cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: crtaći naše mladosti

clock-img

29.12.2009, 14:53

clock-img

dacca

pencil-img

1312

A Blufonci?

clock-img

29.12.2009, 22:19

clock-img

Rina

pencil-img

675

A ovo? user posted image

klik
pa onda ovo... hehe

klik

klik

clock-img

29.12.2009, 22:42

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

auuu... ja li sam jedina muškarača ovde? ja sam odrasla na transformersima, hi-man... posle su došli snorkijevci (ili su bili pre toga?) pa cipelići, štrumfovi...uh štrumfovi su definitivno bili pre transformersa...

poslednje što sam pratila su nindža kofernjače user posted image

clock-img

29.12.2009, 23:14

clock-img

Anoniman

Uf jbte, ja sam kao mala vristala od ovoga, i sad se jezim uf uf.

Inace Dusko dugousko, tom & jerry, transformersi, thundercats, mikijeva radionica, leteci medvedici...

IZVORNA PORUKA: eugenija

IZVORNA PORUKA: afrodita

Seca li se neko onog crtanog tj lutkarsko
pozoriste sa kamilom Matildom i orlom,
neki cvrcak svira i peva na klaviru, u nekoj
kafani jarac je konobar.....

O zašto nemaš četiri nogeee, za njih bi draagi ja dala sveee!

KLIK

clock-img

29.12.2009, 23:36

clock-img

lence

pencil-img

788

Da li se ne'ko seca crtaca gde su glavni protagonisti dve zivotinje, jedna sasvim mala a jedna ogromna (ovaj veliki je pas, a ovaj mali mozda pas, mozda ovcica, nemam pojma). Maleni uvek zapada u probleme i kad je u opasnosti veliki ga spasava, dosegne neprijatelja za vrat onom kukom na stapu za hodanje, a pritom vice:"Stizem Jankoooo!"
Ne znam da li je crtic nas ili strani. user posted image  user posted image

< Poruku je uredio lence -- 29.12.2009 23:37:17 >

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

clock-img

30.12.2009, 01:40

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

user posted image

medved Jogi?

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

30.12.2009, 02:04

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Snorkijevci user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

30.12.2009, 02:20

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

silver rider and the star sherif...i naravno Voltron-defendor of the universe...robotika fantastika :):)

clock-img

30.12.2009, 02:22

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

ja stalno svom muzu pevam Zasto nemas cetiri noge ...za te divne noge..dala bih dragi sve

clock-img

30.12.2009, 08:19

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

silver rider and the star sherif...i naravno Voltron-defendor of the universe...robotika fantastika :):)

user posted image user posted image user posted image user posted image ovo sam zaboravilauser posted image

clock-img

18.09.2010, 09:58

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Evo linka za skidanje crraća naše mladosti

KLIK

I flunked anger management! }:->

clock-img

28.05.2011, 17:04

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

E, jel se secate ovog?
user posted image

clock-img

25.07.2011, 12:06

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Evo jednog sjajnog! KLIK

clock-img

25.07.2011, 12:29

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ja sam bila zaljubljena u Džerija. Kad sam imala 2-3 god tražila sam po kuči gde kod nas živi  Džeri!!!user posted image Moji su molili Boga da  on ne živi nikada kod nas!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

25.07.2011, 12:44

clock-img

Anoniman

Pronašla sam juče cd sa Ewoksima koji mi je Maja narezala pre par godina, stara sinhronizacija, i kažem ja to mami, kaže ona " A to su oni Evoksi i Durexi (Duloksi)" Zezala sam je dva satauser posted image

clock-img

25.07.2011, 12:47

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.07.2011, 13:02

clock-img

majathegreat

pencil-img

938

Generalova radnja

Ja sam baš volela ove da gledam!

clock-img

10.10.2011, 20:37

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Porodica Salabajzeric
user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image