cini ti se; dobra je prica za one koji su se uvalili kada je cela prica oko osiguranja pocela kod nas; ko sada dodje ima da ceo dan juri, zove moli, da proda osiguranje , plata vise nije fiksna( ranije je bilo imas 250 e radio ne radio), sada radis na procenar, polomis za 100 e mesecno; slicno je kao i agencijama za nekretnine, tamo vise niko nece da radi, gledam oglase samo njih traze...
ja radim polu radno vreme kao sekretarica u jednoj firmi, i nije mi lose sa obzirom da radim samo 3.5 sata dneno; plata mi je 300 e;ali naravno da zelim da radim u struci....
jos im nisam rekla da idem na operaciju za 9 dana, reci cu u ponedeljak;medjutim rekose mi da danas dolazi jos jedna devojka, da je ja obucavam , i ona ce raditi samnom, zbog prosirenja posla , ok je to nego, gde bas sada....plasim se da kada odem , a brzo cu se oporavito ako Bog da , kao prosli put( pocela sam da radim za dve nedelje), ne dovedu jos jednu, mislim dve nove, sta onda... dal li ja imam prednost kada se vratim, sa obzirom da mi je najbolji ucinak, ima nas tri ukupno, za sada i ova nova znaci cetiri....a i direktor me bas voli...mada ga ja i ne vidjam, mozda jednom mesecno, zato sto ja uvek radim popodne, sama, samo meni tako odgovara, a i ostalima, tako da ja jedina popunjavam tu popodnevnu smenu.... ali doci ce i ova nova, ne znam koga imaju u planu, svejedno mi je...