cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Novi korisnici

clock-img

22.01.2012, 17:05

clock-img

branki*

pencil-img

20828

hvala dunja na dobrodoslici!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.04.2012, 14:00

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ćao svima, ja sam Vesna. Majka sam troje dece,jedne Viktorije od 7 god, Viktora od 4 god, i Stefana od 7 meseci.Za Ringeraju sam čula tek u trećoj trudnoći kada sam se i registrovala,mada nisam bila toliko aktivan član, kao što sam postala u poslednje vremeuser posted image čim ugrabim malo slobodnog vremena ja odmah ulazim na RR...a pošto ću dve godine biti na porodiljskom biću još dugo aktivna jer RR mi se baš svidja zbog mogućnosti upoznavanja i razmenjivanja mišljenja sa drugim mamama i onima koje žele da postanu mameuser posted image Pozdrav svim starim i novim članovima Ringerajeuser posted image

clock-img

17.04.2012, 14:23

clock-img

bebać

pencil-img

2235

VikiVeki dobro došla....biće ti lijepo vidjećeš, ja sam ovdje već 3 god :))))))

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

17.04.2012, 15:46

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Hvala puno...već mi je super :) oduševljena sam Ringerajom i preporučujem svima koje znam da postanu članovi, jer zaista ima zanimljivih tema ...ma šta da pišem o tome kad i vi to znate...user posted image RR je najboljauser posted image

clock-img

20.04.2012, 14:52

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Cao svima ja sam Milica, i ja sam ovde nova i ne snalazim se bas dobro, nadam seda nije tesko i da cu se brzo uklopiti... jedino sto znam jeste da ostavim neku anegdotu na ringeraji...user posted image

clock-img

20.04.2012, 14:53

clock-img

Anoniman

Dobrodošla Milice! user posted image

clock-img

20.04.2012, 15:05

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Dobrodošla Milice...samo polako i ja sam tako na početku mislila da se nesnalazim dobro,ali vrlo brzo sam se snašla i sada sam svaki slobodan trenutak sa Ringerajom...user posted image

clock-img

20.04.2012, 16:13

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Hvala Tash user posted image .... Svaka cast Vikiveki user posted image kad uspevas pored tri djavolcica da odvojis vremena i za ringeraju user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2012, 16:18

clock-img

Anoniman

Dobrodosla Milice..user posted image

clock-img

20.04.2012, 19:48

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

Hvala svima... user posted image nisam znala da cu biti odmah ovako lepo prihvacena

clock-img

20.04.2012, 19:50

clock-img

Anoniman

Dobrodosla user posted image

clock-img

20.04.2012, 19:58

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Sad će ribizla da iznese pogaču i so da dočeka goste.user posted image
Dobrodošli.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

20.04.2012, 22:00

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: minavb

Sad će ribizla da iznese pogaču i so da dočeka goste.user posted image
Dobrodošli.user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2012, 21:49

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA!!!

clock-img

20.05.2012, 22:17

clock-img

Vila Dobrila

pencil-img

12

Primate li nove drugare?

clock-img

20.05.2012, 22:19

clock-img

Anoniman

primamo, dobrodosla.user posted image

clock-img

20.05.2012, 22:23

clock-img

Anoniman

Dobro nam došla Vila Dobrilauser posted image

clock-img

20.05.2012, 22:25

clock-img

Vila Dobrila

pencil-img

12

Hvala user posted image
Gde ste locirane trenutno, tj koja je tema za upoznavanje?

clock-img

20.05.2012, 22:29

clock-img

Anoniman

sve zavisi gde spadas, trudnoca, zatrudnjivanje, ili deca-bebeuser posted image

clock-img

20.05.2012, 22:29

clock-img

Anoniman

Za upoznavanje imamo teme
Da se malo upoznamo KLIKNI OVDE
i 25 stvari o meni KLIKNI OVDE
user posted image

clock-img

20.05.2012, 22:32

clock-img

Vila Dobrila

pencil-img

12

Ajde u te sa decom da se ubrojim user posted image

clock-img

20.05.2012, 22:34

clock-img

Anoniman

onda, hajde ovde

clock-img

20.09.2012, 13:09

clock-img

sisiti

pencil-img

15

pozdrav dragi moi
Inaku i jas sum nova na forumov.Jas sum od Makedonija I se nadevam deka dobro ke se druzime i sto e najvazno dobro ke me razberete bidejki neznam kolku razbirate makedonski.Imam 25 godini,ziveam vo Skopje, omazena sum i imam eden sin koj ima 3,5 godini,za koj mozam da kazam deka e plod ne eden odmor odnosno poseta na rodninite vo Belgras ( zemun) i Brcko(dvorovi)-Bosna.Znaci ubavo si se iznasetavme so mm(togas moj decko),a koga se vrativme imase iznaneduvanje.Jas bev user posted image .user posted image user posted image user posted image .Ete taka sega si imam eden prekrasen sin. Inagu sum clen na RR-mk.Se nadevam uvbavo ke se druzime.pozdravce mili moi

Sta volim ovaj rezim kad svi rade,a ja lezim!!!

clock-img

20.09.2012, 13:19

clock-img

miva

pencil-img

365

Dobro dosla!
Mm je makedonac, rodjen u Somboru ali... makedonac!
Tako da ti mi dodjemo k'o familija!user posted image user posted image user posted image

Ja makedonski razumem ali ga ne govorim.

clock-img

20.09.2012, 13:23

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: sisiti

pozdrav dragi moi
Inaku i jas sum nova na forumov.Jas sum od Makedonija I se nadevam deka dobro ke se druzime i sto e najvazno dobro ke me razberete bidejki neznam kolku razbirate makedonski.Imam 25 godini,ziveam vo Skopje, omazena sum i imam eden sin koj ima 3,5 godini,za koj mozam da kazam deka e plod ne eden odmor odnosno poseta na rodninite vo Belgras ( zemun) i Brcko(dvorovi)-Bosna.Znaci ubavo si se iznasetavme so mm(togas moj decko),a koga se vrativme imase iznaneduvanje.Jas bev user posted image .user posted image user posted image user posted image .Ete taka sega si imam eden prekrasen sin. Inagu sum clen na RR-mk.Se nadevam uvbavo ke se druzime.pozdravce mili moi

Dobrodosla ti nama sisiti. I ja te sve razumem (razbiram vse) i bas bi volela da naucim i sama da nesto napisem na Makedonskom. Tako da super da pises, nesto cemo pokupiti