cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nedostaje mi

clock-img

22.06.2011, 23:03

clock-img

jovana j

pencil-img

1418

Nedostaje mi da spavam na stomaku... user posted image ,
da se sexam opusteno s muzicem,
nedostaju mi malo mama i tata... user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:04

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

NEDOSTAJE MI OPUSTENCIJA SA MUZE,PECANJE,I DIVNO VREME PROVEDENO ZAJEDNO:(((Od obaveza i stalnog jurcanja da imas bolji zivot toliko toga nedostaje>>>>>

clock-img

22.06.2011, 23:05

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: Snelle

Da budem kod kuće sa svojim detetom po ceo dan user posted image

Joj Snelle, ne radi mi to, rasplakacu se... user posted image
Fokusiraj se na vikend user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

22.06.2011, 23:06

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Snelle, ima 4 godine.. A kako da postavim ticker? user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:07

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

inice evo teme KLIk user posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

22.06.2011, 23:17

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Da budem kod kuće sa svojim detetom po ceo dan user posted image

Joj Snelle, ne radi mi to, rasplakacu se... user posted image
Fokusiraj se na vikend user posted image

Prvi dan je najgori...ja sam super izdržala na poslu, ali kad sam se vratila kući i primila je u naručje....user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

22.06.2011, 23:21

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Hvala :) Napravila...
Snelle, i ja sam malu pocela da ostavljam sa godinu dana.. Polako i navici ces se.. A i ona.. Pre toga mi smo konsantno bile zajedno, 24h.. Hvala Bogu moze se reci da je ok sve to prihvatila user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:23

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

mislim da vise oni nama nedostaju, nego mi njima, naravno ako ih ostavimo sa nekim pouzdanim

clock-img

22.06.2011, 23:27

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja sam danas bila cetiri i po sata u opstini i kad sam dosla kuci skontala sam koliko mi je nedostajao pa sam ga cmakala toliko da je na kraju poceo da bezi user posted image
Jbg, moramo raditi, vremenom cemo se navici i mi i oni, do sledeceg trudnickog user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

22.06.2011, 23:28

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Pa to jeste.. Ali ona kako je sve veca, bezbroj puta me je molila da ne idem na posao, mama ostani da se igramo, i tako to.. A moje radno vreme je takvo da sam vrlo malo kuci.. i to me ubija user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:29

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Pepeljuga, u pravu si.. Ini je vreme za batu ili seku.. Tako da user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:33

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: Inica

A moje radno vreme je takvo da sam vrlo malo kuci.. i to me ubija user posted image

Jel ti to radiš u mojoj firmi user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

22.06.2011, 23:35

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Nedostaje mi neka bezbriznost u zivotu.  Kad se samo setim kako smo zurili svi da "porastemo".  Da smo samo znali user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Nedostaje mi neka bezbriznost u zivotu.  Kad se samo setim kako smo zurili svi da "porastemo".  Da smo samo znali user posted image

Potpisujem. I uz to dodajem da mi nedostaje jedan oraj koji je i dalje na istom mestu kao pre 22 godine kada sam se pentrala na njega pa visila natraške, okačena nogama, i nedostaje mi da se igram žmurke i "limuna i narandže", i "puj za mene" da izgovaram, i da teglim lastiš po komšijskim olucima kad nas je samo dve za igranje, i nedostaje mi da berem maslačke pa pravim ogrlice i venčiće od belih rada...

clock-img

22.06.2011, 23:39

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: Inica

A moje radno vreme je takvo da sam vrlo malo kuci.. i to me ubija user posted image

Jel ti to radiš u mojoj firmi user posted image

mislim da sve radimo u istoj firmi user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:40

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: Verus RR

i meni user posted image a kad si mlad i govore ti to onda mislis "sta lupaju ovi matorci"user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:40

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Jaoj vencici!  Zaboravila sam na njih.  Da, nedostaje mi ona ja iz mog detinjstva.  Osecam se kao da je bio neki drugi zivot...

clock-img

22.06.2011, 23:42

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Pa da, sve je to ista firma user posted image
Snelle, pa ti si iz Obrenovca user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:42

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Nedostaje mi da budem mala,,i jos kada bi mogli da se vratimo u detnjstvo pa da promenimo ceo svoj zivot--eeeeeeeeeeeee to bi bilo lepo!

clock-img

22.06.2011, 23:43

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

meni je uvek mama govorila, kada se raspekmezim zbog nekog decka i sl ili kad napravim s_anje: "nista se ne brini prave muke su tek pred tobom!"

clock-img

22.06.2011, 23:44

clock-img

Anoniman

I nedostaju mi leksikoni, spomenari... "Imaš li simpatiju?" . Imam. "A kako se zove?" Neću da ti kažem. Potok teče tok tok, ja te ljubim cmok cmok i ostale tako bezazlene zeze...

"Hoćeš li da pođemo?" user posted image

clock-img

22.06.2011, 23:44

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

kod nas je bilo: da li ste se smuvali... vidis druga vremenauser posted image

clock-img

22.06.2011, 23:45

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

nedostaje mi drugar koji je poginuo prosle godineuser posted image user posted image , danas sam greskom okrenula njegov br tel koji nikako ne mogu da obrisem, i ceo dan se nekako bzvz osecam

inace mi nedostaju srednjoskolski dani

< Poruku je uredio bubulence -- 22.6.2011 23:46:06 >

clock-img

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

Ja nisam smela nazalost da imamleksikon..i tako to..tako da mi nedostaje da se vratim u detinjstvo i promenim sve!!

clock-img

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Bas su nam bila lepa detinjstva.  Eto, imamo srece da imamo sta lepo da nam nedostajeuser posted image