila aleksa.... svako "lose" ima svoje dobre strane...user posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

22.06.2011, 23:49

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Ali danas je sve drugacije.. Deca vise nemaju detinjstvo.. Tj ta granica se mnogo pomerila.. Deca kratko ostaju deca..
Evo da dodam jos nesto na spisak sta mi nedostaje- to da budem kuci za vreme rucka, da jedem normalnu hranu :) a taj luksuz sebi priustim sebi samo nedeljom..

clock-img

22.06.2011, 23:53

clock-img

Anoniman

Meni nedostaje da jedem "Dobro jutro" margarin i 'lebac ujutru sa bratom, i onda gledamo crtani u 7:15 na "Jutarnjem programu" pa u školu.
Pre neki dan mi je taj margarin pao na pamet, godinama nisam pojela samo prazno parče hleba sa maragrinom, ali tih '90ih je to bila špecija čoveče ...
I sećam se da me je taj brat uvek "ubijao" u kartama uz svetlost sijalice povezane na akumulator ... restrikcije struje ...

clock-img

22.06.2011, 23:53

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Nedostaje mi nasa ljubav, mila, bez nje ovaj kurjak mijenja cud, nedostajes mi ti kakva si bila, nedostajem mi ja onako lud...

Nedostaje mi mm user posted image
Mrzim pare, ne trebaju mi, hocu mm... Da uvece pijemo nase "vino prijateljstva", posle kod sledi zna se sta, da set_amo bosi, da se ljubimo na pjesackom dok vozaci trube i lude, a nas bas briga... da se smijemo samo jer smo rekli:"Hajde da se smijemo", pa iako nista nije smjesno... Da budemo budale... Da idemo na nocno kupanje... Nedostaju mi nase poruke, od kojih si mogao da zivis pola godine, nista da ne jedes, citas ih i budes na sedmom nebu...

< Poruku je uredio jabudic -- 22.6.2011 23:58:08 >

clock-img

22.06.2011, 23:55

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: jabudic

Nedostaje mi nasa ljubav, mila, bez nje ovaj kurjak mijenja cud, nedostajes mi ti kakva si bila, nedostajem mi ja onako lud...

Balasevic user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

22.06.2011, 23:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18866

Nedostaje mi da, u satima dokolice, i kad je restrikcija struje, igram Ne ljuti se čoveče sa mojom bakom.... Uvek je dobijala isključivo šestice i tukla nas za 3 minuta samo tako!user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Ja znam da vreme ne voli heroje...
I da je svaki hram ukaljalo...

clock-img

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

user posted image
nemojte ionako sam previse emotivna ovih dana, rasplakacu seuser posted image
danas sam videla ( kada sam isla na fakultet) devojcicu sa narandzastim sesirom i ljubicastim carapicama na triciklu, provozala je pored mene, boze samo sto nisam zaplakalauser posted image

clock-img

23.06.2011, 00:00

clock-img

Anoniman

Jovice, a što si se zamalo rasplakala?

clock-img

23.06.2011, 00:02

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

pa nekako mi je to bilo... ne znam, jako sam se raznezilauser posted image ja sam emo sta da ti kazem user posted image
stvarno sam emo, ma nosi me u ......user posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 23.6.2011 0:03:35 >

clock-img

23.06.2011, 09:32

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Mrzim pare, ne trebaju mi, hocu mm...

O ovome razmisljam zadnjih dana . Bilo nam je puno bolje kada smo imali manje a nismo ovoliko radili i jurcali za ovim zivotom . user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

23.06.2011, 09:43

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ja se ne bih vracala bas u detinjstvo, vratila bih se u period pre srednje skole... i ne bi upisala glupu gimnaziju nego medicinsku i sad bih studirala medicinu a ne informatiku. oduvek sam zelela medicinu... eto to bih stvarno menjala... ali onda ne bih dobila aleksa.... svako "lose" ima svoje dobre strane...user posted image

Eto, ja bih upisala gimnaziju a ne medicinskuuser posted image  uvek je trava zelenija negde drugdeuser posted image
Meni nedostaje nedeljno popodne sa mojima. Mama ode da vrslja po ranchu sa majstorima, a tata i ja kuvamo gulas, slusamo The Doors i listamo NIN i Vreme. Onda mama dodje, mi je nahranimo i zezamo kako kuvamo bolje od nje.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

23.06.2011, 09:46

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Mrzim pare, ne trebaju mi, hocu mm...

O ovome razmisljam zadnjih dana . Bilo nam je puno bolje kada smo imali manje a nismo ovoliko radili i jurcali za ovim zivotom . user posted image

Mi tako jurcamo od samog našeg početka....u neka doba čovek se fizički navikne,ali psihički nešto slabijeuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

23.06.2011, 09:48

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Testo...nisam ga jela neko vreme user posted image

clock-img

23.06.2011, 10:51

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

Kafa na Skveru...kupanje
...i malo para user posted image

clock-img

23.06.2011, 11:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama kukunka

Kafa na Skveru...kupanje
...i malo para user posted image

joooj... meee toooo ....user posted image

clock-img

23.06.2011, 11:14

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

Ma cim  pocnu vrucine ja se uzvrpoljim! A ovogodisnji odlazak mi je pod znakom pitanja...tek posle 5. jula cu znati da li imam dozvolu za more, pod uslovom da otkazem amnio..i sve bude kuc kuc ok..Zato sebicno jos ne dajem dozvolu mojom mami da vodi dete, jer, ukoliko ja moram da sedim u bg celo leto, a dete mi nije tu, krajem  avgusta ce me naci u`` Lazi``

clock-img

23.06.2011, 13:23

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Nedostaje mi da se rashladim...leti mi nedostaje zima,a zimi mi nedostaje leto...user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

23.06.2011, 13:40

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Nedostaje mi more user posted image
Prosla godina je prva u mom zivotu da nisam isla na more, ovo ce biti druga. Pokusavam da nagovorim mm da ipak odemo u sred gomile obaveza koje imamo i renoviranja stana, ali ne vredi, on za razliku od mene ima zdrav razum user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

24.06.2011, 17:15

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.06.2011, 17:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Cestitam gagiuser posted image user posted image

clock-img

24.06.2011, 17:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Gagi čestitam  user posted image user posted image želim ti lepu i laku trudnoću user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.06.2011, 17:35

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

cestitam Gagi user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

24.06.2011, 17:37