cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li sam trudna?

clock-img

29.07.2013, 11:52

clock-img

buba m

pencil-img

1066

Slažem se sa Vikingom. Ja dok nisam ostala trudna svaki mesec imala sam sve simptome trudnoće. U ciklusu u kom sam zatrudnela nisam imala ni jedan simptom osim izostanka veštice. Tako da, sve je moguće i sve smo različite.

clock-img

18.08.2013, 13:02

clock-img

Malena29

pencil-img

48

ja sam danas ustala sa takvim bolom u stomaku da sam pomislila da sam ovog trena dobila,ja tamo kad ono nista,posle sam primetila samo braon iscedak,ciklusi su mi redovni na 27 dan,i jako sam malaksala,samo mi se spava sto kod mene nije obicaj i nisam imala iscedak na pocetku ciklusa,jednostavno kad krene krenula je,suta koa treba da stigne ta ,user posted image user posted image necu da ocajavam,posle ciklusa odmah na macinu travu
user posted image

clock-img

21.08.2013, 23:12

clock-img

dunja RR

pencil-img

30431

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Pozdrav svima! Molim vas ako mi netko može odgovoriti, muči me to već dva dana i pronašao sam ovaj forum i vidim da ovde ima zaista svakakvih iskustava pa se nadam da sam na pravom mjestu. U vezi sam sa devojkom za koju znam da me voli i da se silno želi udati i osnovati porodicu ali ja na to još nisam spreman i ne želim još djecu pa svaku akciju završavam "vani", tako i neki dan, na njenom stomaku. Nakon par minuta vratio sam se u sobu i sa vrata vidio da moje plivače user posted image uzima prstima sa stomaka i gura ih znate gdje. Po mojoj proceni tad joj je bio plodan dan. Ma jel moguće da bi tako mogla zatrudneti?
user posted image user posted image user posted image Ima li netko takvih iskustava??

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

21.08.2013, 23:15

clock-img

Anoniman

A tu smo sad! Imam za čitat celu noć! Hvala!

clock-img

21.08.2013, 23:21

clock-img

buba m

pencil-img

1066

Mislim da je verovatnoća mala. Pogotovo ako niste pogodili ovulaciju. Ipak, priroda je čudo pa treba biti na sve spreman.

clock-img

21.08.2013, 23:24

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Ma sta ces citati? Ako nije trudna,menjaj devojku pod hitno i koristi ZASTITU. Ja i dalje ne mogu da verujem sta ljudi rade.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

22.08.2013, 04:32

clock-img

smeško

pencil-img

4271

IZVORNA PORUKA: Janncica

Ma sta ces citati? Ako nije trudna,menjaj devojku pod hitno i koristi ZASTITU. Ja i dalje ne mogu da verujem sta ljudi rade.

user posted image

clock-img

02.11.2013, 15:02

clock-img

andrijana anci

pencil-img

1

poz svima ja sam nova ovde ???? jedno ptanje koje me zbunjuje imala sam 8 oktobra. imam problem sad neznam dal sam ostala u drugom stanju jel imam promene . grudi su mi se povelale na dodir me bole tokom tusiranja isto stomak me isto boli u vc idem na svakih 10 minuta sta to znaci ako moze neko da mi pomogne vec dve nedelje se to desava pozzzzzuser posted image

clock-img

02.11.2013, 20:28

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Ne mora baš ništa da znači. Ne postoje sigurni rani znaci trudnoće, osim nivoa hormona iz krvi. A što uplani smajli?

clock-img

03.12.2013, 19:51

clock-img

snjeski

pencil-img

2

Pozdrav, prvi put sam na ovom forumu te bih vas molila za malu pomoc. Godinu dana sam pila Logest i sa partnerom sam vec vise od godinu. U petak 22.11 sam popila zadnj tabletu iz pakovanja. U nedelju 24.11. sam imala nezasticen seksualni odnos, a u utorak 26.11 sam kao sto je i uobicajno po tabletama dobila menstruaciju koja je trajala cetiri dana. Znaci imala sam nezasticen odnos prije devet dana, a menstruacija mi je prosla prije cetiri dana. Interesuje me da li sam mogla ostati trudna. U apoteci su mi rekli da je previse rano da radim test za trudnocu i da moram sacekati da mi menstruacija kasni barem jedan dan. S obzirom da mi je tek prosla nekako nemam strpljenja cekati slijedecu menstruaciju. Bila bih vam zahvalna ako mi vi mozete nesto reci u vezi ovoga.Hvala

clock-img

03.12.2013, 19:59

clock-img

madre

pencil-img

6600

nisi trudna!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

03.12.2013, 20:29

clock-img

snjeski

pencil-img

2

Hvala Madre

clock-img

26.03.2014, 21:54

clock-img

cocoo

pencil-img

7

cao svima,imam jedno pitanje za vas treba mi pomoc???prosli mesec smo moj muz i ja imali odmos i on je zavrsio u mene,a ovog meseca 2 puta je zavrsio u mene,a edan od tih dana je bio dan pred ovulaciju,od poslednjeg puta je proslo 13 dana,a treba da dobijem za 3 dana,ali imam mucnine od juce i blagu vrtoglavicu,inace pusim cigare i nikad mi nije bilo muka od njih ali od juce mi je strasno muka kad zapalim cigaru,ne znam dali da radim test,ili da sacekam jos mala???user posted image

clock-img

26.03.2014, 22:01

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Sačekaj da ti 1 dan zakasni ili na dan kad treba da dobiješ, tad će ti pokazati validan rezultat.

clock-img

26.03.2014, 22:04

clock-img

cocoo

pencil-img

7

hvala punoouser posted image

clock-img

26.03.2014, 22:07

clock-img

serpica

pencil-img

8707

I ja mislim da je rano za test,ali verovatnoca za trudnocu postoji pogotovo ako znas da si imala odnos dan pred ovulaciju..
Mozes eventualno da uradis beta hcg iz krvi vec sutra jer ona pokazuje ranije trudnocu.U svakom slucaju srecno..user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

26.03.2014, 22:10

clock-img

cocoo

pencil-img

7

da i ja mislim da postoji verovatnoca za trudnocu i volela bih da je tako..hvala na savetima i na srecno user posted image user posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 26.3.2014 22:12:07 >

clock-img

27.03.2014, 23:43

clock-img

Anoniman

Devojke ako moze mala pomoc. .ovako nisam sigurna sta se desava ..test sam radila par dana pre menstruacije videla se bledunjva crtica...posle ga nisam ponavljala jer sam cekala da mi ciklus izostane. medjutim menstruacija je stigla bila je uobicajna ali mene brine sto me treci dan poceo bolero jajniku uzasno ko za vreme ovulcije..ne znam sta da mislim da li ima vajde da radim test sta mislite?

clock-img

28.03.2014, 16:40

clock-img

amelia

pencil-img

1666

draga...ako ti je menstruacija trajala kao i inace mislim da nisi trudna ...jel imas sad jos koje kakve simptome bolne grudi mucnice ? Za svaki slucaj ti ponovi test do sad biti odmah pokazao user posted image ako si trudna ili jos bolje izvadi betu HCG iz krvi cisto da budes mirna..puno te pozdravljam

Ayan <3

clock-img

29.03.2014, 19:04

clock-img

cocoo

pencil-img

7

cao svima,imam jedno pitanje za vas treba mi pomoc???prosli mesec smo moj muz i ja imali odmos i on je zavrsio u mene,a ovog meseca 2 puta je zavrsio u mene,a edan od tih dana je bio dan pred ovulaciju,od poslednjeg puta je proslo 13 dana,a treba da dobijem za 3 dana,ali imam mucnine od juce i blagu vrtoglavicu,inace pusim cigare i nikad mi nije bilo muka od njih ali od juce mi je strasno muka kad zapalim cigaru,ne znam dali da radim test,ili da sacekam jos mala???

Danas sam dobila,a nadala sam se da sam trudna,boja je nekako cudna,previse jaka,dali ima razlog za brigu?

clock-img

29.03.2014, 19:47

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Kako misliš jaka boja?

Ako ste tek počeli da radite na bebi i ovo ti je prva menstruacija od kako radite, meni se dešava da sama krv bude drugačija, svetlija. Po meni nema razloga za brigu, ali ako misliš da nešto nije ok, posavetuj se sa lekarom.

I flunked anger management! }:->

clock-img

29.03.2014, 20:20

clock-img

cocoo

pencil-img

7

da mislila sam svetlauser posted image ,da ovo je prva menstruacija od kako radio na bebi..u svakom slucaju hvala user posted image

clock-img

29.03.2014, 22:20

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Cocoo mislim da nema razloga za brigu..mi zene kad pocinjemo da radimo na user posted image pocinjemo previse da osluskujemo svoje telo i svaki znak simptome umisljamo puno stvari to nam je u krvi ja evo nasebi uzimam primer od kad radimo na bebici sve mise cini kao jel bilo ovako pre jel bilo onako... probaj da se opustis i da max uzivas sa muzicem tako se najlakse i najbrze dobije bebica user posted image puno te pozdravljam

Ayan <3

clock-img

30.03.2014, 15:12

clock-img

cocoo

pencil-img

7

hvala amelijauser posted image ,pokusavam da se opustim i da ne budem previse opterecena sa tim,ali opet nekako misilim non-stop o tomeuser posted image

clock-img

24.04.2014, 21:56

clock-img

cocoo

pencil-img

7

Cao devojke,evo mene opet.treba mi misljenje,moj muz i ja smo ovog meseca imali rizican odnos 6puta,a od toga 3puta u plodnim danima,pre dva dana sam osetila blage bolove u donjem delu stomaka,i grudi su mi osetljive,a od prvog rizicnog odnosa je proslo 23dana a treba da dobijem za 9dana,pa ne znam dali da uradim test?