cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Recepti za jela od kuvanih jaja!

clock-img

27.04.2011, 14:55

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Mina, ima li neki dijetalni recept da se iskoriste ova kuvana jaja (osim da ih stavim u zelenu salatu) user posted image  user posted image

Imam. Otvoris kantu, basic i zatvoris kantu.user posted image
Salim se. Ja pojedem ujutru jedno jaje i paradajz. Ako ih ne iskoristim, bacim. Ne trudim se da ih iskoristim. Uvek mozete da pojedete sva belanca koja su vam ostala, a zumanca da bacite.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

27.04.2011, 14:58

clock-img

Brand new mama

pencil-img

1326

najdijetalniji na svijetu-mesna strucauser posted image Ja planiram to sad da pravimposto ni jedno uskrsnje jaje nisam ni probala(nadam se da su normalna,posto se moji nisu sjetili da ih stave u friz-a poslije ispada da su me pukli hormoniuser posted image )

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

clock-img

27.04.2011, 15:00

clock-img

Anoniman

Ja sam sinoc napravila cinijetinu zelene salate, naseckala malo sunke, nekoliko jaja, marinirane pecurke, nacedila malo limuna, i malo maslinovog ulja i to smo vecerali...Bilo je super....

clock-img

27.04.2011, 16:51

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Verolino ,super zvuči user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

27.04.2011, 17:38

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Ja sam napravila ovako: propržila malko slaninice (čisto zato što je stvarno dimljena), skuvala sam makarone, umešala, malo sitno seckane šunkice, isekla jaja na krupnije komade, koji kiseli krastavac, vegeta, so, biber, zalila jogurtom, i sipala malo majoneza. Bila je odlična user posted image

Nemoj plakati, bata je tu