cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nedostaje mi

clock-img

04.12.2010, 13:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Olga mila rasplaka me skroz user posted image , setih se ove teme:

Nema te a htela sam ti reći

clock-img

04.12.2010, 13:04

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

IZVORNA PORUKA: olga75

Meni nedostaj moj tata user posted image , juce bi mu bio rodjendan a vec je deset godina kako je umro user posted image user posted image user posted image

I meni nedostaje mojuser posted image
Sa tom razlikom sto je moj ziv,moji su se razveli kada sam imala 1 godinu(i to na Badnje vece),i od tada je i mami i meni svako Badnje bolno...I za 22 godine videli smo se 5 puta,po 5 minutauser posted image
Nije mi bio ni na maturim,veridbi,svadbi,rođenju sina...Video je Alena samo jednom,kratko...

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

04.12.2010, 13:07

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Za sve vas user posted image
Meni nedostaju neke forumašice, nedostaje mi linolada, nedostaje mi ludo veče u gradu, glavobolja od pića, nedostatk volje kada se probudim posle tuluma, cigara....

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

04.12.2010, 13:10

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Nedostaje mi...izlazak na starogradsku muziku i da padnem u sevdah. user posted image   Samo jednom, nisam vec godinu izasla na takvo mjesto. Ali, evo brzih dana cu...user posted image

clock-img

04.12.2010, 13:23

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: LillyT

Meni nedostaju neke forumašice, nedostaje mi linolada, nedostaje mi ludo veče u gradu, glavobolja od pića, nedostatk volje kada se probudim posle tuluma, cigara....

Eeeeeeee, i meni nedostaje da izadjem u grad da odem na muziku sa drugaricama i da se smejemo do suza...kao nekada......

< Poruku je uredio Rivana -- 4.12.2010 13:24:00 >

clock-img

04.12.2010, 13:24

clock-img

lesica

pencil-img

12015

IZVORNA PORUKA: Rivana

Eeeeeeee, i meni nedostaje da izadjem u grad da odem na muziku sa drugaricama i da se smejemo do suza...kao nekada......

I meni...

clock-img

04.12.2010, 13:27

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: lesica

IZVORNA PORUKA: Rivana

I meni...

user posted image

clock-img

04.12.2010, 13:36

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Onda smo se dogovorile, olešićemo se na dodeli paketića i tražiti poklon od deda mraza

clock-img

04.12.2010, 13:37

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Moze,moze!!! user posted image

clock-img

04.12.2010, 13:39

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Haha, i igrati po stolovoma...user posted image

clock-img

26.12.2010, 16:22

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

Uh ,kako mi nedostaje kafanska živa svirka...

clock-img

14.01.2011, 19:05

clock-img

Anoniman

Nedostaje mi vreme kada mi je glavna preokupacija bila kako cu izgledati za izlazakuser posted image

clock-img

14.01.2011, 23:40

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

IZVORNA PORUKA: verolino

Nedostaje mi vreme kada mi je glavna preokupacija bila kako cu izgledati za izlazakuser posted image

a meni vreme još pre toga, toliko bezbrižno vreme detinjstva kada me nije bilo briga ni da li ću izaći napolje sva musava od kinderlade user posted image

clock-img

14.01.2011, 23:53

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Bas sam ovo veceras rekla mojoj kumi.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

15.01.2011, 00:37

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

...samopouzdanje od pre 10 godina...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

15.01.2011, 08:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

a meni vreme još pre toga, toliko bezbrižno vreme detinjstva kada me nije bilo briga ni da li ću izaći napolje sva musava od kinderlade user posted image

To vreme je za mene vec daleka misaona imenica...Kako vreme prolazi osecam da se sve vise gubim na putu...Mislim da smo nekada znali da zivimo...ja jos uvek nemam dece i trebalo bi da mi je jedina preokupacija kako da sto bolje provedem vreme sa muzicem..Ali nije..Hvatam sebe u razmisljanju o kojekakvim stvarima, tacnije receno glupostima, koje me brinu...Moram da pokusam bar da ih redukujem...
user posted image

clock-img

15.01.2011, 08:31

clock-img

Kvrkac

pencil-img

226

godisnji odmor..... samo tri dana da me niko ne vuce za s........................user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2011, 11:59

clock-img

bebać

pencil-img

2235

šta mi nedostaje....nemam pojma...ma to kod mene zavisi od raspoloženja....ponekad mi nedostaje sve što nemam ili sam imala prije braka...a ponekad sam zadovoljna svime....ali jedno je sigurno,nedostaje mi vrijeme kad sam ustajala u 6 spremala se i išla na posao...nekako sam tad bila sretnija i ispunjenijauser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

15.01.2011, 12:32

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Bebaćuser posted image user posted image user posted image zaposli se opet.

clock-img

15.01.2011, 12:43

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Nedostaje mi moja soba, mir, bezbrizno spavanje, sebicluk moj razmazeni, vecernji ustipci u mom krevetu dok gledam po hiljaditi put iste serije na kompjuteru....

Svi koji nisu medju nama...i moj pas koji je uginuo pre par dana, dan pred svoj rodjendan..i to posle teske bolesti... user posted image

Nedostaje mi ..moj muz kakav je bio kad smo se upoznali...

Nedostaje mi i prolece...

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

15.01.2011, 12:49

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: mihi

Bebaćuser posted image user posted image user posted image zaposli se opet.

hvala dušo...ma radim ja već sa suprugom nešto,privatno,čisto radi sebe...ali nije to to...hoću svoj jobuser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

15.01.2011, 12:50

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Bebać, a ja sanjam o tome da imamo mm i ja nešto svoje. A dok se to ne realizuje, svako svoj job 

clock-img

15.01.2011, 12:53

clock-img

bebać

pencil-img

2235

jao LIlyy ne znam šta bi ti rekla...imamo..i od toga živimo fino..solidno...ali ja imam neke fix ideje nekako sam svoja u mnogo čemu i onda to meni ne paše,guši me....dosta se bolje osjećam kad nešto uspijem samo ja,kad imam tu neku svoju samostalnost...valjda takva žena šta ja znamuser posted image

< Poruku je uredio bebać -- 15.1.2011 12:54:22 >

clock-img

15.01.2011, 12:55

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

15.01.2011, 12:58

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Bebać, nađi onda lepo neki posao za sebe, da ti duša bude na mestu user posted image