writing-img

RE: Nežnosti partnera pred decom

clock-img

31.03.2017, 10:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34364

Hahaha, biće im fuj jednog dana user posted image

Mm i ja se stalno grlimo i ljubimo, a ovaj mali je još uvek ljubomoran i čim mi mm priđe on se uvlači između nas i grli me. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.03.2017, 10:16

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26998

Sofi je stalno tako radila da stane izmedju nas i tera nas da je uzmemo i da ona nas grli. Sad vise ne.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

28.04.2017, 11:50

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Teodora i dalje kad mene i mm vidi da se grlimo ide i ona da se grlimo svi zajedno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

28.04.2017, 13:41

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Kada se zagrlimo Ema se smeje i srecna je a Andja plače, ili je ljubomora ili je strah da on mene/ja njega ,ne povredim ili šta već.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image