cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pita bez kora

clock-img

01.06.2009, 11:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Moram da isprobam pa ako je ok da napravim mužu da ponese na put! user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.06.2009, 11:17

clock-img

Anoniman

Isti kao za proju. user posted image  Sada ću da vidim tamo, garant sam napisala dimenzije tepsije. user posted image  

clock-img

01.06.2009, 11:20

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR
Tepsija je dimenzije oko 30x20cm user posted image

user posted image

clock-img

01.06.2009, 11:29

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

E taman imam toliku tepsiju... mislim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

01.06.2009, 11:50

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Da i ja mislim da je dovoljna. Bitno je da kad se razlije smesa u tepsiju bude bar 5cm visine. I da ima mesta jos da malo naraste u rerni.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

01.06.2009, 16:26

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Evo kako je ispala, skroz sam se razočarala user posted image

user posted image

clock-img

01.06.2009, 18:00

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

a ukus?

Robin Sharma

clock-img

01.06.2009, 18:30

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Pa takva je i Tashinauser posted image
Možda tako treba da bude tanka...

clock-img

01.06.2009, 22:11

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Pa to ja i kazem. Ne naraste ona puno. Jos ako sipas u veci pleh, onda zaista bude tanka. Ali bitan je ukus. Kakva ti je ispala, jel ukusna?

Robin Sharma

clock-img

02.06.2009, 10:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Pa šta znam...ok je, još malo soli da sam dodala možda bi bilo bolje.. 

clock-img

03.06.2009, 08:29

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

OOOOOOOO, pita je super. Moj sin je smazao skoro sveuser posted image user posted image  i rekao mi opet da mu pravim. user posted image user posted image user posted image  za pitu

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

03.06.2009, 10:18

clock-img

Anoniman

Mico, pa takva bude i moja, čak dva put sam pravila. user posted image  I ja sam prvi put stavila malo soli.

clock-img

03.06.2009, 10:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Meni nije nešto ukusna, čak je ni mm ne jede a on je inače moja kanta za smeće user posted image

clock-img

03.06.2009, 10:21

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Onda samo uzmite malo manji pleh i bice malo deblja. Ja sam je milion puta pravila i uvek bude vrlo ukusna user posted image  da li dodate malo sira odozgo? kackavalj ili sl?

Robin Sharma

clock-img

03.06.2009, 10:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mislila sam možda sledeći put da ubacim malo i neke šunkice (pošto ja u principu i nisam ljubitelj pečurki) onda će više biti po mom ukusu!

clock-img

03.06.2009, 10:24

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Ana80

Mislila sam možda sledeći put da ubacim malo i neke šunkice (pošto ja u principu i nisam ljubitelj pečurki) onda će više biti po mom ukusu!

...i malo mozzareleuser posted image

clock-img

03.06.2009, 10:24

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Onda samo uzmite malo manji pleh i bice malo deblja. Ja sam je milion puta pravila i uvek bude vrlo ukusna user posted image  da li dodate malo sira odozgo? kackavalj ili sl?

A ja stavila kackavalja odozgo, on se rastopio, ja pokrijem tepsiju krpom da malo pita omeksa, onaj kackavalj se zalepio za krpu. user posted image user posted image  Ali je bila ukusna

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

03.06.2009, 10:25

clock-img

Anoniman

I meni je palo na pamet to za šunkicu... user posted image

clock-img

03.06.2009, 10:28

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja nikako da skužim taj kačkavaljuser posted image
Znam da se radi o siru,tvrdom masnom ali kojem,ementaleru,edameru ili..user posted image

clock-img

03.06.2009, 10:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

user posted image

clock-img

03.06.2009, 10:36

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Aha,znači to je posebna vrsta sira ok,ja mislila da je to samo drugi naziv za neki siruser posted image
Hvala Anauser posted image
Nisam ga probala nikaduser posted image

clock-img

03.06.2009, 10:37

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Lu, to je tvrdi sir, koji se obično stavlja i na picu! Trapist.

Ovo je samo jedan od proizvođača, može biti i u providnoj foliji, zavisi ko ga pakuje.

< Poruku je uredio Ana80 -- 3.6.2009 10:38:40 >

clock-img

03.06.2009, 10:40

clock-img

Anoniman

e vala moram napraviti ovu pitu ... za vikend pa vam javim kako je ispala