cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li sam trudna?

clock-img

28.09.2011, 01:00

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Dobrodosla user posted image
Radi i javi
Navijam za user posted image

clock-img

28.09.2011, 01:27

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Ne mislim da je previse rano Vitoria, ja sam test radila 3 dana poslije ocekivane menstruacije i bio je pozitivan. Doduse, meni ciklusi nisu redovni, ali otprilike sam znala kada treba da dobijem. Inace testovi koje sam ja uzimala (Clearblue) se prema instrukcijama mogu raditi i do 4 dana prije ocekivane menstruacije. No nisu svi testovi isti, neki se rade na dan kad treba da stigne user posted image user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

28.09.2011, 08:36

clock-img

anirez

pencil-img

900

Ma nije rano, uradi test i znat ces na cemu si, ukoliko bude negativan, ponovi za par dana i to je to!

clock-img

28.09.2011, 08:40

clock-img

Anoniman

anirez vidim ja ti zavirivas u ovu temu citala sam negde da si radila test i da je bio neg?

Sta je bilo jel ti doslauser posted image ...kako sa macinom napredujes pijes li?

clock-img

28.09.2011, 08:44

clock-img

anirez

pencil-img

900

aussie, jutros ponovila test on opet negativan, navikla se vec na taj minus user posted image , ali nece vjestica da dode nikako, kasni i dalje. Inace nemam ja redovno, ali stomak me smara vec danima, krsta bole od O, sve kontam da nije od macine trave.
Pijem je jos, navikavam se, pijem hladnu, i ne disem dok pijem :)
Kako si ti?

clock-img

28.09.2011, 08:57

clock-img

Anoniman

ahh dobro sam ja..i ja pijem macinu i mogu da ti kazem vec sam se navikla danas mi je 10 dc.ne znam sta ce biti ali naravno nikakvo cudo i ne ocekujem...user posted image ne znam sta ce se dogoditi...a i ti vidi sta ces odi dok.da vidis jel ima neki problem ako nisi vec radila bojim se da nas ne zbace sa ove temuser posted image pricamo nesto suprotno..ali evo i ja se pitam da li cu biti trudna ovaj mesec verovatno necu ali etouser posted image

clock-img

28.09.2011, 09:02

clock-img

anirez

pencil-img

900

aBd bices i ti pa ces nas sve vuci user posted image

clock-img

28.09.2011, 09:04

clock-img

Anoniman

ocu ocu samo ne znam kad cuuser posted image

clock-img

28.09.2011, 09:13

clock-img

d@d@

pencil-img

812

Vitoria,mislim da nije rano za test!Radi ga i javljaj!Navijam za user posted image !
Anirez,Aussieuser posted image !
Meni je 23dc i jos uvek nema nikakvih simptomauser posted image !Nedelja je dan D pa cekam... i nadam se...

clock-img

28.09.2011, 09:22

clock-img

anirez

pencil-img

900

dada jos je rano, ne daj se previse zamarati, i sama znas da na to ne mozemo da uticemo, da moramo da cekamo.
Bitno je da neces da cekad sama, mi smo tu za tebe user posted image

clock-img

28.09.2011, 09:34

clock-img

Vitoria

pencil-img

17

hvala vam žene :) uf sacekacu jos malo pa cu videti da uzmem test,da se ne bi previse ponadala :)))) ako ne dobijem do prvog uzimam ga pa sta bog da...user posted image nadam se :))))

clock-img

28.09.2011, 10:14

clock-img

Vitoria

pencil-img

17

Opet ja malo da vas smaramuser posted image . Zanima me da li je moguce da zena kad je trudna previse spava tj.da nemoze ujutru da se probudi iako mora? Ja uvek ustajem rano ujutru i to mi nije problem ali sada vec nekoliko dana nemogu da se probudim, cak necujem alarm koji je pored mene a uvek ga cujem :(.

clock-img

28.09.2011, 10:16

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Moguce,ja sam na pocetku trudnoce samo spavala i nista nisam cula user posted image

clock-img

28.09.2011, 10:19

clock-img

bojana86

pencil-img

296

Vitorija to ti je jedna od manifestacija trudnoce,znaci u prvim sedmicama je zena bas umorna i pospana,bar je tako meni bilo u prvoj trudnoci,a mnoge zene ce ti to potvrditi ! nego ti taj test uradi sto prije,ti si vjerovatno trudna!
I ja bih trebala raditi test jer mi isto kasni,al nijednog simptoma nemam,a nemam vremena da odem do apoteke,na poslu po citav dan!!!
sretno vitorija !!user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

28.09.2011, 10:22

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

vitoria i bojana ajmo testice na sunce user posted image

clock-img

28.09.2011, 11:44

clock-img

Vitoria

pencil-img

17

jao moram ga uraditi sto pre... :) samo da nadjem vremena da odem do apoteke xDDDD

clock-img

28.09.2011, 11:45

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Drzim palceve user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

28.09.2011, 11:45

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

IZVORNA PORUKA: Vitoria

jao moram ga uraditi sto pre... :) samo da nadjem vremena da odem do apoteke xDDDD

AJde sad sigurno imas neku u blizini user posted image ...ja ne bih mogla tako dugo da izdrzim user posted image

clock-img

28.09.2011, 11:51

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Moguce,ja sam na pocetku trudnoce samo spavala i nista nisam cula user posted image

Ja sam spavala u bioskopu.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

28.09.2011, 11:52

clock-img

Anoniman

Vidi tebe Jeco, svako malo ja vidim tebe u ovoj temi user posted image

Bojana, uzmi piš-puš pauzu i po test! I ti Vitoria sa njom pod ruku user posted image

clock-img

28.09.2011, 12:04

clock-img

Vitoria

pencil-img

17

mene je i strah da ga radim da se ne bi razocarala:(((

clock-img

28.09.2011, 12:19

clock-img

bojana86

pencil-img

296

Ma nema ovdje apoteke gdje je moja firma,tek kada idem kuci imam apoteku... moram se otarasiti muza da odem kupiti test pa ako bude pozitivan da ga fino iznenadim user posted image ...
vitoria neces se razocarati,samo budi optimisticna.... user posted image user posted image

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

28.09.2011, 12:35

clock-img

Dok cekam...

pencil-img

218

Ako je pospanost neki znak, gotove smo user posted image  user posted image  

clock-img

28.09.2011, 12:41

clock-img

Vitoria

pencil-img

17

hahah....meni se i sada spava...mogla bih se vratiti nazad u krevet xDDDD nikad mi se nije desilo da prespavam alarm skoro uvek se probudim takoreci i kad mije muva u sobi :)))

clock-img

28.09.2011, 12:44

clock-img

Anoniman

Uf, pa ja sam onda trudna već 2 godine user posted image
Šalim se, sigurno jedan od znakova, ali URADITEEEEEEEEEEE TESTTTTTTT!!!! user posted image