cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nežnosti partnera pred decom

clock-img

31.03.2017, 10:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Hahaha, biće im fuj jednog dana user posted image

Mm i ja se stalno grlimo i ljubimo, a ovaj mali je još uvek ljubomoran i čim mi mm priđe on se uvlači između nas i grli me. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.03.2017, 10:16

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Sofi je stalno tako radila da stane izmedju nas i tera nas da je uzmemo i da ona nas grli. Sad vise ne.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

28.04.2017, 11:50

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Teodora i dalje kad mene i mm vidi da se grlimo ide i ona da se grlimo svi zajedno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

28.04.2017, 13:41

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Kada se zagrlimo Ema se smeje i srecna je a Andja plače, ili je ljubomora ili je strah da on mene/ja njega ,ne povredim ili šta već.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image