cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li sam trudna?

clock-img

01.06.2011, 14:47

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Pretty, e to mene nervira. Kako je to moguce?
Kako si saznala na kraju? Doktor ili beta?

clock-img

01.06.2011, 14:52

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

nemam pojma Nina....ja sam radila prvo onaj sto umocis i negativan.....onda sam radila onaj sto kapljes i on negativan...posle par dana sam otisla kod ginekologa jer sam ja posto mi je mnogoooooo kasnilo a nisam trudna (po testovima) mislila da imam neki tumor, kancer itd itd ...i otisla na uz on kaze 8 nedelja sve ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

01.06.2011, 14:59

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Znaci, nema da fali... svega ima... negativni testovi-a trudnoca u pitanju, pozitivni testovi-a nije trudnoca u pitanju, negativna beta-a trudnoca u pitanju, krvarenje poput menstrualnog-a trudnoca u pitanju user posted image user posted image  zakljucak: dr i uz.

clock-img

01.06.2011, 15:16

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

IZVORNA PORUKA: Nina...

Znaci, nema da fali... svega ima... negativni testovi-a trudnoca u pitanju, pozitivni testovi-a nije trudnoca u pitanju, negativna beta-a trudnoca u pitanju, krvarenje poput menstrualnog-a trudnoca u pitanju user posted image user posted image  zakljucak: dr i uz.

najbolje i najsigurnije....jbga.....

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

01.06.2011, 15:18

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Inace Pretty, avatar ti je fenomenalan user posted image  kakav lep bebac, topim se, majke mi user posted image user posted image

clock-img

01.06.2011, 22:57

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

Inace Pretty, avatar ti je fenomenalan user posted image  kakav lep bebac, topim se, majke mi user posted image user posted image

hvalaaaaaaaaa user posted image user posted image

clock-img

01.06.2011, 23:07

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Dado user posted image user posted image user posted image  navijam!!! Dodji u crtice user posted image

Nina,hvala user posted image Kad ovo pročitah,osetih neki čudan osećaj...ne znam.Još mi rano i slomljena sam od akcije (početka hodanja) malog Davida.Ali,verovatno bih se navikla na to.
Pretty ,a meni opet svaki pokazao tačno,pa bih ja opet verovala testu user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

01.06.2011, 23:09

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

i meni je Dado pokazao i za Milicu i za Martinu i za Davida sve tacno....i ja sam verovala ali eto ovo zadnje user posted image sto sam pisala vec u temi abortus da ne idem sada off, su mi dva testa pokazala negativno

clock-img

02.06.2011, 16:17

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

More, dolazi u crtice da cekamo i da se radujemo zajednouser posted image

IZVORNA PORUKA: Dada81

Dado user posted image user posted image user posted image  navijam!!! Dodji u crtice user posted image

Nina,hvala user posted image Kad ovo pročitah,osetih neki čudan osećaj...ne znam.Još mi rano i slomljena sam od akcije (početka hodanja) malog Davida.Ali,verovatno bih se navikla na to.
Pretty ,a meni opet svaki pokazao tačno,pa bih ja opet verovala testu user posted image

clock-img

05.06.2011, 18:17

clock-img

Anoniman

user posted image ja sam nova na forumu :)
nadam se da cete mi pomoci :)))) poslednju menstruaciju sam dobila 22.4. i jos je nema... desavalo mi se,ali veoma retko ,da mi kasni. sto se tice simptoma, grudi su mi ogromne, gladna sam stalno,s vremena na vreme mi se vrti u glavi.. cekam jos koji dan,pa radim test. sta vi mislite? :))user posted image user posted image

clock-img

05.06.2011, 18:23

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

ili si trudna ili ti kasni,trece nemauser posted image

clock-img

05.06.2011, 18:26

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.06.2011, 18:27

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

a sto si anonimna, ako si vec nova na forumu? user posted image user posted image user posted image user posted image pevaj koja si! user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

05.06.2011, 18:29

clock-img

bebac89

pencil-img

4

user posted image samo da se snadjem,posto prvi put koristim forum.. sad nisam anonimna ,je l da?

clock-img

05.06.2011, 18:29

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

05.06.2011, 18:30

clock-img

bebac89

pencil-img

4

IZVORNA PORUKA: bebac89

user posted image samo da se snadjem,posto prvi put koristim forum.. sad nisam anonimna ,je l da?

volela bih da budu dve crtice user posted image user posted image user posted image bas... zato mi se i ne radi jos test,da se ne razocaram user posted image

clock-img

05.06.2011, 18:34

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

clock-img

05.06.2011, 18:39

clock-img

bebac89

pencil-img

4

hvalauser posted image   pisem vam sta je bilo.....ako nema mece jos dva dana, onda ce valjda bitiuser posted image

clock-img

05.06.2011, 18:46

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

Ja nemam taj osećaj, ali OPET mi kasni i imam par adolescentskih bubuljica user posted image

danas mi je 5 dan kako kasni, bubuljice imam vec 2 ned. user posted image

clock-img

05.06.2011, 18:52

clock-img

bebac89

pencil-img

4

i ja imam par bubuljica, i kasni mi dostauser posted image user posted image user posted image
a inace imam veoma cisto lice

clock-img

05.06.2011, 18:53

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: pahulja76

Čekaj još 2 dana i uradi test.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

05.06.2011, 19:54

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Pahulja ako si trudna, test ce vec biti pozitivanuser posted image

Ja nemam taj osećaj, ali OPET mi kasni i imam par adolescentskih bubuljica user posted image

clock-img

05.06.2011, 20:15

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: New Mom

Čekaj još 2 dana i uradi test.user posted image

tako sam i mislila da uradim NM

clock-img

05.06.2011, 20:16

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Pahulja ako si trudna, test ce vec biti pozitivanuser posted image

veris, znam i ja to user posted image

clock-img

06.06.2011, 08:46

clock-img

maca821

pencil-img

3514

Cao devojke ja samo da vas pozdravim, nova sam ovdeuser posted image