cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pita bez kora

clock-img

19.03.2009, 21:57

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image Nije cudo sto se muz raduje, jos ce ti biti nova duznost kao zene da UVEK budes ovde i pratis i probavas sve recepte!user posted image   Ja obozavam da kuvam, ali nove stvari, interesantne, pikantne, mrzim ono pasulj, boranija i to dosadno, zato volim ove ukusne i brze-jel bilo ukusno ko isto izgleda??

clock-img

19.03.2009, 22:02

clock-img

Anoniman

Malko više soli je trebalo... meni ne smeta, ja jedem neslano uglavnom sve, al mm voli da je relativno slano. BTW onaj deo sa lukom sam preskočila, mrzim luk. user posted image

Ma ja sam kuvala samo u trudnoći. Da mi nije upravo prošla user posted image trčala bih po test. user posted image

clock-img

19.03.2009, 22:03

clock-img

Verus

pencil-img

11942

znaci moze bez luka, vise soli....je ukusno??  Sta jos da se menja ili prilagodi? Vec sam mislila da stavim manje luka, ili mozda da se stavi mlad luk ili onaj tanki kako se zove?  Samo zeleni deo, tanke niti, volim to sa paradajzom,feta sirom i maslinovim  uljem njaaam

clock-img

19.03.2009, 22:05

clock-img

Anoniman

Ja sam skroz izostavila luk, iskreno, mrzelo me da siđem u garažu po njega! user posted image Sve ostalo sam radila kao što piše. Super je! 

clock-img

19.03.2009, 22:43

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

WOWWW Tašo!!!!!!!!!!!!!

clock-img

19.03.2009, 22:46

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Sve sam kupila sto mi treba, i htedoh je pitati da li se maze tepsija il ne??? sta ti mislis guppy?

clock-img

19.03.2009, 22:46

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

evo tu nam je jecka na forumu,.... napisaće iz prve ruke.

clock-img

19.03.2009, 22:48

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Tasho user posted image user posted image user posted image
tako treba da izgleda. Nadam se da je recept bio od koristi i da vam je pitica prijala.
Verus, pretpostavljam da misliš na praziluk. On je jako zdrav i mmmmm ukusan user posted image
ja više volim ovu pitu da pravim sa lukom, a so..to je već po ukusu. Mogla si da narendaš malo kačkavalja da se istopi odozgo, kad si je izvukla iz rerne, to bi dalo malo šmeka i soli.

Bravo user posted image
user posted image

clock-img

19.03.2009, 22:50

clock-img

Verus

pencil-img

11942

E moram ovo da ispricam-ja hocu mm da citam recepte i da mu kazem kako je eugenije pisala da bi bilo "Kuvajmo i trcimo zajedno", a on gleda neku emsiju i smetam mu, pa mi je rekao, bas me briga, pa pravi sta god zelis!  A ja se brecnem na njega i kazem da sta se on duri sto ja radim nesto sto mi je super!!!  A on kaze "Pa sta ja moram da znam sta je neka Euforija rekla!!!"user posted image user posted image user posted image user posted image   Mislio je da kaze Eugenija!

clock-img

19.03.2009, 22:52

clock-img

Verus

pencil-img

11942

JEco jel podmazujem tepsiju tj posudu ili direktno sipam??

clock-img

19.03.2009, 22:57

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

hahaha...Euforija user posted image user posted image user posted image
Pa ja uvek podmažem malo pleh, a pošto ćeš pečurke pržiti sa lukom na ulju, pa to sručiti u ono što si izmiksala, prosto će sve biti malo nauljeno, pa ne moraš da preteruješ. Čisto reda radi.

clock-img

19.03.2009, 22:59

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

ja to "podmazivanje" radim tako da sipam malo ulja... pa onda po tepsiji razmažem nekom salvetom. Čisto toliko da su stranice masne, a nema previše ulja.

clock-img

19.03.2009, 23:04

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: guppy RR

ja to "podmazivanje" radim tako da sipam malo ulja... pa onda po tepsiji razmažem nekom salvetom. Čisto toliko da su stranice masne, a nema previše ulja.

identično radimo user posted image

clock-img

20.03.2009, 08:01

clock-img

Anoniman

Ja mažem najobičnijim Dobro jutro margarinom. To sam i juče uradila a nije bilo vode... user posted image  

Euforija je nadrljala kako ćemo da je zezamo danas!!!! user posted image

Nego, jesam trebala da sunem i onaj saft od pečuraka, nisam bila sigurna, pa sam pola sipala a pola ne - bilo me je sramota hiljaditi put da šaljem Jeci sms sa glupim pitanjem. user posted image

clock-img

20.03.2009, 08:05

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Bože ženo, sledeći put slobodno pitaj šta god i kad god user posted image

clock-img

20.03.2009, 08:07

clock-img

Anoniman

Nakon onog ispada sa jajetom... bilo bi previše zaista. user posted image

clock-img

20.03.2009, 13:16

clock-img

Anoniman

Evo nam je Euforija! user posted image

clock-img

20.03.2009, 13:25

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Oooo Sveta Neđeljo, đe me sve neće bit, aaaaaaaa.... Prozivate me po Amerikama, nije vam malo ovaj forumuser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

20.03.2009, 18:30

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Jeco, ispekla sam "tvoju" pitu i nije mi baš uspela user posted image

Malo mi prevelika tepsija pa jadna pita jedva pokrila dno i narasla samo na 1 cm... a ja se nadala onako debeloj piti kao sa Tašine slike haaahaha. U svakom slučaju - bila je fina, po mom ukusu... samo se malo predugo sve to pravi, trebalo mi sat vremena od početka (luk...) do kraja (na stolu)...

pojela sam dva komada... kažem mužu "izvini nije baš nešto"... kad on .. OP .. OP .. OP... nema više
user posted image user posted image user posted image

možda i nije bila tako loša user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 18:37

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Eugenija, postade ti Euforija u mojoj raspravi sa mm!! user posted image morala sam da vam ispricam bas sam mu se smejala!!

IZVORNA PORUKA: eugenija

Oooo Sveta Neđeljo, đe me sve neće bit, aaaaaaaa.... Prozivate me po Amerikama, nije vam malo ovaj forumuser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

20.03.2009, 19:41

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Neka si, neka si, user posted image   heheheheheuser posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

20.03.2009, 19:42

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

31.03.2009, 11:38

clock-img

Anoniman

A jel mogu umesto šampinjona da stavim šunkicu? user posted image

clock-img

01.06.2009, 10:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Tasha, koliki pleh si koristila?
Hoću danas da pravim pa da se ne zeznem kao guppy user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.06.2009, 11:01

clock-img

Buba76

pencil-img

659

Njam njam,za danas imam rucak,ali cu sutra obavezno ovo probati.user posted image