cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li sam trudna?

clock-img

04.07.2011, 20:50

clock-img

IvanaBre

pencil-img

4

Problem je sto nisam sigurna..Bio je dosta vlazniji nego inace,opet moguce da je od mene..

clock-img

04.07.2011, 20:53

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

ako ti je ovih dana ovulacija onda sigurno imas i vise sluzi koja je kao bjelance od jajeta, rastezljiva ..mozda te je to zbunilo?

clock-img

04.07.2011, 20:57

clock-img

IvanaBre

pencil-img

4

Verovatno.. Ali paniku je prouzrokovala ta rupica kroz koju je curila voda.. Mada,da je bio busan..da li bi u njemu ostala semena tecnost citavih 1h?

clock-img

05.07.2011, 18:05

clock-img

Anoniman

Semena tečnost je malo gušća nego voda. Ako voda izlazi pod pritiskom tek, mislim da ne moraš puno da se sekiraš. Sledeći put samo bolje namestite kondom da se ne desi veća rupa. A može da bude vlažan spolja, ako ti je sex bio lep pa si uživala i ti isto "svršila" ili lepše rečeno "doživela orgazam".

clock-img

13.08.2011, 17:46

clock-img

soni

pencil-img

5581

25dc, povisena t par dana, bol u grudima, povremeno u krstima, krkljanje u jajnicima, nervoza user posted image

biti ili ne biti pitanje je sad?????

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

13.08.2011, 17:59

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Biti user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2011, 18:05

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

I ja navijam za biti user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

13.08.2011, 19:40

clock-img

degu

pencil-img

11332

user posted image user posted image user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

13.08.2011, 22:48

clock-img

meyo

pencil-img

1737

bit biti user posted image user posted image user posted image pa da me vuces soni user posted image

clock-img

15.08.2011, 10:34

clock-img

soni

pencil-img

5581

dan D 27dc.... sada cu da napisem kakvi su mi simptomi u slucaju da user posted image dodje i da ih u sledecem vozu sve eliminisem tj da eliminisem uopste simptome user posted image : bole me grudi, vise sa strane, mulja mi se u donjem stomeku, ne mogu da kazem da me boli ali neki cudan osecaj kao u toku mentruacije, boluckaju me krsta, nervozna sam, dva puta sam otplakala nizasta, imala sam par dana temperaturu od 37-37,4, iscedak koji obicno i nemam providno belicast, nije gust

sve ukazuje na user posted image ...ovo sam napisala najvise za sebe, da u sledecem ciklusu kad pocnem da tripujem da sam trudna, svratim ovde i vidim da su TTS, PMS i simptomi trudnoce jedno te istoooo

clock-img

15.08.2011, 10:36

clock-img

^iva^

pencil-img

1979

sve ukazuje na user posted image user posted image user posted image soni navijam jakoooo

iva

clock-img

15.08.2011, 10:39

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: soni

dan D 27dc.... sada cu da napisem kakvi su mi simptomi u slucaju da user posted image dodje i da ih u sledecem vozu sve eliminisem tj da eliminisem uopste simptome user posted image : bole me grudi, vise sa strane, mulja mi se u donjem stomeku, ne mogu da kazem da me boli ali neki cudan osecaj kao u toku mentruacije, boluckaju me krsta, nervozna sam, dva puta sam otplakala nizasta, imala sam par dana temperaturu od 37-37,4, iscedak koji obicno i nemam providno belicast, nije gust

sve ukazuje na user posted image ...ovo sam napisala najvise za sebe, da u sledecem ciklusu kad pocnem da tripujem da sam trudna, svratim ovde i vidim da su TTS, PMS i simptomi trudnoce jedno te istoooo

Sa moje tacke gledista mislim kako je meni bilo: grudi isto, krsta isto, nervoza uvek user posted image , isedak o da user posted image i 4 dana konstantno 37 sa 4 posle nisam merila jer sam uradila test user posted image

clock-img

15.08.2011, 11:17

clock-img

soni

pencil-img

5581

user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.08.2011, 11:23

clock-img

maca821

pencil-img

3514

Nadamo se da je to touser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

clock-img

15.08.2011, 11:23

clock-img

d@d@

pencil-img

812

Soni,navijam!user posted image !
Maro,user posted image user posted image -za Magdalenu i tebe!

clock-img

15.08.2011, 11:25

clock-img

maca821

pencil-img

3514

A TS i PMS jesu isti ili bar slicni, zato test resava dilemu, ali sam ja rekla da cu ga u buduce raditi samo kad mi kasni par dana, prosli put sam ga radila dan pre i jedan dan kad mi je kasnilo i nekako mi to tesko padne, kontam da je bolje biti u neizvesnosti nego se pre user posted image razocarati.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

clock-img

15.08.2011, 12:30

clock-img

degu

pencil-img

11332

Meni je uvek bilo lakše da čekam user posted image veći mi je stres negativni test, ali svi smo različiti user posted image
Soni navijamo user posted image

clock-img

16.08.2011, 08:36

clock-img

majche28

pencil-img

1

Cao svima,
Ja imam sve simptome (vrtoglavicu, mucninu, bolovi u grudima......)
Uradila sam test za ranu trudnocu i negativan je! Da li to znaci da nisam trudna ili.....???user posted image

clock-img

16.08.2011, 08:41

clock-img

Anoniman

Zavisi...da li ti kasni? Mozda si ga rano uradila.

clock-img

16.08.2011, 08:49

clock-img

soni

pencil-img

5581

evo ovo su ti moji simptomi od juce.... inace je juce popodne user posted image stigla....ali nadam se da je kod tebe user posted image i navijaaammm

IZVORNA PORUKA: soni

clock-img

19.08.2011, 14:33

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

cao svima... prosle godine u oktobru sam imala spontani u 5. nedelji i od tada nismo ni pokusavali do sada...u medjuvremenu sam smrsala 13kg (sa 83kg na 70kg), pocela da pijem folnu kiselinu i vitamin B, i intezivirali smo odnose... sada mi kasni 2-3 dana, grudi me jako bole, smeta mi mi brus i nocu spavacica, uzasno su mi osetljive bradavice... umorna sam kao pas, jedva ujutru ustanem za posao, a mucninu osecam povremeno, u manjoj meri (mozda i umisljam)... stomak me bolucka onako, kao u pms-u, ciklus mi je oduvek redovan 26-28dana, a sada je 30.dan i nista se ne desava... da li da uradim test ili da jos cekam..?user posted image

clock-img

19.08.2011, 14:35

clock-img

degu

pencil-img

11332

Možeš već da uradiš test user posted image navijamo za user posted image

clock-img

19.08.2011, 14:37

clock-img

^iva^

pencil-img

1979

mozes sad da uradis test ako si user posted image pokazace user posted image user posted image

iva

clock-img

19.08.2011, 14:40

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

pa da, uradicu, pa po potrebi mogu i da ga ponovim za koji dan... malo sam i uplasena, isto ovako je bilo i prosle godine kada sam prokrvarila u 5.nedelji :(
tada je dr rekao da je to normalno i da se to desava mnogim zenama i da gledam sa pozitivne strane, da smo videli da mogu da zatrudnim... tada sam se proverila samo na mikoplazmu, ureaplazmu i hlamidiju, sve je bilo negativno... nadam se da mi je sada manjak kg i ovo sto pijem folnu kiselinu i vitamin B plus.
e da, imam skoro 36 godina... nisam bas u cvetu mladosti :)

clock-img

19.08.2011, 14:43

clock-img

^iva^

pencil-img

1979

nemoj da se plasis uradi test nadamo se user posted image pa nam javi

iva