cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Novi korisnici

clock-img

06.02.2010, 23:35

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Nena81

Hello svima,
Ja sam Nena, imam sina 2god i cerkicu 5 mes,gomilu obaveza po kuci, pa mi nemojte zameriti sto necu biti bas redovna, ali cu se potruditi. Nudim iskustvo, znanje,rame za plakanje user posted image , sve od srca, a trazim druzenje i razonodu user posted image . Nadam se da da cete me prihvatiti.user posted image

Dobrodosla imenjakinjo user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2010, 02:41

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nensi27

Hello svima,
Ja sam Nena, imam sina 2god i cerkicu 5 mes,gomilu obaveza po kuci, pa mi nemojte zameriti sto necu biti bas redovna, ali cu se potruditi. Nudim iskustvo, znanje,rame za plakanje user posted image , sve od srca, a trazim druzenje i razonodu user posted image . Nadam se da da cete me prihvatiti.user posted image

Dobrodosla imenjakinjo user posted image user posted image user posted image

DObrodosla Neno!!!
(Znamo se... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2010, 02:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Hello svima,

dobrodosla neno , jako zanimljivo predstavljanje user posted image user posted image

necu da vam kazem odakle je "znam" ali meni je pomogla u par navrata dobrim savetima...neno, jos jednom dobrodosla!!!

clock-img

08.02.2010, 21:16

clock-img

Nena81

pencil-img

1298

Hvala vam devojke, evo sam malo uhvatila vremena pa cemo se druziti dok se neko od moje decice user posted image ne probudi veceras

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

clock-img

15.02.2010, 18:25

clock-img

sonja021

pencil-img

40

pozdrav
ja sam sonja999s-stara clanica. nesto mi se desilo sa starim e mailom, ne mogu vise da udjem u njega a kad pokusavam da se ulogujem, odbija mi sifru tako da sam morala da promenim nick. od sada sam pod sonja021

clock-img

11.03.2010, 20:42

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Pozdrav svima! Počela sam tek da ponešto pišem po forumima, sad još uvek više čitam i pomalo se ustežem, većina ima duži staž ovde. user posted image RR mi se čini kao extra mesto i za savete i za saznanja i za kukanja.
Inače, iz Novog Sada sam, studiram medicinu (ali završiću kad-tad user posted image ), završavam menadžment (nužna opcija da se dođe do ikakve diplome), radim u jednoj firmi kao knjigovođa. Sad sam 31. nedelja, čekam user posted image i to mi je prvi bebac. Topli pozrav svima! user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

11.03.2010, 20:45

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

user posted image user posted image user posted image New Mom user posted image

clock-img

11.03.2010, 23:03

clock-img

jacikaci

pencil-img

106

Pozzz, jedino sto mi ide stvarno ok je slepo kucanjeuser posted image . Skroz sam nova, uglavnom pregledam ranije textove i debate, tek počinjem da se uključujem. Imam jednog dečaka od tri ipo godinice, a danas sam sa drugom bebom, čiji  pol ne znam, napunila 39 nedelja (sitno,sitno,sitno...)user posted image . Toliko za sad,odoh da spavam pa se pišemo sutra.

clock-img

11.03.2010, 23:14

clock-img

Anoniman

dobrodosla jacikaci...
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2010, 23:17

clock-img

Anoniman

jacikaci, draga dobrodošla!   user posted image

clock-img

15.03.2010, 22:41

clock-img

Tresnja

pencil-img

13

Drage moje da vam se pridruzim tresnja imam bebu od 8 mjesciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2010, 22:42

clock-img

Anoniman

Dobrodosla user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

15.03.2010, 22:48

clock-img

Tresnja

pencil-img

13

Hvala nadam se da cemo se lijepo druzitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2010, 22:52

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Dobrodosla Tresnjiceuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

15.03.2010, 22:53

clock-img

Anoniman

Hocemo sigurno! user posted image

Mozes da se prijavis na SPISAK RR MAMA ako vec nisi!

clock-img

30.03.2010, 23:24

clock-img

Tanja K.

pencil-img

4

Trebala sam pisati tu.Nisam videla temu.Sorryyyyuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2010, 23:26

clock-img

Anoniman

user posted image Dobrodosla user posted image i ti mozes da se prijavis na SPISAK RR MAMA

clock-img

09.04.2010, 17:32

clock-img

Ivana90

pencil-img

3

Evo i ja sam stiglauser posted image
Ovo je moj prvi pozdrav!
Cao svima na ovom forumu!

clock-img

11.04.2010, 17:09

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Auuuuuuuuuuu sramote ja tek sad vidim ovo user posted image

Ali ajde poslije nekoliko stotina postova da napisem nesto o sebi.

Poslije jednog spontang pobacaja user posted image u trecem mjesecu, na svijet je dolsa i  srecica Lara koja ima godinu i sedam mjeseci user posted image . Sada cekamo jos jednu malu bebicu (nepoznatog pola user posted image ). Imam muza, jedan komad user posted image Kako sam srecom sam svoj gazda, ne radim od kada sam trudna, mada mi ponekad nedostaje posao jako. Ali ima vremena i za to, necu da se bunim. user posted image
Sebe bi opisala kao jezikacu user posted image i iako znam da je nekad bolje neke stvari precutati, ja se ne pridrzavam tog pravila. Kod mene ne vazi Ispeci pa reci vec Sto na umu, to na drumu. Tako da koristim ovu temu da se unaprijed izvinim ako bilo koga povrijedi moje razmisljanje user posted image
Inace volim da forumisem user posted image , to je moj time out kad zavrsim sa obavezama. Volim da se smijem. Volim New Kids on the block i Take that user posted image user posted image I sve sto vole mladi user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

20.05.2010, 11:27

clock-img

tap3ah

pencil-img

64

Evo i mene navratio sa .ba ringeraje.user posted image

Ponosni tata jednog 14. mjesečnog šprinca.user posted image

clock-img

20.05.2010, 11:29

clock-img

Anoniman

clock-img

20.05.2010, 11:36

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Dobrodošao tap3ahuser posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

12.06.2010, 16:19

clock-img

Slatkamala

pencil-img

1

zdravo.
zovem se vesna i sam iz makedonije.
Imam 10 mescnog sina koji se zove filip
pozdrav svima i nadam se na lepo druzenje

clock-img

12.06.2010, 16:23

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Dobro dosla Vesna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

12.06.2010, 17:39

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

dobrodosla Vesna user posted image ...ej pa ja se ovde nisam predstavila...zovem se Jelena i iz Novog Sada sam...imam cerku Lanu 3god. i sina Dusana 7 nedelja user posted image ...nadam se da cemo se lepo druziti (ja tek sad ovo vidim)